Koncert

The Weekend

The Weekend előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2022. november 04. (péntek) 19:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület Stefánia út 2.

Több mint egy évvel a megjelenése után “Blinding Lights” slágere még mindig rekordokat dönt, 47. hete az első tízben, és azon belül már 38. hete az amerikai slágerlista első 5 helyezettje között található. Pályafutásának összefoglalásaként a ‘The Highlights’ válogatás 2021. február 5-én jelent meg.


A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában.


A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzte meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak.


A 39 újabb koncert hozzáadásával - köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd 2021. február 5-én, pénteken megjelentette The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra.