Koncert

SEXTRASH (BR) | OUTLAW (BR) | AORNOS | VADON

Dürer Kert (Kisterem)
2024. február 22. (csütörtök) 19:00
Ár: Super Early Bird: 3500 Ft, Early Bird: 4000 Ft, Kedvezményes elővétel: 5000 Ft, aznap és a helyszínen: 6000 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (Kisterem)
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

A Seven Crossroads Agency, az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: "FUNERAL CARNAGE OVER EUROPE 2024"
A SEXTRASH-t mindig is a blaszfémiával átitatott perverz erotika jellemezte. Elég csak ránézni a lemezborítókra. A brazil veteránok ott voltak Dél-Amerika első igazi extrém metal nagyjai között, mint a Sepultura, Sarcófago, Vulcano, vagy a Holocausto. A legendás brigád először fertőzi be Magyarországot!
Az OUTLAW volt már nálunk 3 éve a Power From Hell társaságában - nem szakítanak a hagyományaikkal, ismét párosban jöttek ezúttal a Sextrash csatlósaiként. Azóta megjelent új lemezük - Reaching Beyond Assiah - továbbra is a változatos black metal evangéliumát hirdeti, hiszen olyan zenekarok közé lehet őket sorolni, mint a Watain, a Deathspell Omega, a Mgła, vagy akár a Misþyrming.
A miskolci epikus black metalt játszó AORNOS tavaly a Halottak napján adta ki negyedik nagylemezét, Pre Divine címen, mely fagyos létsíkok sötét atmoszféráját idézi meg. A hideg dallamok, a nyersebb, agresszív riffek és az éteri szimfóniák tökéletes disszonanciát képeznek.
A 2021-ben stúdióprojektként Mezey Tamás (Ahriman, ex-Fagyhamu) által megálmodott VADON ezen a sötét éjszakán debütál élőben, ugyanis a formációhoz csatlakozott Szabó Tamás (ex-Xenochord), Jaksa Róbert (ex-Ektomorf), Szokán Tibor (Beneath The Void) és Varga Gergő (Harmed, Meristem). Az első EP két éve jelent meg Universe néven, de a zenekar jelenleg is, a kemény sörivás mellett, új anyagon dolgozik. Zenéjükre hatással van például a Kvelertak, vagy a Goatwhore.