Téma: Anna-bál és kísérõrendezvényei

mulao 2013 júl. 24. - 10:30:36
(5/5)
Tegnap megismételtk, véletlenül kapcsoltam oda. Most esett le miért volt kavarodás abból, hogy a barna ruhás lány leakart menni a színpadról, Kéri kitty azzal hívta fel, hogy egy kézfogás ereéig fárdajon fel, aztán meg saját magának mondott ellent azzal, hogy amikor leakart menni meg marasztalni kezdte. Talán ha a mûsorvezetõk nem lettek volna ennyire bénák (volt más baki is), akkor jobban, színvonalasabban sikerül az egész. Azt hiszem a nyertes meg az a lány lett, aki a legkevésbé akarta a zsûrie rõltetni a mondókájával, hogy õ nyerjen. Talán ezért nyert õ. De legalább korona visszaadás nem történt. :)
mulao 2013 júl. 21. - 00:13:07
(4/5)
Nem gondoltam volna, hogy ennyire kritikán aluli lesz a választás, a mûsorvezetés, azok a semmittelen kérdések a lányokhoz meg a gyenge szervezés (a barnaruhás lány nem tudta, hogy hova álljon a színpadon, mert nem mondta volna meg neki senki) eléggé elvette a fényét az egésznek. A lányok sajnos nem voltak szimpatikusak, mindegyik nyilatkozatából érzõdött, hogy görcsösen nyerni akarnak.
Sokkal színvonalasabb volt addig az egész, amíg a telefonos megoldást választották. A szépség ugye relatív, de a 3 nyertes közûl az elsõ helyezett szerintem tök átlagos, a második a legszebb a nyertesek közül a harmadik meg inkább csúnya, mint átlagos. A különdíjas barnaruhás szebb, mint a három nyertes, illetve nem csúnya az a másik szõke különdíjas se. Többet vártam az egésztõl, nem érte meg fen maradni.
mulao 2013 júl. 20. - 05:45:51 Előzmény erzsi54
(3/5)
Lehet, hogy rosszul emlékeztem, 2010 elõtt már nem rémlik, hogy ki nyert és milyen szavazással, de nem is ez a lényeg. Nekem ez nem tetszik, ennyi Anna-bál hangulat a tv-nézõknek is jár. Ja, és így kevesebb az esély, hogy ne legyen valami olyan botrány, hogy valaki csalást kiált ki, mert egy elégetlenekedõ versenyzõ mindig akad. Illetve a közvélemény úgyse fog egyetérteni a nyertesekkel. Én örülölnék neki, ha a közönségszavazhatna.
offtopic
erzsi54 2013 júl. 19. - 15:11:42 Előzmény mulao
(2/5)
Fürediként viszont tudom,hogy csak az utolsó 3 évben volt ez a fajta szavazás. 182 évig pedig úgy szavaztak, ahogyan az idén fognak, aminek én nagyon örülök.
mulao 2013 júl. 13. - 14:02:31
(1/5)
Az olvastam, hogy a helyi közönség választja ki a 15 legszebb lányt idén és egy szakmai zsûri a három nyertest. Én eddig úgy tudtam, hogy a 15 lány adott és a tv-s közönség sms-ben szavazhat. Lemaradtam valamirõl? Durva lenne, ha esetleg azért csinálnák, ami most a Szépségkirálynõs koronázós-bundázós bortányos élõadásban történt, mert értelemszerûen az Anna-bál túl rangos ahhoz, hogy egy efféle hasonló bortány tompítsa a renoméját. Rögtön ez ugrott be, persze lehet nincs semmi összefüggés, de minden estre érdekes. Sajnálom, hogy nem lesz sms szavazás. Egyben meg azt is gondolom, hogy majd pont emiatt fog mindenki bundát kiáltani.
Én, ha jól emlékszem 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben, és tavaly is láttam a közvetítést és akkor sms szavazás volt. Mire fel ez a nagy váltás?