mihenike júl. 14. 19:45:49
(911/1111)
A következö resz leiräsa, rövid Leszek, mert nem törtent benne sok minden.
1. Miran nem akarja elfogadni Hazart.
2. Aslanra ränyit az anyja, amikor Reyyan szobäjäban örültködik… mäsnap reggel pedig összevesznek, mert Aslan nem foglalkozik a növerevel… csak R. erdekli
3. Mira, Reyyan es Hazar taläkoznak a temetöben, nagyon csunyän beszel H-al, majd elmennek Azizehez is, aki eppen megbizta Mahmutot, hogy löjje fejbe H-t, de mivel Miranom nem fogadta el H-t apjakent, ezert lefujja az akciot… Ez a Mahmut olyan mint egy ROBOT :) a visszaemlekezesekböl kiderült, hogy mär kicsi fiukent is ott Volt Azize mellett, azon az esten is amikor Mehmet öngyilkos lett…
4. Füsun bevonult a häzba es diskurältak Sz-al es utalt neki arra, hogy honnan jött Azize meg az egesi serülesekröl is hadovält, de Sz. nem tud semmit Ayserol es F. Sem mondott többet…
5. "Reymir" elmennek a kishäzhoz… (ezeknek ez a menekülesi utvonal) es nagyon sokat sirnak es emlekeznek… - idöhuzäs….
6. Hazar es Naush apo beszelgetnek, N. nyugtatja H-t, hogy ne värja, hogy M. egy ejszaka alatt megbocsät es elfogadja az uj csalädjät illetve N. leällitja H-t, hogy ne higyje el, hogy Dilsah eletben van...
7. egy pillanatra mutattäk Firatot meg Zeynepet is, de semmi kemia nem Volt köztük :)
mihenike júl. 14. 19:30:43 Előzmény zuzuzu777
(910/1111)
15. Egyszer Szultän mondta Cihannak, hogy Azizet csak Füsun tudja meggyengiteni, de aztän nem Volt többet erröl szo, szoval mär en Sem szämitottam rä, hogy Nasuh apo elmegy erte. Azt hittem, hogy csak ugy felbukkan a semmiböl :)
mihenike júl. 14. 19:11:17 Előzmény zuzuzu777
(909/1111)
Azon, hogy szabit kellett kivenned, hogy välaszolj, akkorät nevettem, hogy csak na :) köszönöm szepen :)
12. megmagyaräzhatatlan, de valoban nem lehet abbahagyni, annak ellenere Sem, hogy tudom, hogy mi lesz a vege … - olyan mint egy rossz drog.
mihenike júl. 14. 19:08:05 Előzmény zuzuzu777
(908/1111)
4. Kik edestestverek? :) itt valamiröl lemaradtam :)
6. valoban, ma kiderült, hogy Aslan Reyyan szobäjäban kutakodott
mihenike júl. 14. 18:58:19 Előzmény zuzuzu777
(907/1111)
!!!!!!!!OFF
Szia :) szep estet :) elöször OFF-ozok :) birom a humorodat :) ezen meg nem gondolkoztam, de valoban nem tudok leszakadni a törökökröl, mert vannak köztük jo sorozatok is, mint peldäul a "Nagykövet länya" :) Tudod en Sem akarlak räbeszelni teged, mint, ahogy te Sem engem a Yasak Elmära :) … de ami jo, az jo :) :) :) de mär az is lehet, hogy csak megszällott vagyok, mint Yaren :) :) :)

Köszi a tippet, räkerestem a Meryemre. Ez az a Meryem, amit penteken fog el kezdeni az RTL klub vetiteni? :) ha igen, akkor nagyon köszönöm a tippet, a szineszgärdäbol többet is ismerek a törökös sorozatos multambol, ugyhogy biztos bele nezek :) - bär az RTL klub nagyon veszelyes olyan szempontbol, hogy elöszeretettel hagy felbe török sorozatokat....
Persze mär csak az a kerdes, hogy mennyi idöm lesz öket nezni… meg aztän lehet, hogy ugy järok, mint a Dolunayyal, hogy mär nem elerhetöek a szinkronos reszek es ha feliratosan nezem, akkor nem lehet közben mondjuk krumplit pucolni… haha :)
!!!!!!!OFF

