3/10
Retetet45 újratöltve jún. 06. 18:42:40 3/10
(7/7)
Gyenge,C-kat occsó eksön múvi 3/10
Mel Gibson,te Istentelen pogány,há hova süllyedsz?
2/10
bontottcsirke ápr. 19. 13:50:27 2/10
(6/7)
A történet jó lenne, ha nem ZS kategóriás ex-pornószereplőkkel és párbeszédekkel valósították volna meg azt. Gondolom Gibson orra alá odaraktak egy 2 milliós csekket, ami elég jól jön ebben a szórakoztatóipari válságban, így már az új Lamborghini megvásárlása elől is elhárultak az akadályok. Nagy előnye még, hogy ebben a felgyorsult világban 2 hét múlva már a kutya sem foglalkozik ezzel a filmmel, tehát nem lesz mit Gibson szemére vetni később.
6/10
brekit ápr. 17. 17:36:12 6/10
(5/7)
Egy hatalmas hurrikán érkezik Puerto Rico térségébe, ami miatt a lakosságot evakuálni kell. A bogaras Ray (Mel Gibson) azonban nem hajlandó elhagyni otthonát, hiába unszolja a lánya, az ápolónőként dolgozó Troy (Kate Bosworth). Az épp szolgálatban lévő rendőr, Cardillo (Emile Hirsch) tehetetlen a férfival kapcsolatban, a vitát azonban rövidre zárja a fegyveres maffia megérkezése az épületbe. Kiderül, hogy 55 millió dollárt őriznek a ház egyik pontján – és az is, hogy Ray korábban rendőr volt.
Zimka ápr. 16. 18:29:30 Előzmény sexykex
(4/7)
Szeretem, hogy Sexykex sok filmet néz és utána nem rest elmondani a véleményét!!!
4/10
pihes ápr. 16. 14:59:04 4/10
(3/7)
Még MG is kevés volt ehhez a nem érdekel filmhez. Bár a dagadék után nem vártam túl sokat.
Lefelé menetbe kapcsol a film!

4/10
7/10
Nótárius jan. 28. 15:11:22 7/10
(2/7)
Puerto Rico-ban egy gátlástalan kegyetlenségű bűnözőbanda az egyik rablógyilkossággá fajult rablásuk végén szerzett ötlet alapján, a közeledő hurrikánra időzítve, nagy értékű festményekre számítva, műkincsrablást akar végrehajtani egy többemeletes lakóházban élő idős férfinél. Ám amikor az egyszerűnek tűnő akciójukat megzavarja egy az ott-lakók kimenekítésére érkezett rendőr-páros, teljesen kicsúszik a kezükből az irányítás, és onnantól már semmi nem úgy alakul, ahogy eltervezték ...

A hurrikános "természet erejéből" szinte semmit se láthatunk; sokkal inkább egy hol véresen komoly, hol szélsőségesen komolytalan; tömör feszességű, gyakorta sajátosan fanyar humorú, érdekes párbeszédekkel tűzdelt, meghökkentő abszurditásokban sem szűkölködő, izgalmas és hangulatos bűnügyi filmet; melyből nem hiányoznak a váratlan helyzetekkel szembesülő erős karakterek, továbbá a jószerével hiteltelen és a juj-de romantikus szálak sem.
A külön figyelmet érdemlő Mel Gibson 64 évesen és meghatározó mellékszereplőként is hozta a személyiségéből fakadó természetességű, szórakoztató remeklését.

"- Az milyen gyógyszer?
- Oximoron, jó fájdalomra. Kér egyet?" (?)   ;)

A film kétségtelen és szándékolt "hibáinak" számbavételét, minden vita nélkül, meghagyom azoknak, akiknek kevésbé szórakoztató élményt nyújtott, mint nekem.
3/10
sexykex jan. 25. 14:35:28 3/10
(1/7)
Kérem, vigyázzanak! Ez nem természetfilm, nem igazi krimi és alig dráma. A színészlistát se böngésszék, mert Mel Gibson valóban játszik benne, de attól ez még akciófilmnek is gyenge. Ausztrál barátunk valószínűleg megirigyelte Steven Seagaltól, hogy évente legalább két bűn rossz filmben játszik, ezért ő is elfogadott egy felkérést.