Koncert

Szentpéteri Csilla & Band születésnapi koncert

Szekeres Adrien előadó
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2020. március 07. (szombat) 19:00
Ár: 4900 Ft

Helyszín:

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
1105 Budapest, X. kerület, Szent László tér 7-14. (volt Pataky Művelődési Központ)

Sztárvendég: Szentpéteri Csilla


Szentpéteri Csilla Magyarország egyik legelismertebb, legnépszerűbb zongoraművésze, műsora kuriózum, igazi "Hungaricum" a zenei palettán itthon és külföldön egyaránt. Az élő zene varázsa, elegáns megjelenése, magasszintű szakmai tudása biztos sikert, élménydús szórakoztatást eredményez. Koncertjei hangulatából árad a mediterrán életöröm, az önfeledt vidámság, színes zenei utazás, mely azoknak szól, akik tisztelik a régi értékeket, de vágynak az új, friss, mai hangokra.
A színpadon a briliáns zongorajáték mellett gitárszólók, hamisítatlan, vérpezsdítő ritmusok fokozzák a hangulatot a maximumra, kiváló jazz- és rockzenészekből álló zenekar kíséretével.
Mesterien randevúztatja a klasszikus melódiákat a modern műfajokkal, a jazz, a latin, a rock és a világzene közérthető, könnyen befogadható stílusában.
Paganini, Vivaldi, Mozart, Beethoven, Monti, Piazzolla, Chopin, Liszt dallamai új hangokkal, izgalmas fűszerezéssel, ötletgazdag hangzásban szólalnak meg.
Csilla zongorista, zeneszerző, hangszerelő és zenei rendező egy személyben. Az átiratok általa születnek, műveit maga írja. Ki gondolná egy zongoraművészről, hogy úgy ismeri és kezeli a számítógép bonyolult zenei programjait, mint más nő a sminktáskáját.