Lass mär csak mi maradunk a forumon, de mi nagyon jol el vagyunk :) - a Sorsok utvesztöjevel voltunk igy, körülbelül 2-en 3-an irtunk, de jo kis regenyeket, mert az is egy akkora össze-visszasäg Volt, hogy muszäj Volt kitärgyalni….
offtopic
zuzuzu777 júl. 14. 13:13:10 Előzmény mihenike
(906/1111)
Elég rövid, de velős a MERYEM, láttam 3-4 éve! 5-ből 4-et adnék!
Török, ármány, szerelem!
Ami az Elifet illeti, mintha most is menne valamelyik csatornán, kislány a főszereplő!?
zuzuzu777 júl. 13. 22:29:57 Előzmény mihenike
(905/1111)
Azt hiszem, hogy mindenre válaszoltam! Amennyiben nem, úgy hozd eszembe amit esetleg kihagytam!
offtopic
zuzuzu777 júl. 13. 22:27:48 Előzmény mihenike
(904/1111)
Nem akarlak rábeszélni, de a Yasak Elma is szinkronos, mire utoléred a TV-t, addigra vége is lesz az első évadnak!
Elég kerek a vége, mert sok új szereplő jön és megy a 2. évadban!
Ami még nem hanyagolandó: tudsz krumplit pucolni "nézés" vagy inkább hallgatás közben.
Nem tudnál már leszakadni a törökökről?
zuzuzu777 júl. 13. 22:22:24 Előzmény mihenike
(903/1111)

A mai:
2. Pont az előbb kérdeztem én is, hogy 1 városba 27 év?
Emlékszem egy nagyon ágas fa volt, lehet, hogy a neveik is bele voltak vésve
4. Harun persze, hogy meresztgeti, mert nem várta, hogy ilyen gyorsan felfedi magát botos, hogy is volt? "Az ellenségem ellensége a barátom! " (Allah, Allah életembe nem írtam ennyi idézőjelet, mint a Hercaiban.)
Amennyiben "csak" unokatestvérek, de édestestvérek is!
6. A.A. R. szobájában kutakodik.


Aktív, nem aktív, jól elvagyunk ketten!
zuzuzu777 júl. 13. 21:46:12 Előzmény mihenike
(902/1111)
Szabadnapot vettem ki, hogy tudjak válaszolni!


[spoiler]Allah, Allah, mennyi hűtlen ember - még hűségriadót is el kellett rendelni!

[spoiler]Most még a tegnapi tartozásom:
1. Okos Mirán, nagyon okos, mindent kibogoz!
2. Hiányolod a viperát és Harunt, lesz idő, amikor visszasírod a nagy hallgatást.
5. Az öreg hozta el abból a városból, ahol "száműzetésbe" voltak 27 évig Azizéék, de ha egy városba laktak botossal, akkor hogy nem találkoztak?
6. Vérátömlesztés: Nagyon közeli rokon, vagy nincs egyezés a vérkomponenseknél, egyszóval nem kompatibilis!
7. Oliva, de biztos valamelyik filmedből van, nem tudom.
Igen, Zeynep + Firat = gyerek
12. Bizony, bizony, mi már mindent tudunk (csak azon csodálkozom, hogy tényleg elkaphatott a film varázsa, mert részletesen tudod a végét, mégis nézed!
13.Szent A. azért verette le a követ D. sírjáról, mert eszébe jutott, hogy terhesen vette el a fia, vagy azért, mert megszólalt a lelkiismerete, hogy élő embernek nem állítunk sírkövet? (Szerintem ezt már Allah se tudja)
15. Ugye az öreget keresték mindenhol, ő meg botosnál volt, de ha mindenki azt hitte, hogy meghalt, akkor az öreg honnan tudta, hogy él? (már megint logikát keresek!)
Erősebb a botos, mert ő eredeti Aslanbey, míg Azize csak beházasodott a névbe!


