Téma: A vége

9/10
Dezsőbá 2023 dec. 07. - 13:10:22 9/10
(2/2)
Olvastam a könyvet és kiváncsi voltam, hogyan tudják szinpadra állítani. Remekül sikerült talán jobb is lett, mint a regény. Nagyon sok munka van benne (kétszer 1,5 óra) . A regény ismerete nélkül lehet, hogy nagyobb élmény lesz ,nagyon ajánlom így is. Nagyszerú elóadás született!!!!!
9/10
A Jobbik Részem 2023 jún. 26. - 19:15:13 9/10
(1/2)
Két intelligens igazgató a színpadon. A Radnóti Színház elmúlt negyven éve. Mintaértékű, ahogy az irodalom központú igazgató úr támogatja a színház központú igazgató asszonyt. És fordítva: igazgató asszony láthatóan figyelmesen törődik az idősödő igazgató úrral. Ők adták együttes színpadi jelenlétükkel a legerősebb élményt, és ezen felül talán nekik volt a legtöbb személyes élményük az elmesélt korszakokból. Színészként kiemelkedik Bata Éva, ez részemről egy 10-es alakítás. Rajta kívül
a darab, az előadás, a rendezés, az előadás minden eleme súrolja a kiemelkedő szintet, de Bata Éva kivételével senki nem tud élni a lehetőséggel, nem tud kiemelkedőt alkotni. Mégegyszer: nagyon jót tett a komfortérzetemnek a két igazgatót egy színpadon látni!!! Budapesten ez ritka élmény.