Koncert

PomPom Ghost Break

A38 Hajó
2024. november 03. (vasárnap) 16:00 - 18:30

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Itt van az ősz, itt van újra Halloween! Szellemes buli az egész családnak, ahol anyu és apu és a gyerekek együtt rophatják a tört és töretlen ütemekre - és végre a rég várt Ludmilla lemezei alatt. És most új helyszínen, fiatalkori bulijaink kedvenc helyszínén, az A38 hajón tolhatjuk őrültebbnél parásabb jelmezekben.



16:00-18:30
#thefamilyrave
Belépés csak gyerekkel!
Délutáni gyerekbarát buli, épp uzsonna és vacsora között. A tánctéren mókás alakokkal táncolhattok óriás labdák és boldog családok között az elmaradhatatlan buborékeső kíséretében. Lesz kreatív asztal és nagy babasarok sok játékkal, büfé és partybolt.
A PomPom gyerekbarát buli, ahol a hangerő halkabb mint egy megszokott esti buliban, de a PomPom Shopban zajszűrős fülvédőt is kölcsönözhettek a legkisebbeknek.
A PomPomozók kedvenc eseménye az évben talán ez, amikor tényleg szabadon meg lehet őrülni.. de félnetek nem kell, azért nem lesz olyan ijesztő


JEGYEK
Minden járóképes korú gyermeknek szükséges jegyet venni. Ha a pici még hordozóban, rajtatok van, akkor neki még nem kell jegy.
Egyéni jegy: minden felnőttnek és gyereknek szükséges vásárolni.
Családi jegy: Egy 4 fős család számára kedvezményes jegy. Ezt vedd, ha 2 felnőtt 2 gyermekkel, vagy 1 felnőtt 3 gyermekkel jönne.