offtopic
ildimix 2014 szept. 11. - 13:46:16
(518/838)
Most értem magam utol a fórumban. Jó volt olvasni a sok spoilert továbbra is minden érdekel. Várom a fejleményeket és a spoilerek folytatását!

Most Inest sajnálom, hogy megõlték az apját nagyon megviselte a dolog fõleg az, hogy õ találta meg a levágott fejet. Én sem értem miért kellett délutánra tenni a sorozatot jobb volt amikor este adták le.
Mónika Orosháziné Huszkó 2014 szept. 11. - 10:55:22 Előzmény Pink Pearl
(517/838)
Szia! Megtudnád nekem írni,hogy hol tudom megnézni azokat a részeket amiket még nem vetítettek le a tévében?
malvinkicska 2014 szept. 10. - 17:23:28
(516/838)
A mai rész az már nem semmi nem vágták ki ott volt a fej az asztalon, sok meglepetés volt a Cano házba. Megjelent W G megtudta testvérek P-vel ezért vita alakult köztük, Transito is mehet a rendõrségre, azért elég nagy erõ kell hozzá a saját apja gyilkosát kell megtalálni, Pachonak, a gyanúsított több van. S is azt gondolja, hogy W tette de szerintem nem, mert H lehet a gyilkos. W szépen hazudott S szemébe nem volt románca I-vel aljas féreg a nõt szinte az õrületben kergette a sok hazugságával. Ezt a sorozatot nézve nem lehet unatkozni vannak benne sokszor olyan részek amik egy kicsit el vannak vonatkoztatva a valóságtól, de azért film.
lizbell 2014 szept. 10. - 10:37:53
(515/838)
Igen, már beszéltünk róla! :) Szerintem gyönyörû, én nagyon bírom!
abisztriczky 2014 szept. 10. - 10:27:50
(514/838)
Én csak most olvastam egy pletykalapban, hogy a Victoriát alakító színésznõ 52(!) éves. Meg azt is, hogy a '80-as években volt szépségkirálynõ! Ahhoz képest, hogy hány éves, nagyon jól tartja magát, simán letagadhat jópár évet, Victoria szerepét is simán eljátszhatja a valódi kora ellenére.
lizbell 2014 szept. 09. - 21:56:56
(513/838)
Anyám borogass! :)))
8/10
Pink Pearl 2014 szept. 09. - 21:54:21 8/10
(512/838)
!!!! SPOILER !!!!

Igen! Tudta Santiago! :) A visszaemlékezésben mutatták, ahogy RÖHÖG Santiago (összekötözve, bekötött szemmel)amikor Inez éppen kiment,mert azt szimulálta, hogy az "elrabló" kihurcolta...
És miközben ezt Ineznek mondta, még azt is mondta, hogy "belõlem senki nem csinálhat hülyét! Még te sem Inez!"

!!! SPOILER VÉGE!!!!
lizbell 2014 szept. 09. - 21:45:14
(511/838)
Hát Paula szinte semmit nem tud George-ról, csak a kedves udvarlót látja benne, meg a gyermeke apját, mert azért érzi õ hogy nem jó ez így, nem véletlenül akart már elköltözni!

!!!SPOILER!!!

talán láttam azt a jelenetet, csak nem értettem. biztos, hogy tudta, vagy csak vagdalkozott? Santiagonál nem lehet tudni, mi zajlik a fejében! :)))
Alicia sajnos elvesztette a kontrollt, nem akarom védeni isten õrizz, de nem mindenki tudja ép ésszel átvészelni ezeket a traumákat... a tudat hogy az anyja eldobta, aztán a nevelõapja molesztálása, a börtönévek stb. aztán kijön és még akkor sem kap megértést és szeretetet, elborult elmével csak a bosszú élteti!
Barbara meg a másik véglet, nem véletlenül Franciska nevelése, gyönyörûnek és tökéletesnek maradni mindig minden körülmények között!

