Koncert

Zaporozsec

Elmarad
Zaporozsec előadó
Akvárium Klub
2020. március 14. (szombat) 20:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2499 Ft, early bird: 1499 Ft

Helyszín:

Akvárium Klub
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Az Akvárium Klub közleménye:


"A rendkívüli helyzetre való tekintettel a kihirdetett veszélyhelyzet miatt a mai naptól visszavonásig minden rendezvény elmarad, illetve később kerül megrendezésre az Akvárium Klubban. Igyekszünk minden programnak új időpontot találni, az ezzel kapcsolatos átszervezési munkák már folyamatban vannak. A vírushelyzettől és az aktuális körülményektől függően folyamatosan tájékoztatást adunk az új dátumokról. A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. A jegyek visszaváltásával kapcsolatos információkról hamarosan tájékoztatunk minden vásárlót.


Az Akvárium Klub bisztrója és terasza továbbra is zavartalanul üzemel.


A beérkezett levelek feldolgozásán folyamatosan dolgozunk, de a válaszadás ideje több napot is igénybe vehet, kérjük a vendégek szíves türelmét és megértését!


Mindenkinek kitartást kívánunk az elkövetkező időszakra, reméljük mihamarabb újra találkozunk!"


Találj Rám turné


Új műsor, teljesen új show, rengeteg meglepetés!


A Zaporozsec zenekar az év vége felé sem pihen, gőzerővel folynak a 2020-as turné, és az azt nyitó Akvárium koncert előkészületei. Emellett Varga Bence is készül élete eddigi legnagyobb élményére, valamint az immáron aranylemezes zenekar a Dal című műsorba is bekerült. Így kell zárni egy évet.


Találj rám címmel már hallható a Zaporozsec legújabb dala, amivel a zenekar közel 600 nevező közül bejutott az ország legnépszerűbb dalversenyébe, a Dal 2020-ba, amelyben Duna Televízió jövőre is nézőivel közösen keresi az év magyar slágerét. A Dal nyertesét a Duna Televízió számos megjelenéssel támogatja, a nyertes előadó kiemelt promóciót kap a Petőfi Rádióban, illetve a zenei produkció fejlesztésére fordítható támogatásban is részesül. A Dal nyertese egyben a Petőfi Zenei Díj „Év Dala” elismerését is megkapja. A Dal 2020 élő adásait február 1-től, szombat esténként, hat héten keresztül láthatjuk a Duna Televízióban. És hogy melyik dal lesz az év magyar slágere? Ez a március 7-i döntőben derül ki.