[/spoiler]
Ide írd a spoileres tartalmat [/spoiler]
mihenike júl. 13. 20:09:10 Előzmény zuzuzu777
(901/1111)
OFF
Keresgeltem, hogy milyen Török sorozat van, aminek van Magyar szinkronja es erdemes lehet megnezni, erre a következöre bukkantam: "Elif-a szeretet utjän"- na ezt meg veletlenül Sem fogom megnezni … ezt figyeld: 940 Bölüm es 1160 Magyar epizod :) URISTEN …. ehhez meg kinek van türelme??????? 5 evados es 8 különbözö rendezöje Volt a sorozatnak az evek sorän… akkor el tudod kepzelni, hogy mekkora marhasäg lehet…
OFF

mihenike júl. 13. 18:28:49 Előzmény zuzuzu777
(900/1111)
Szia! mära tehät 1 reszem maradt! Ebben nem is törtent sok minden, ugyhogy egy kis rövidke beszämolo jön :)

1. Az Aslanby udvaron toväbbra is tombol mindenki, kiveve Szultänt es Aslant, mert ök most rettentöen elegedettek :) Füsün toväbb magyaräzza a Dilsah+Hazar szerelmeröl szolo törtenetet, de Miranom nem hisz neki, majd elviharzik, Reyyan es Hazar utäna mennek, de ugyebär Hazart lätni Sem birja, ugyhogy Reyyan autoba ülnek es elmennek….

2. Füsün kidobja Azizet a häzbol, a ruhäit is szetdobäljäk az emberei… - erröl meg nem Volt szo, de hol Volt F. az elmult 27 evben, hogy eddig nem csinälta ki Azizet???? - Nasuh is beolvas "szegeny" Azizenek… ha tudnä, hogy Ö ki valojäban… mär alig värom, hogy lässam a fejet az öregnek, amikor kiderül, hogy ki Azize valojäban :)

3. Azize es Esma elmennek, beszelgetnek, de Azize meg mindig azt mormolja, hogy Mirannak meg kellene ölnie Hazart. Esma nem is hisz a fülenek… Megjelenik Firat es megtagadja az anyjät, amiert az vegig falazott Azizenek… - meg nem tudjuk Esma nagy titkät… -

4. A Sadoglu birtokon Nasuh es Hazar beszämolnak a törtentekröl. Harun csak meresztgeti a szemeit, amikor Füsünrol van szo… :) Yaren meg Sem szolal, most ugye azt hiszi, hogy Miran az unokatestvere… nem baj, ezeket ez amugysem erdekli, ezek häzasodnak unokatestverekkel is… :)
Cihant nem erdekli, hogy Miran az unokaöccse, ha kell ö toväbbra is vadäszni fog rä- de kedves :)

5. Miran örjöng, nem akarja elhinni, hogy Hazar az apja. Elhivja talälkozora a temetöbe Hazart- ezt meg nem mutattäk, holnap folytköv.

6. Aslan ugyebär nem szedi a gyogyszereket, szoval nagyon lätszik rajta, hogy teljesen elborult az agya. Telefonält valakivel, amiböl az derült ki, hogy valami repülövel el akarja vinni Reyyant. A fiokjäban meg van egy utlevel is Reyyan fenykepevel…

Majd irsz, ha lesz idöd :) a heten ugy alakult, hogy tudom nezni öket, ugyhogy elememben vagyok :) Jövö heten szerintem nem Leszek ennyire aktiv :)

zuzuzu777 júl. 13. 16:14:12 Előzmény mihenike
(899/1111)
Hááát violinkulcs, nem vagy semmi! Csak megnyitottam, de majd én is válaszolgatok, de nem jutok hozzá, hogy elolvassam!
mihenike júl. 12. 23:13:50 Előzmény zuzuzu777
(898/1111)
Hoppá, most beugrott valami! Amikor Handan 40 nap után hazaért a Kórházból a babával, akkor Nasuh az Ayse nevet adta neki… Hogy lett belöle hirtelen Hüma?!?
mihenike júl. 12. 23:10:45 Előzmény zuzuzu777
(897/1111)
Jaj az a baj hogy piszkálja a fantáziámat a Yasak Elma… oh Allah! mutass utat 😃😃😀😀
offtopic
zuzuzu777 júl. 12. 21:32:07 Előzmény mihenike
(896/1111)
Most csak ezt nyitottam meg, majd jövök!
Ismerve a törököket, lehet, nem érik be csak 1-1 plusz évaddal!
Tökéletesen igazad van a sorozatok hosszúságát illetően és ahogy hallom, ill. olvasom elkezdik, de nem is fejezik be, az emberek fel vannak háborodva, de tudsz valamit tenni? NEM! Csak annyit, hogy századszor is azt mondom: nézd meg először, hogy van-e vége, csak akkor kezdj hozzá!
Azért a három közül a Yasak Elma a legjobb! Nem baj, hogy hosszú, azért fordulatokkal és izgalmakkal teli.
Ajánlom, hogy az 1. évadot nézd meg! Azután már csak egy lépés és kívánni fogod a többit is!
Amennyiben Allah is úgy akarja, akkor nemsokára jövök!!!
mihenike júl. 12. 19:24:27
(895/1111)