!!!SPOILER VÉGE!!!
8/10
Pink Pearl 2014 szept. 09. - 21:23:36 8/10
(510/838)
Szia Lizbell :)

Igazad van! Valóban kilóg a gagyi sorozatok közül! Én se értem MIÉRT tette át a TV2 ezt a klassz sorozatot délután 3-ra?! Én felvételrõl szoktam visszanézni általában :) Minden napra be van programozva a felvétel nálam :)

A mai résszel kapcsolatos hozzászólásom:George,HOGY lehet még mindig szimpi Paulának?! :( A vak is látja,hogy az a pali nem komplett...agyilag...amellett,hogy egy ALJAS gyilkos! Mert õ Gaspart,tényleg ALJAS indokból ölte meg! Nem tudtam vele soha szimpatizálni...

Az elõrenézésekkel kapcsban.....

!!!! SPOILER !!!

A 128. résznél tartok.
Azt a részt láttad amikor Santiago Inez képébe vágta, hogy TUDJA (és kezdettõl tudta),hogy Inez csak "megrendezte" azt a fogvatartós dolgot? Láttad? Vagy ezt is eltekerted? :)
Õszintén megmondom, hogy ez engem meglepett! Én nem hittem volna, hogy tudta....mert amikor Inez megvádolta Santa-t, hogy "szerinte õ volt az álarcos"....Santiago tisztára úgy tett mint aki hisz Ineznek és elég bunkó is volt Santa-val :(((

Alicia-t én már nem kedvelem egy cseppet sem!!!! Egyre vadabb dolgokat mûvel! Az elején még tényleg sajnáltam...és azt is megértem, hogy gyûlöli Francisca-t mert eldobta õt, mert "szörnyeteg"-nek tartotta a sebe miatt...
Ez tényleg undorító és egy édesanyához méltatlan viselkedés! Eddig rendben! De........(!).....
Ez még nem jogosítja fel õt arra, hogy más emberekkel szemétkedjen! Pl a pap? Akit ott megkötözött?? A pap ugyan MIT ártott neki?? Vagy Barbara? MIT ártott neki?? SEMMIT! Már arra is gondoltam, hogy õ is ugyanúgy skizo mint az ikertesója?!
Az pedig, hogy Francisca-t bezárta abba a koporsóba...ez már több mint UNDORÍTÓ!!
Tudom, hogy Francisca egy szemétláda (nekem sose volt szimpi),azt is megértettem amikor anno ott a templomban szinte kényszerítette, hogy térdeljen le és úgy kérje a bocsánatát! Ezt elfogadom! JOGOS!
Hogy megalázta Francisca-t ez JOGOS! Ebben IGAZA volt!
De MEGÖLNI??? Ehhez nincs joga! Nem csak jogi értelemben, de morálisan SEM!!
Én most már nem szimpatizálok Alicia-val.......õ rosszabb mint Francisca....
Nem tudom végül mi lesz Francisca-val?! NE MONDD MEG! :D Még hátra van 8 rész! :) Addig még izgulni akarok :D

Barbarát illetõen pedig meglepõ, hogy az a nõ még a saját lányával is milyen hideg...
Nem érdekli, hogy a lányát megerõszakolták...õt csak az érdekli, hogy "õ még fiatal ahhoz, hogy nagymama legyen"....és durván ráordít a lányára, hogy csináltasson abortuszt....az eszem megáll :((

!!!! SPOILER VÉGE !!!!
lizbell 2014 szept. 09. - 19:47:16
(509/838)
Én ma eldöntöttem, hogy nem nézem többet délután, ha itthon leszek, akkor sem! Inkább este a neten.
Kilóg a sorból a sok gagyi primitív "Maricruzok" mellett, plusz világos volt hétágra sütött a nap, egyszerûen alig tudtam ráhangolódni! Ez esti sorozat akárhogy is van, maga alatt vágja a fát a Tv2 vagy nem tudom mi volt ezzel a valódi cél!
lizbell 2014 szept. 08. - 23:31:12
(508/838)
Szia! :) embertelen tempóban haladsz!

!!!SPOILER!!!

