Koncert

Superflake, Polldarier, Zorz / Lokál SEASON:ONE

Superflake előadó
Polldarier előadó
Akvárium Klub
2023. december 23. (szombat) 18:30

Helyszín:

Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

A Superflake Fodor Máriusz egyszemélyes elektronikus projektje, aki sok év színpadi zenélés után visszavonult a stúdióba, és elveszett a modulárok és szintetizátorok világában. Zenéjét a sötét hullámok, a burkoló görbékkel megszelídített zajok, táncolható ritmusok jellemzik. Játszott az Analog Balaton és az Elefánt előtt, a Fekete Zaj, Bánkitó, Fishing On Orfű és a Sziget Fesztiválon, valamint visszatérő vendége a Kamarave buliknak. A Tumor és Rules kislemezek után 2023 tavaszán jelent meg "Screaming Janus" című kislemeze. Az EP stúdiómunkáiba az Analog Balatonból ismert Zsuffa Aba és Vörös Ákos, valamint Fejér Dániel (Dexter) segített, egy dalban (Summoning Despair) pedig Varga Dániel játszik egy teljesen szétcsavart szaxofon szólót. A kislemez után Hundred Sinnel és Zorzzal közösen elindította a C*ENZÚRA sorozatot, ahol a korábbi anyagoktól eltérően egy techno szettel lép fel rendszeresen.

ZORZ egy basszuszenei producer/DJ, zenéiben és szettjeiben számos EDM-műfaj fúziója figyelhető meg, némi hyperpop behatással. Szóló megjelenésein túl dolgozott az évek során olyan feltörekvő, újhullámos előadókkal is, mint Lidokami, ajsa luna vagy Grazzy. A 2022 végén megjelent, Crossroads című projektje kapcsán az ország egyik legegyedibb hangú producerének nevezte őt a Recorder magazin.

Polldarier
Apokaliptikus éjsötét elektronika. Tömény zsibbasztó sötétség, abszurdumba hajló, zakatoló ingerorgia. Nyugtalanságukban gyönyörködtető hang a közeli jövőből, ami nem üt, hanem döngöl, és nem pörget, hanem darabokra szed.