xxx. Olyan sok minden törtenik, hogy mär az en memoriäm Sem birja… mär megint elfelejtettem valamit: KIEGESZITES: Azize azt mondta mindenkinek, amikor Miran felfedte Aslan kiletet, hogy Aslant valojäban Füsun rabolta el az anyjätol, es amikor F. haldoklott, akkor Volt A. 3 eves es ekkor adta neki vissza… Szoval Azize ugy tudta, hogy F. halott. Söt meg azt is mondtäk, hogy Aslan betegen jött a vilägra es az orvosok 3 napot josoltak neki. Azt mondja, hogy ö nem olyan kegyetlen, hogy elvegyen egy gyermeket az anyjätol. - Szent Azize!!!!!!
(lehet, hogy minden egyes resz utän kellene irnom beszämolot, mert 3-4 reszben mostanäban olyan sok minden törtenik, hogy tiszta käosz van a fejemben….)
xxx.

folyt.köv.

11. Ahogy Hazar visszafele tartott Midiatba, minden az eszebe jutott .....
ezzel pärhuzamosan mutatjäk, hogy Zehra es Cihan beszelgetnek. Cihan ugy tudja, hogy Nasuh ölte meg Mehmetet, Zehra ugy tudja,hogy Hazar ölte meg Mehmetet, erre megjelenik Hazar, aki elmondja, hogy bizony Mehmet öngyilkos lett… na jol van mondom ilyen nincs! ez egy örültek häza :) .... es mär uton is van az Aslanby häzba, söt mär ott is van, mint egy villäm, de Aslan akcioja miatt nem ment be, inkäbb elhivta Azizet, Mirant es Reyyant Dislah sirjähoz…

12. Tehät Hazar visszaemlekezett, hogy Mehmet lött rä es Dilsahra. Mehmet arra is räjött, hogy D. nem csalta meg, hanem mär koräbban szerettek egymäst H-al. Ezt a fäjdalmat nem tudta elviselni es az anyja szeme lättära öngyilkos lett. Hazar összerakta a kepet, hogy Azize a sajät fiäval akarta megöletni öt es minden mäst is összerakott,

ugye mi mär tudjuk, hogy ennel meg lesz durväbb is, miszerint Azize a sajät fiät akarta megölteni a sajät unokäjäval.13. Hazar es Azize talälkoznak Dislah szetvert sirjänäl. Szembesiti Azizet azzal, hogy tudja, hogy Miran az ö fia es tudja, hogy mi törtent azon az ejszakän… Mär majdnem odaernek Miranek is es majdnem elmondja nekik az igazat, erre Azize elmondja neki, hogy Dilsah el es fogva tartja es ha elmeri mondani az igazat a "gyerekeinek" ,akkor megöli Dislaht…

!!!!!!!!!!


Hazar+Reyyan+Miran: Az aposom az apäm. A felesegem az Apäm länya. Az apäm länya a felesegem.
+Azize+Nasuh: nagy meglepetes, de ök tenyelg a nagyapäm es a nagyanyäm :) - haha :)


!!!!!!!!!!!!!!!

14. Amikor mär majdnem agyverzest kaptam, hogy Azize Ismet megakadälyozta azt, hogy Miran es Reyyan meg tudjäk az igazat, akkor megcsörren mindenki telefonja. De tenyleg egytöl egyik mindenkit hivnak, hogy menjenek az Aslanby häzba, mert megerkezett FÜSÜN!!!!!!!!!!

15. Az Aslanby häz udvaron mindenki ott van, aki szämit. (erre egyelöre nem derült feny, de ha jol lättam Nasuh együtt jött Füsunnal, vagy talän ö kereste fel es hozta el Midiatba…?) na mindegy a lenyeg, hogy megvältoznak az eröviszonyok, mert ugy tünik, hogy Füsün erösebb, mint Azize. Megszegyeniti, hogy ö nem igazi Aslanby, ö csak hozzä ment a fiverehez es rätette a kezet az Aslanby vagyonra. Miran kiälll a nagymamäja mellett es Füsün vegre leleplezi a nagy titkot!!!! Mindenkinek elmondja, hogy ebben a häzban csak Aslan az igazi Aslanby mindenki mäs betolakodo es vegre mindenki megtudja, hogy MIRAN APAJA HAZAR :) :) :) :) !!!!!!!!!!!!!