Hát igen, Santiago félelmetes, és ez még semmi, végig az járt a fejemben, hogy ez mennyire izgalmasabb lehetett volna, ha egy jó színész játssza, de ez van!
Igen ezeket láttam mind tekerés nélkül, csak nem mindent értettem!
Humberto ilyen, mit lehet tenni, nem tud mit kezdeni a babával. Arturonak meg elég nagy érvágás volt megtudni, hogy nem az övé!
Fransisca tényleg szörnyû némber, betegesen retteg attól hogy valami nem szép, nem tökéletes, képtelen elfogadni ha belerondít bármi a felszínes világába! nyilván azért sírt mert megviselték az Aliciás események, egyre kevésbé tudja tartani magát!
de Inez mért vállalta a krémcserét, hogy gyõzte meg Alicia? ez nem tiszta!
Santa <3 Humberto, de szeretem ahogy kerülgetik egymást! :))
Sajnos tényleg mindjárt itt a vége!

!!!SPOILER VÉGE!!!
8/10
Pink Pearl 2014 szept. 08. - 22:56:35 8/10 Előzmény lizbell
(507/838)
Szia Lizbell! :)

!!! SPOILER !!!!

Hááát én már félek ettõl a Santiago-tól :((( Ijesztõ, ahogy megváltozott :(((

Azt a részt láttad amikor Humbi átment Lizett-Arturo házába? A baba témában? Valahogy olyan "gépies" volt, ahogy Humbi reagált a dolgokra! :D Nem?! :D Szóval amikor közölte, hogy õ is csinált DNS tesztet és õ az apa....és így most az örökség Arturora száll (a pap is mondta, hogy igen, így van)...ekkor HUmbi megkérdezte, hogy mennyit kér Arturo a házért? Megveszi (nem magának, hanem Lizettnek adná) és így Lizettnek nem kell(ene) kiköltözni....õ pedig minden hónapban küld pénzt Lizettnek a költségekre....Arturo pedig, a házért kapott pénzbõl új életet kezdhet Maraval...vagyis így mindenki jól járna....
Szóval tudom, hogy Humberto ezzel végülis csak jót akart (a maga módján)....de nekem valahogy úgy tûnt mint egy "gép"....mert az tény, hogy õt a baba nem érdekelte...
Arturo se válaszolt még semmit....mert azt mondta, hogy "ez nem ennyire egyszerû...itt nem csak a pénzrõl és a házról van szó. Õ SZERETI a kisbabát....."....

Francisca megnyilvánulása nagyon fura volt abban a szituban, amit a kórházban mondott Barbara orvosának...
Ezt láttad?
Arra gondolok amikor Barbara kórházba került, mert tele lett piros kiütésekkel az arca....attól a krémtõl amit Alicia utasítására Inez csempészett be Barbarának...
Szóval azt találtam FURCSÁNAK, amikor FRancisca ezt mondta a dokinak: "A lányom meggyógyul? Vagy ez végleges? Mert az én lányomnak A FIZIKAI SZÉPSÉG NAGYON FONTOS! Ha így marad...nem is tudom mi lesz vele...." (és sírt Francisca)...
És miközben ezt mondta, ezt hallotta Alicia is,aki éppen a kötés levételt várta (már túl volt az õ mûtétjén)...

Szóval....Francisca MIÉRT nem gondolt ugyanerre amikor Alicia-n kellett volna segítenie?! Most talán Barbarát is "eldobja" ha "szörnyeteg" lesz?!
Én értem, hogy Alicia mit akart ezzel virágnyelven üzenni "Francisca-nak",de ezzel akkor se értek egyet,amit tett.
Akármilyen üresfejû is Barbara, NEM Õ ártott Alicia-nak, hanem FRANCISCA!!!
KOrábban tényleg nagyon sajnáltam Alicia-t....de egyre több olyan szemét dolgot is tesz, amire (szerintem) nincs mentsége! Nekem egyre ellenszenvesebb ez az Alicia...

Santa már szerelmes Humberto-ba :)

Már tudom ki ölte meg Ulisest....(az akire tippeltem)....de így is szörnyû :((

125 részen vagyok túl. :) Nemsokára itt a "VÉG" :D

!!! SPOILER VÉGE !!!!
malvinkicska 2014 szept. 08. - 16:57:52
(506/838)
Vicentének szorul a hurok a nyaka körül, a sok hazugságának meg lesz a gyümölcse. Marat sajnálom így kitolt vele H de remélem az is megfizet majd egyszer. Iván olyan szerelmes se lát se hall, bele van gabalyodva V-be. V állandó félelembe él mióta megtudta, hogy a férjecskéje miféle rabló vezér. H talált magának társat aki képes lenne eltenni láb alól W-t a drog báró mindenre képes. Vajon ki kopogott S-ajtaján szerintem W, lehet tévedek de úgy gondolom. Georg is meg éri a pénzét B-nek, ott tar be ahol csak tud.
Balázs Turi 2014 szept. 07. - 23:07:24
(505/838)
Azért meren remélni, hogy a magyar szinkron majd valami normális nevet ad La Diablának, nem pedig csak annyit, hogy Ördög. Például a Bestia szerintem jó név lenne.
abisztriczky 2014 szept. 07. - 16:13:58
(504/838)
***SPOILER***
Hát én azon egyáltalán nem lepõdnék meg, hogy Santiago feljelenti Humbertot, Humbi is simán megtette korábban az öccsével, vagy legalábbis simán hagyta a dutyiban rohadni! "Megindító" ez a testvéri szeretet!
***SPOILER***
lizbell 2014 szept. 07. - 09:58:18
(503/838)
!!!SPOILER!!!!

Alicia arcát nem mutatják soha, hacsak a tekerés miatt nem vettem észre de szerintem ez koncepció! Egyébként nem lehet olyan borzalmas ha egy ekkora "pötty" eltakarja!

Akkor ezek szerint elkezdõdött Santiago megborulása! Továbbra is nagyon kiváncsi vagyok, mi a magyarázat arra hogy simán hagyta hogy Santa börtönbe menjen! De már nem tudom ennyi idõ után lesz e rá utalás!
Ulissest én is nagyon sajnálom, Pancho miatt is!
A villás jelenet valóban nem semmi, hát még utána a kötözés...:)))))
Ja, a kismacska alig rémlik, rákeresek mindjárt!

!!!SPOILER VÉGE!!!
8/10
Pink Pearl 2014 szept. 06. - 20:13:19 8/10
(502/838)
Na akkor menjünk tovább Lizbell:)


!!! SPOILER !!!!

A 119. résznél tartok.
Lizettet most nagyon sajnáltam :( Minden olyan jól alakult...Arturoval is barátian viselkedett...nem gyûlölte õt a baba elrablási kisérlete miatt....és felajánlotta,hogy váljanak el, hogy Mara és õ összeházasodhasson...
Arturo és a pap is észrevette, hogy Lizett megváltozott....és felajánlotta, hogy hívatja a közjegyzõt,hogy Lizett legyen Hortenzia vagyonának kezelõje. MOST már megbízik benne. Lizett meglepõdik...hiszen ezt õ nem kérte....de a pap megismételte, hogy "most már bízik benne és látja, hogy Lizett jó anya".
Az is tényleg szép volt Lizett részérõl, amikor azt mondta Arturonak, hogy "Én is sok hibát követtem el, nincs jogom elítélni téged"...
Már csak egy dolog volt hátra, a DNS vizsgálat, ami bizonyítja, hogy Felipe valóban Hortenzia unokája....és...akkor jött a fekete leves... :(( Ezen a ponton tényleg sajnáltam a csajt :( De...mondjuk nem értem, hogy õ erre MIÉRT nem gondolt?! Hiszen a teherbeesés idején Humbival is kavart...tehát?! Hogy lehetett benne "biztos", hogy Arturoé a baba?! DNS vizsgálat nélkül ezt senki nem tudhatja biztosan....

