Koncert

Sky Fanatic - Ska - Raggae - Funky

Bondoró - Utcaszínház Fesztivál (Bordűr)
2020. május 30. (szombat) 20:00 - 21:00

A Bondoró Fesztiválon minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal a arcodra. Jobbról érkezik egy masírbanda, míg balról a gólyalábasok vidám zászlójátéka kápráztat el. Az egyik kertben felcsendül az éppen induló koncert első akkordja, a vásári forgatagban szebbnél szebb portékák közül választhatsz és ínycsiklandozó finom falatokat kóstolhatsz. Amikor lemegy a nap, Kapolcs épületeit és égig érő fáit fényfestések színkavalkádja díszíti.


SKY FANATIC
SKA - RAGGAE - FUNKY
A hangulat és a hőmérséklet is az “egekbe” száll. A Sky Fanatic két nagylemezzel büszkélkedő, egyedi stílusú miskolci zenekar. Céljuk, hogy közelebb hozzák az emberekhez az élőzene világát, a reggae és a ska műfajokon keresztül, mindezt populáris környezetbe helyezve elektronikus és funkys elemekkel. A srácok mindig megtalálják a módját, hogy kihozzák a közönségből a maximumot, koncertjeiken nehéz egy helyben állva maradni.


Vendég zenekarként felléptek már: A38 Hajó: LB27, Akvárium: Kerekes Band közös turné, Ocho Macho közös turné, Kobuci: Ocho Macho