2/10
cinemad márc. 28. 23:08:46 2/10
(3/3)
Én ezt valami igazán szörnyűnek találom. Random kattintottam rá a szereplők neve alapján a streaming felületen. Nem tudtam róla semmit, de bár ne tettem volna. Szerintem ez versenyben van a minden idők legbóvlibb, legbugyutább sztorija/forgatókönyve címért. Elképesztően siralmas és nevetséges már az alapsztori és ezt követően minden jelenet. Nem értem, hogy Bean vagy Janssen elolvasta mielőtt elvállalták vajon? Az összes elhangzó mondat kínosan bugyuta. A verekedés, akció szintén nagyon ócska, ami igazából ennek a filmnek a lényege akarhatott lenni. Díszlet, CGI, stb gagyi. Még a zene is... A legszörnyűbb az egészben, hogy a film vége alapján ezt egy folytatásos dolognak szánhatták. Állítólag Budapesten forgatták, de ne várja senki, hogy bármire rá lehet ismerni, mert az egész vagy valamilyen szobában, vagy valami CGI környezetben játszódik. Egyszer pár percre elmennek motorozni a szabadba, na akkor pedig nem Magyarországon járnak, hanem valamilyen tengerparton. Nem szoktam 1 pontot adni filmre, de őszintén most nem igazán tudom megmondani mire járt a második. Talán az volt a legérdekesebb benne számomra, hogy Famke Janssen mintha semmit nem öregedne, legalább 20 évvel fiatalabbnak tűnik koránál...
8/10
nefefe febr. 23. 15:52:29 8/10
(2/3)
Egy jól összerakott fantasy-akciófilm. Érthető a történet, kidolgozottak az akciójelenetek, és nagy figyelmet fordítottak a látványelemekre. Szépen keveredik benne a régi fantáziavilág és a modern technika. Jól illeszkedne a többi Marvel-film közé. Szimpatikus fiatal szereplők, akik jól alakítottak szerepeikben, na meg három rutinos „ öreg „ – Bean, Dacascos, Janssen – akik csak emelték a színvonalat. Nekem tetszett, egyszer mindenképpen meg lehet nézni. Marvel-kedvelőknek ajánlott.
5/10
RigbyTheMad 2023 dec. 07. - 09:05:02 5/10
(1/3)
Úgy ahogy az effektek jók voltak. De úgy összességében a film felejthető, és unalmas. Sok gyenge részt át kellett tekerni, mert unalmas volt. Főleg az elején a ketrec "harcot". Gyűlölöm az ilyen "harcot"... egyszerűen gyerekes. De a lényeg, hogy nem volt benne semmi alja dolog. Úgy ajánlott, ha az ember tekeri!