Koncert

Psychedelic Madness - GMS I Khaos Sektor I Auros Tauros

Dürer Kert
2020. január 18. (szombat) 21:00
Ár: 4500 Ft, elővét: 4000 Ft

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Az ibizai bázisú Growling Mad Scientists az egyik legnagyobb hatású psytrance előadó. Első megjelenéseik előkészítették a terepet a tisztán gördülő basszusokra épülő, különleges ütemekkel és grúvokkal operáló Full-Onnak, ami letarolta a psytrance világot. G.M.S hamar a világ legnagyobb fesztiváljainak színpadán találta magát, mindenki látni akarta az tudósokat és a felejthetetlen hangulatú liveokat!


A hazai fórumokon a Samothraki - Sola Luna fesztivál után még azok is hangot adtak annak, hogy a G.M.S.-t látni kell, akik nem rajongtak a Full-On stílusért. A kétezres évek első harmadában Ibizán páratlan társaság jött össze ( Transwave - Dado, Etnica, Dimitri … ) akikkel e zenészek az évtized legnagyobb hatású psytrance himnuszait írták! Az első sikerek után G.M.S. érdeklődése új irányt vett: A Riktam & Bansi tech - house páros újúlt erővel lépett a változás útjára, sikereik bizonyítéka a Bass Master Zorro - amihez Jerome Isma is remixet készített!
Közel két éve sajnos nagyon szomorú hír látott napvilágot: a mindig jókedvű Bansi elvesztésével gyászba borult a psytrance szcéna - Bansi és a sok öröm, amit a közönség az Ő energiáját konvertálva magának tudhat örökké velünk marad!

Riktam a kezdeti nehézségek után újúlt erővel vetette bele magát a jelenbe: Pixellel megalapította a 3 Of Life projectet, albumuk a 3R1 óriási siker volt.
G.M.S napjainkban sem pihen, folyamatosan érkeznek az új ep-k és kollaborációk: a tudósok örökségéhez és a kor hangzásához méltó trekkek jelennek meg Ajjaval, Dicksterrel, Pixellel, Space Cattel amiket 2020 januárjában a VégrePéntek!, a goa.hu és a Psybaba csapatival közösen hallgathatunk meg.

Line up:
G.M.S /Stereo-Society - ES/
Khaos Sektor /Ohmnium Rec - PT/
Auros Tauros /Banyan Rec - HU,PT/