Koncert

ZÓRA Ráadás koncert

Zora zenekar előadó
Várkert Bazár (Rendezvényterem)
2023. október 15. (vasárnap) 19:00
Ár: 7500 Ft

Helyszín:

Várkert Bazár (Rendezvényterem)
1013 Budapest, I. kerület, Ybl Miklós tér 4.

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán. Az angol és magyar nyelvű dalokat egyaránt szerző ZÓRA közvetlen, spontán színpadi jelenlétével a saját világába invitálja a legtávolabb ülő nézőt is.

Zenéje az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágok körül forog, folyamatosan feszegetve a műfaji határokat. Nem számít, hogy önmagát kíséri zongorán vagy zenészekkel lép fel, ZÓRA pillanatok alatt belopja magát az emberek szívébe.

A Los Angelesben és Magyarországon élő Fonogram-díjas énekes-dalszerző Urbányi Zóra Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának nagysikerű feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2021-ben, majd ugyanebben az évben megjelent első saját magyar nyelvű dala, a Mámor. A Youtube-on többmilliós lejátszást elérő felvétel sikerét hamar követték teltházas koncertek, többek között a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, és legutóbb a Momkult színpadán. Idén a Forbes magazin beválogatta a “30 sikeres magyar 30 alatt” listájába, és nyáron megjelent új magyar dala, az Elmentél.