Koncert

Tudósok lemezbemutató koncert, drMáriás albumbemutató előadás

Tudósok előadó
drMáriás Béla képzőművész
A38 Hajó
2023. november 04. (szombat) 20:00

Helyszín:

A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Szenzációs összművészeti esten mutatják be a Tudósok vadonatúj Himnikus idők himnuszai című lemezét és drMáriás Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról című vadonatúj albumát.

Brutális és csodaszép vadonatúj Tudósok lemezt mutat be a művészeti diverzánsegyüttes ezen az estén: a 14 számból álló Himnikus idők himnuszai című opuszt, amelyen az immár legendássá vált Szeretünk lopni és a Ronda vagy, de megbasználak című örökzöldek mellett tizenkét vadonatúj, sehol sem játszott-hallott szám alkot tananyagot a gyógypunk, a katasztrófa-diszkó, a debil-funk, az extrametál és az operák eddig soha nem hallott, még zseniálisabbra emelt szintjén és jegyében.

Ugyanitt drMáriás eddig legsúlyosabb, legkomolyabb, legszínesebb, legizgalmasabb és legszórakoztatóbb festészeti-irodalmi művészeti albuma is bemutatásra kerül, melynek újdonsága, hogy a művész minden egyes festménye mellé saját maga írt szenzációs szöveget. így a több, mint száz vadonatúj festménye és ötven immár széles körben közkedveltté vált ikonikus képe mellé írt tanmeséknek álcázott novellákat, történeteket, magyarázatokat, verseket olvashatunk a tőle megszokott egyszerre bölcs, kritikus, arcpirongató és nevettető stílusban. Az album melléklete a Himnikus idők himnuszai vadonatúj CD, amely a helyszínen külön is kapható lesz.

Az est nagyszabású Tudósok-koncertjét drMáriás zenés-dadaista-festményvetítős-értelmezős előadása vezeti fel. Az album helyszínen 8990, a CD 2500 forintos áron lesz kapható. Ilyen örömünnep csak egyszer lesz, aki lemarad, sose tudja meg merre van a Mennyország!