Koncert

Tom Jones | Budapest 2023

Tom Jones előadó
MVM Dome
2023. július 01. (szombat) 20:00

Helyszín:

MVM Dome
1098 Budapest, IX. kerület, Üllői út 131

Tavaly nyári koncertjének elkerülhetetlen halasztását követően Sir Tom Jones alig várja, hogy 2023. július 1-jén visszatérjen Budapestre vadonatúj, Ages & Stages című turnéjával.
A legendás walesi énekes, Sir Tom Jones továbbra is a világ egyik legnépszerűbb előadója, időtlen slágereivel, tehetségével és karizmájával ragadja meg a közönséget. Hat évtizede tartó elképesztő karrierjével minden idők egyik legsikeresebb énekese, aki több mint 100 millió lemezt adott el, s a mai napig a zeneipar megbecsült és befolyásos tagja.
Tom Jones mindig is a dalai és hangja erejéről volt ismert, világslágerei, mint az It's Not Unusual, a What's New Pussycat?, a Delilah vagy a Green, Green Grass of Home mellett dinamikus színpadi előadásai igazi legendává tették.
Tom Jones mindig is rendkívül széles zenei skálán mozgott, és az évtizedek alatt több tucat előadóval dolgozott együtt, Stevie Wondertől és Aretha Franklintől Van Morrisonig, Dolly Partonig, az Art Of Noise-ig és Ed Sheeranig.
A budapesti koncertre korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, nem igényelnek további intézkedést. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a belépőjegyeket 2023. március 30-án éjfélig lehet visszaváltani. A visszaváltást a Tex Hungary Kft. végzi, jelentkezni az info@tex.hu email címen lehet.
A Tom Jones koncertre további jegyek február 23-án déltől ismét kaphatók.

Ajánlók és kritikák: