Téma: A Dal 2017

mapk 2017 jan. 28. - 22:05:38
(5/65)
Azt hittem Gina, valamikor a vége felé, kilép a szoknyája mögül, mint egy BennyHill jelenetben, de az tényleg rajta volt, és nem díszlet.
Andi melltartója nem nagyon tartott.
Többre nem emlékszem. :)
10/10
sanderson 2017 jan. 28. - 22:00:29 10/10
(4/65)
Tényleg ez lett. Holtversenyben Kállay Saundersszel. Örülök, hogy az én szubjektív véleményem, zenei ízlésem egyezik a zsûritagokéval, akik azért igazán értenek a zenéhez. Egyébként a youtubeon jelenleg 227-10 a tetszési index a dalt kedvelõk javára.
10/10
sanderson 2017 jan. 21. - 15:33:37 10/10
(3/65)
Kanizsa Gina - Fall Like Rain
Még egy hetet várni kell.
https://www.youtube.com/watch?v=M-NvrtKhXAc
Szerintem ez a legjobb dal.
olahmiki1959 2017 jan. 15. - 18:17:56
(2/65)
Jó unalmas volt az elsõ válogatás, közepes színvonalú, itt-ott hamiskás, unalomig ismert zenei fordulatokból álló dalokat hallhattunk.
A Leander Kills zenéje tetszett, fõleg a gitáros játéka, az énekes néha túltolta az agresszivitást, de összességében jó volt.
Az Oláh Gergõ-féle "Roma Soul" zenekar dala összelopkodott motívumokból állt, a szövege meg borzasztó, tele volt prozódiai hibákkal. Mondanom sem kell, a zsûri ájuldozott tõlük, autentikus cigányzenérõl beszéltek, hogy az milyen fontos - természetesen az, csak nem mindegy, milyen színvonalú a dal -, indokolatlanul magas pontszámokat kaptak.
Szegény Benji - aki egy nagyon helyes gyerek, de nagyjából ennyit lehet róla elmondani - a hamis éneklését a mai napig nem tudta levetkõzni, a dala pedig dögunalom volt, természetesen a fiatal lányok szavazataival tovább tudott jutni.
Csomor Csilla rikoltozását már meg sem említem, ahogy a többieket sem, annyira jellegtelen volt az egész mûsor.
Gyengén, lagymatagon indult a széria, csak remélni tudom, hogy a következõ adásokban ezeknél a számoknál jobbak, izgalmasak jönnek.
southwind 2017 jan. 14. - 19:43:18
(1/65)
elõször is, fene a kezét , aki átalakította a portot a másik, vajon zsédának pld. melyik az a dala, amelyik megállná a helyét a versenyen?