Koncert

Ricsárdgír SpaceShit Sci-fi Party

Ricsárdgír előadó
Kobuci Kert
2021. szeptember 14. (kedd) 18:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft, early bird: 2000 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

A Ricsárdgír zenekar 2010-ben alakultSzentendrén, önmagát art-fart poppot játszó összművészeti haccacáréként aposztrofálja. A budapesti underground egyik kortárs meghatározó produkciója, a magyarországi trash, mint műfaj tökéletes megtestesítője és talán megújítója. Az elmúlt pár évben közel kétszáz klub és fesztivál koncertet adtak, felléptek már
minden fontosabb országosan is ismert klubban és fesztiválon, de ugye mi számít fontosnak?
A zenekarnak eddig három lemeze jelent meg. Harmadik lemezük 2019 decemberében debütált a Rise of the Koala. Az amerikai MTV azt írta róluk, hogy „the funniest band in Hungary is here” – bármit is jelentsen! Az Index szerint a 2017-es év legjobb klipje a Mindenki Boldog. Talán igaz is! A 2019-ben megjelent SzintisLacit meg nem is kell magyarázni.


Ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.