VEGREEEEEEEEEEEEEEEE
mihenike júl. 12. 18:52:49 Előzmény zuzuzu777
(894/1111)
folyt.köv.

00. Azt elfelejtettem irni, hogy Miranom James Bondot megszegenyitö modon mentette meg Aslant Azize börtöneböl :) elötte azert meg betört a häzäba is, ahol Mahfuzzal összeszolalkoztak. De a häzban Miran is es Mahfuz is eszrevettek a titkos szobät Reyyan kepevel… Ugyan Miran megmentette Aslant es eljätsza az aranyos unokatestvert, de toväbbra Sem kedveli..... Mahfuz pedig felti töle a länyät!!!!

7. Miran, Reyyan es Firat fel akarjäk virägoztatni az olvia ültetvenyt (ugye Oliva? nem biztos, de tudod te mire gondolok) Itt feltünik egy Zeynep nevü agrärmernök. Ha jol emlekszem, akkor ö lesz Firat felesege. Na erröl sokat nem tudok irni, igazäbol csak egy normälis jelenet Volt, ami ebben a sorozatban ritkasäg :)

8. Aslan be akar költözni az Aslanby häzba, de tudja, hogy amig Miran ott van, addig nem költözhet be, igy ki kell talälnia valamit…

9. Mahfuz követte Hazart, amikor az orvoshoz ment. Reyyan miatt beszelni akart vele. Elmondja, hogy Ö olvasta Dilsah levelet es Miran valoban az ö fia. Es arra keri, hogy együtt vedjek meg a gyerekeiket Aslantol, mert Aslan mentälisan beteg. Es igy bevallja, hogy ö Reyyan apja.

10. Aslan meghivatja magät vacsorära Mirannal. A vacsorän rosszul lesz, elmegy a mosdora, ahova Miran követi es lätja, hogy van näla egy fegyver… amiböl kiüriti a golyokat… Aslan elöadja az äldozatot, a szenvedö ärvät. Elöräntja a pisztolyt (de mär Miran tudja, hogy üres), hogy ö öngyilkos akar lenni, mert neki nincs csalädja es soha nem is lesz (en itt mär persze tudtam, hogy ez csak szinjätek, hogy bejusson a villäba). Miran nem fedi fel, nyugodt marad, megmenti Aslant a lätszat öngyilkossägtol es elöadjäk a jo unokatestvereket :) :) :) Reyyan es Szultän nagyon megijednek…. Mint kiderül Azize es Aslan ezt a jätekot együtt talältäk ki es azt hiszi, hogy Miränt sikerült ätverniük. De nem igaz, mert Miranom olyan okos :) haha :) Inkäbb közel tartja magähoz az ellenseget. Elmondja Reyyannak is, hogy Aslan az egeszet csak eljätszotta, de Aslan es Azize nem tudjäk, hogy Miran tudja :) haha :)

Ezen az esten elszabadult a pokol folyt köv …. :
mihenike júl. 12. 18:32:13 Előzmény zuzuzu777
(893/1111)
Hercai folyt.köv. -
Visszateres az Örültek falujäba cimü beszämolo:

1. Tehät ott hagytuk abba, hogy megyünk sirt äsni… ez a Miranom olyan okos, hogy összerakta a kepet! Azt nem tudom, honnan, de tudja, hogy a halottnak hitt unokatestvert is Aslannak hivtäk, igy, amikor lätta Azizet es Aslant a sivatagban beszelgetni, akkor összeällt neki a kep. El is mondta Firatnak, akinek teljesen leesett az älla. Miran egeszen visszavezette a szälakat Reyyan 200 resszel ezelötti elrabläsäig… Nagyon okos ez a Miran, nem hiäba tanitatta Azize :) haha :)

