Koncert

Sauropoda / Szelevényi Ákos - Ajtai Péter duó / düBel / mood sequence

Gólya
2024. október 25. (péntek) 21:00
Ár: 3000 Ft

Helyszín:

Gólya
1089 Budapest, Orczy út 46-48

Csatlakozz a Gólyához és ünnepeld születésnapját egy különleges estével, ahol a Civil Waves projekt is méltó lezárást kap! Négy izgalmas zenei produkció lép fel; stílus kavalkád, közösségi élmény és a friss hangzás!


A Civil Waves záró eseménye a Gólya Szülihét programsorozatának részeként valósul meg, az esti program előtt délután helyet kapnak a Civil Waves záróelőadásai is, ahol a résztvevő civil szervezetek röviden bemutatkoznak, ismertetik tevékenységüket és céljaikat. Azoknak, akik részt vesznek ezen a beszélgetésen, ingyenes belépést biztosítunk az esti bulira.
A délutáni program eseménye

Az eseményhez négy különleges fellépő zenekar és formáció csatlakozik:
Sauropoda
A Sauropoda a kísérleti zajzene és improvizáció területén mozog, erőteljes, dinamikus előadásban. A zenekar jellemzője a folyamatosan változó struktúra és intenzív atmoszféra, amely meglepő fordulatokat hoz minden koncerten.

Szelevényi Ákos - Ajtai Péter Duó
Szelevényi Ákos szaxofonművész és Ajtai Péter bőgős duója a jazz és a szabad improvizáció világában alkot. Kettejük összhangja a spontaneitásra és a pillanatnyi inspirációra épül, műfaji korlátok nélkül.


düBel
A düBel egy fiatal, progresszív rockzenekar, akik szokatlan ritmusokkal és összetett dallamokkal alkotnak erőteljes hangzást. Inspirációjukat a pszichedelikus rock és a post-rock világából merítik.

mood sequence
A mood sequence egy eklektikus zenei rádióműsor, MRH vezetésében. Az adások során különböző elektronikus zenei műfajok kerülnek bemutatásra, a műsorban rendszeresen vendég DJ mixek és tematikus zenei blokk is található. Az elhangzó zenék sokszínűsége lehetővé teszi, hogy széles spektrumot öleljen fel, és bármilyen zenei irányzat előkerülhet.