Koncert

Ricsárdgír + Galaxisok

Ricsárdgír előadó
Galaxisok előadó
Budapest Park
2021. június 12. (szombat) 18:00
Ár: 3999 Ft, elővét: 2999 Ft, terasz: 6999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.


Mi történik akkor, amikor az ország egyik legelborultabb formációja találkozik egy olyan együttessel, akik a melankóliát mesterien formálják zenévé?
Azt az alternatív valóságot, ami ekkor születik, hamarosan megtapasztalhatjátok a Parkban!
Ugyanúgy, ahogy a rendíthetetlen billentyűsük, SzintisLaci, a Ricsárdgír sem hétköznapi, sőt! Az elképesztő őrületet, amit az ArtFart poppot játszó zenekar elszabadít a koncertjein, nehéz szavakba önteni. Kontrollálatlan ugrálás, sikoltozás, hihetetlen szórakoztatóan szürreális szövegek, tánc, koala, bulikrumpli. A már több, mint 10 éve aktív formáció repertoárjában rengeteg elborulós szerzemény szerepel, mint például a Palvinbarbi, a Mindenki Boldog, a Smack leves vagy a SzintisLaci.
"Hihetetlen, de végre újra találkozhatunk veletek DRÁGA NAGYCSALÁD! Annyira hiányoztatok már, hogy ne lepődjetek meg ha nem lesz meg mind a 10 lábujjunk, LERÁGTUK!!! Visszatérő koncertünkön kiadjuk magunkból az egy év alatt felgyülemlett MÓKÁT, KACAGÁST, KÁOSZT, PUSZTULÁST! Úristen de várjuk." - Ricsárdgír zenekar
A Galaxisok végre ledobták láncaikat - és frontemberük nevét, bár ő ezt egyáltalán nem bánta -, hogy tavaly októberben megjelentethessék labirintusszerűen szerteágazó főművüket, a Történetek mások életéből című duplalemezt, ami egy különböző műfajokból, emlékekből és kontinensekből összehabart, színes és felszabadító világtérkép. A hatodik album számai mellett természetesen a szintén tavaly megjelent Cím nélküli ötödik lemez anyagából is válogat a zenekar.
Vajon el tudják játszani a saját számaikat? Lefogytak vagy meghíztak? Ismerik Badiny Jós Ferenc munkásságát? Élőben minden kiderül.


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek számára lehetséges!