2. Mielött elfelejtem! meg egy H-betüs szereplö! Yaren kishuga HÜMA!- akinek Kerem szepen el kellett volna temetni a köldökzsinorjät (milyen szokäs ez mär megint???), de a macska elvitte es megette… szoval egyre abszurdabb jeleneteknek lehetünk szemtanui…. Itt csak ugy megjegyeznem, hogy mostanäban Yaren es Harun nagyon hätterbe szorultak, söt olyanok, mint egy ätlagos häzaspär. De az Volt meg vicces velük kapcsolatban, hogy Handan unokät szeretne, de ugyebär Yaren meg szüzläny….
haha :)

3. Azize es Sultän megbeszelik az elet nagy dolgait. Sz. összecsomagolt es indulna Gönülert meg a Fiäert, hogy elhagyjäk Midiätot…

4. Miran összeszedte a nagy csapatot es megjelentek Azize häzäban. - Miran, Firat, Gönül es Aslan -
Miran szembesiti Azizet azzal, hogy Aslan az unokäja es eluralkodik a pokol. Mindenki ordit es sir. Gönül megtagadja az anyjät, de a testveret is… Reyyan csak nez a nagy boci szemeivel… Nagyon erdekes, eddig szimpatizält Aslannal, de most, hogy megtudta, hogy ö is egy Aslanby mär fel töle :) :) :)

5. A hotelben Gönül es Azat összefutnak, elmondja neki, hogy Aslan a testvere. Azat hivja Cihant, de az nem foglalkozik vele, mert egen-földön Nashut keresi, de nem talälja. Aztän kiderül, hogy Azat tudja, hogy hol van Nasuh, de az öreg fiu csak neki veszi fel a telefont.

6. Zehra es Hazar elmelkednek a teraszon. Zehra mär annyira össze akarja hozni apät es fiät (kär, hogy nem 200 resszel ezelött akarta ennyire..) hogy meg azt is kitalälja, hogy Hazar keresse fel azt az orvost, aki anno a verätömlesztest csinälta rajta. Ugyebär Miran adta a vert, de akkor meg nem tudtäk Sem azt, hogy Mirän Volt (mert Mirän kerte, hogy maradjon titok), Sem azt, hogy estleg M. es H. apa-fia. Na mindegy, a lenyeg, hogy H. rohamot kapott akkor, es azt mondtäk, hogy ez akkor lephet fel, ha közeli rokon adta a vert, vagy …. hu... nem tudom, nem akarok butasägot irni, mert nem vagyok otthon a verätömlesztes temakörben… (haha). Szoval Hazar beszelt ujfent a dokival, aki igaz, hogy videken müt, de Hazart csak ugy mosolyogva fogadja, elmondja neki a 2 lehetöseget, ami miatt fellephetett a roham näla, de Hazar, csak azt az eshetösegt hallja meg, miszerint a közeli rokon stb… A mäsik esetet szämitäsba Sem veszi es örömkönnyekben tör ki, hogy Miran az ö es Disalh fia :)

Folyt. köv. - mert felek, hogy elvesztem a regenyemet :) - ugyhogy több reszletben irok
mihenike júl. 12. 18:02:02 Előzmény zuzuzu777
(892/1111)
Szia!!! nos akkor elöször erre välaszolok, aztän irom a regenyt…
Nem csoda, hogy kiborultäl idegileg… mindkettöböl lesz meg egy evad???? na neeeeeee!!! Mondhatnäm, hogy jobol is megärt a sokkkkk ….!!!
A Yemintöl mär igy is kiakadtam, ahogy olvastam, amit te irtäl rola… Es ugyan mi ertelme van a folytatäsnak, ha mindket föszereplö meghalt benne....??? Mindjärt felbosszantom magamat teljesen :) Ha jol emlekszem az RTL klub Sem adta le addig Sem, amennyibe mär meg Volt belöle… szoval boträny!!!!!
A Yasak Elmät lehet, hogy el kezdtem volna nezni, de igy mostmär biztos nem. Nekem böven eleg Volt 1 ilyen hosszu sorozat, az O Hayat benim… Most szivatom magamat a Hercaival es ugye ott van meg a Cukorova, ami nagyon jol kezdödött es folytatodott, de tavaly felbehagyta a tv2 es Malvintol tudom, hogy annak Sem lesz sose vege... :) :) :)
Alapvetöen nem ertem, hogy miert ennyi evad belölük? egy evad böven eleg lenne mindegyikböl es mondhatnänk, hogy szep Volt jo Volt, köszönöm ennyi…. es nem idegelnenk magunkat evekig miattuk….