Koncert

PIM az A38 Hajón: Deck - Fedélzeten az új arcok: Ineffable, Sánta Miriám, Shrek Tímea

A38 Hajó (Kiállítótér)
2020. február 04. (kedd) 20:00
Ár: 500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Kiállítótér)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Fúziós jazzt játszó csíkszeredai zenekarral, első kötetes költővel és íróval folytatódik február 4-én a Deck – Fedélzeten az új arcok a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó gondozásában.


Shrek Tímea szülővárosában, a kárpátaljai Beregszászon éveken keresztül foglalkozott hátrányos helyzetű gyerekekkel. Halott a föld c. kötetét az itt megismert sorsok ihlették, novellái nemcsak felkavaróak, hanem szociográfiai mélységűek is.


Sánta Miriám költő, író, műfordító 2015 óta publikál különböző irodalmi-művészeti folyóiratokban, portálokon. Első verseskötete 2019-ben jelent meg Hétfőn meghalsz címmel, melyben a múlt szellemei és a jövő kísértetei szólnak itt a jelenben, mind nagyobb körökben, a fallal szembeállított kislánytól a kollektív tudattalanig.


Az Ineffable zenével fejezi ki a kimondhatatlan. A 2016-ban alakult együttes repertoárjában fúziós jazz átdolgozások, valamint saját számok is szerepelnek. Tavalyi évük igen sűrű volt, felléptek többek közt a Babel Sound és a JazzTM fesztiválon, valamint kiadták első nagylemezüket NEON címmel. A zenekar vendégeként fedélzetre lép Juhász Gábor Gramofon- és Artisjus-díjas, Jónás Tamással Aegon-társdíjas jazzgitáros és zeneszerző.


Az este szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a PIM munkatársa.