Humberto gondolataiban , szörnyû volt az a gyerekkori visszaemlékezés amikor SAntiago megölte azt a kiscicát :((( És Humbertora fogta :((((

Na most láttam azt a jelenetet amit tegnap kérdeztél.A "lefejezõs" jelenet visszaemlékezésnél...edig csak Humbit mutatták, de most besétált oda SAntiago is és azt mondta Humbinak,egy furcsa mosollyal az arcán: "Bravo! Te csináltad"? Mire Humbi ezt mondta: "Igen,érted tettem, hogy megvédjelek".
Erre Santiago arcán megint az a "furcsa" mosoly...

Már megvette azt a lakást magának....de még a belsejét nem mutatták...csak egyszer annyit lehetett hallani (az ajtón keresztül), hogy SAntiago ordibál és azt mondja: "Most miért nézel így rám? Mit akarsz tõlem?"

Alicia elszánta magát a plasztikai mûtétre...a dokinõ mondta,hogy van egy kis kockázat...de Alicia-t az nem érdekli...
Alici sebét eddig SOHA nem mutatták szembõl, amikor levette azt a takarót. Akkor gondolom már nem is fogják.... ugye? Vagy igen?

Az Ulises téma :((( Jajj nagyon sajnáltam :((( Õ volt az egyik legszimpibb szereplõ!!! :((
De az még mindig nem derült ki, hogy ki lõtte le...(habár sejtem ki volt)...de NE MONDD meg! :D Még izgulni akarok egy kicsit! :D

Victoria nagyon "megkeményedett" Ulises miatt ....és megfogadta, hogy megfizet a gyilkosnak....látom õ szentül hiszi, hogy Humberto a gyilkos...mivel Pancho elmondása alapján, Humbi járt ott az õ házukban, vagyis õ látta utoljára....

A legutóbbi rész (amit néztem) pont ezzel végzõdött,hogy Victoria, Humbi szemébe vágja,(ott a temetésen) hogy "õ ölte meg a testvérét" :(((((((

De az is totál meglepõ, hogy Santiago följelentette a saját testvérét,Humbertot....a "piszkos pénz" téma miatt....

De amikor Santiago rátámadt azzal a villával Humbertora...leesett az állam!!! Látom Santa-nak is!!!

!!! SPOILER VÉGE !!!!
lizbell 2014 szept. 05. - 22:58:32
(501/838)
Igen, igen, azt hittem már korrigálták!
Hajrá kedd! :)
8/10
Pink Pearl 2014 szept. 05. - 22:50:49 8/10 Előzmény lizbell
(500/838)
Ja és még egy dolog Lizbell :)

Nem tudom mire gondoltál azzal amikor azt írtad, hogy "hétfõn végre eldurvulnak az események"....de ha arra gondolsz amire én, az NEM hétfõn lesz, hanem kedden. :) Vagyis a 70. részben, ami kedden lesz.A mai volt a 68. rész.
Tudom, hogy az újságok a mait írják 69. résznek, de ez valójában a 68. volt!

EGY rész eltolódás van a VALÓS számozás és a MAGYAR között. Mert amikor a VALÓDI 60. rész lett volna, akkor egy összefoglaló montázst attak helyette (vagyis a 60. rész helyett) és utána a 61. rész "címszó" alatt vetítették le azt, ami valóban (a valódi számozás szerint) a 60. rész volt.És azóta sem korrigálták a számozást a "valódira"....
Ezért van EGY rész eltolódás a számozást illetõen a magyar verzióban :)
lizbell 2014 szept. 05. - 22:12:11
(499/838)
!!!!Spoiler!!!!

Igen, ott volt, ezek szerint nem láttad azt még, bocsi tényleg nem tudom észben tartani a sok visszajátszást, mikor mit mutatnak! De mivel te felirattal nézed, remélem érteni fogod és választ kapunk a kérdésemre!
Hát Arturo témában igazat adok, egy anyától elvenni a gyerekét... nem sok mentséget lehet találni!
Szóval Humberto csupán az info miatt csinálta ezt Ulissessel, megjegyzem én sem tudom még mindig honnan tudta meg!
Amit Santával mûveltek az kiverte nálam a biztosítékot, érzékenyen érint a téma!
Remélem kiderítesz valamit Aliciáról, és nem csak úgy "lárpúrlár" szemétkedik Santával!

!!! SPOILER VÉGE!!!