Téma: A küldetés

tesz-vesz 2018 nov. 25. - 01:20:17
(1/1)
1976 és a Bibliából idéz, ő vajon besúgó volt?

hosszú bemagolt monológokat idéz fejből, pontosan a bibliából, versekből, nagyon nem tűnik spontánnak. zsarolták mert homokos volt? bi? mert nem nagyon találkozgatott lányokkal, csak vivaldival. nagyon akartak Jézus Krisztust csinálni belőle, de kicsit túltolták a biciklit a propagandisták. sírva fakad szövegeken? hát milyen ember ez?

cölöpöket rakja vissza a pályán, nem pedig a szövetség elnöke. milyen szomorú! milyen csúnyák a kommunisták, osszuk meg ezen véleményünket Balczó Andrással!

45:15 és 53:20 és 57:00! :D az meg egy fizetett színész :) de komolyan! felismerem az orgánumát, ilyen szép artikulált álparaszti hanglejtéssel csak profi színészek beszélnek.
45:14 még rá is megy előtte a kamera ::D igazi statiszta, honnan tudta az operatőr, hogy épp bölcseleti szöveget fog nyomatni az öreg színész? :D

szerintem ő szinkronizálta a Vukban az egyik kutyát

cseh lászló a nyomaiban jár. biztos, hogy besúgó! és a testére meg miép-es és jobbikos besúgó- a Balczó Zoltán, aj, milyen lehangoló a magyar közélet, sehol egy tiszta szellem. ahogy antkomcsi volt az szdsz, a miép, a fidesz, úgy antikomcsi a jobbik is. aki elhiszi ez a "doku"-t, az nézze meg az igazi Mao-t.

teljesen egyértelmű, volt kereslet egy új nemzeti pártra, teremtettek a posztkomcsik tehát kínálatot is, és újabb 20 év fog ezzel is elmenni, de aztán teremtenek egy újabb pártot is.
megsúgták már ezt a jenkik a rendszerváltáskor.



nem kap akárki egy kamerát és stábot a 70-es években, hogy forgasson "rendszerellenes" KERESZTÉNY, BIBLIÁBÓL IDÉZŐ emberekkel PORTRÉT. és akárki nem kap mellé még színészeket, akik civilnek álcázzák maguket: "mondd meg nekik, ne add fel."
mint az a színész az új útdíjak híradóforgatásakor.



Bánhidi Krisztián nagyon elégedett az autópályás díjfizetés új rendszerével. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére érvényes matricát vásárolt, mert nagyon sokat szokott közlekedni autópályán a megyében.

Bánhidi Krisztián a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színésze, próbálkozott az X-faktorban is, ahol ezek szerint akkora sikert nem aratott, hogy egész országra érvényes matricát kelljen vásárolnia