Koncert

Szilveszter este a Budapest Bárral

Budapest Bár előadó
Behumi Dóri előadó
Rutkai Bori előadó
Keleti András előadó
Frenk előadó
Kiss Tibi előadó
Mező Misi előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2021. december 31. (péntek) 19:00
Ár: 11000 Ft, elővét: 9900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Milyen volt ez az év és milyen lesz 2022? Nézz bele az üveggömbbe a Budapest Bárral Szilveszterkor az A38-on! Akármit is látsz, egy biztos: az az este jó lesz, felszabadító és vidám. Jó dalokkal, kitűnő zenészekkel és nagyszerű előadókkal!


Budapest Bár


Tavaly az online koncertünk után a kihalt utcákon autóztunk hazafelé: online ölelések, online tánc, online jókívánságok, online koccintás és online buli után. Mi abban bízunk, hogy nem ez a normális, és hogy nem online, egy kanapén ülve laptoppal a kezünkben fogjuk élni hátralevő életünket, hanem élni fogunk - igaziból!


Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg velünk! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére velünk együtt! Ha teheted, ne ülj otthon - ezt a feladatot kimaxoltuk tavaly! A koncerten Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz.


Hezitálsz, nem tudod eldönteni, hogy vegyél - e jegyet. Segítünk!


“Nem merek eljönni a koncertre a járvány miatt…”


Megértjük, riasztóak a járványügyi adatok, és mindenki felelős a saját egészségéért. Sajnáljuk, ha így döntesz, de mi azzal tesszük a lehető legbiztonságosabbá a koncertet, hogy limitáljuk a létszámot. A belépéshez védettségi igazolványt kérünk, és ajánjuk a maszk hordást, és kérjük, hogy ne gyere el, ha bármilyen tüneted van (ajándékozz meg valakit a jegyeddel, hálás lesz érte, és a kedvességed kamatostul kapod vissza jövőre!). Ez alatt az idő alatt biztos szert tettél egy menő maszkra, vedd fel! Igaz, hogy elmaszatolja a rúzst, de ennyi áldozat belefér egy szuper estébe!


“Csak 9-ig tart a koncert, utána mit csináljunk?” Garantáltan fel fog pörgetni a koncert annyira, hogy utána bárhol jól érezd magad! Elmehetsz egy buliba, sétálhatsz a városban, vagy akár haza is mehetsz, megnézhetsz egy jó filmet vagy a családod, barátaid körében várhatod az új évet. Hidd el, ez a koncert napokra fel fog tölteni és megadja az alaphangot az új évhez!


“Óh, drágáim, én öreg vagyok már ahhoz, hogy végigálljak két órát! “


Lehet. De milyen két órát! És egyébként sem kell ácsorogni – mozoghatsz is! Legalább bemelegíthetsz az újévi fogadalmakra! Jövőre egy évvel fiatalabb leszel!


“Nagyon drága a jegy!” Persze, tudjuk, hogy nem túl olcsók a jegyek, de mennyi vacak buli van Szilveszterkor, és azok milyen drágák! Egyébként pedig kb. 3 koktél árából megvan a jegy, legalább egy kicsit kevesebbet iszol az idén, és nem másnaposan kezded az újévet! Utazni nem nagyon lehet, legalább ezt a pénzt azokra a zenészekre költöd, akiket egész évben örömmel hallgattál. Nekik aztán igazán nem volt könnyű az utóbbi másfél év!


“Azt se tudom, mi az a Budapest Bár!” Nem tudod? Bödönben laktál mostanában? Hát épp itt az ideje, hogy megismerj minket, garantáljuk, hogy imádni fogod! A legfinnyásabb barátaink is szeretik – még a Géza is imádja, aki pedig csak Wagnert hajlandó hallgatni egész évben!


Íme a száraz tények arra az esetre, ha még ezek után is el kell magyarázni:


A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt. Ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.


A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Ürmös Sándor (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Bence (dob)


Énekesek: Behumi Dóri, Rutkai Bori, Keleti András, Frenk, Kiss Tibor, Mező Misi


Járványügyi korlátozások: a koncertre - a jelenlegi szabályok szerint - csak védettségi és személyazonosságot igazoló igazolvánnyal lehet bemenni. A létszám maximum 500 fő lesz. A maszk hordása a zárt térben erősen ajánlott! Ha betegnek érzed magad, add oda a jegyed valaki másnak, örülni fog neki!