10/10
Figyelő szept. 08. 03:18:07 10/10
(2/2)
Mindég azt hittem 90 percnél rövidebb film nem lehet tartalmas.
De mint kiderült ez nem egy sablonos, megszokott alakítás a disney féle futószalagról.
Végig lekötött és nagyon elgondolkodtató film, hiszen már most is kicsit hasonló világban élünk, amikor néhány nagyvállalat kezében van az igazi hatalom.
8/10
nefefe júl. 24. 15:16:31 8/10
(1/2)
Tartalom:
A közeljövőben megváltozott a világrend. 15 millió munkanélküli állampolgárával Franciaország mára szegény országgá vált. Az emberei ingadoznak a lázadás és a lemondás között, és olyan tévét sugároznak, amely rendkívül brutális harcokat közvetít, amelyekben a játékosok törvényesen doppingolnak és gátlástalanok.

Posztapokaliptikus kép a nem túl távoli jövőről. Az a baj, hogy benne van a pakliban, lehet ez még valóság is. Amikor Kína ad segélyeket Európának... és a gyógyszergyárak uralják a piacot... amikor mindenféle módon beszabályozzák és manipulálják az embereket... nem ismerős?
A film nagyon jó betekintést ad a lehetséges jövőbe - aminek nagy része már most a jelenben is megvan. Visszafogottan - persze néhány küzdőjelenettől eltekintve -, komótosan felépített film, mély mondanivalóval megtöltve. A főszereplő nagyon hasonlít Scott Adkins-re. Szerintem akik lepontozták ezt a filmet, azok nem értették meg a lényeget. Elgondolkodtató, és a jövőt elég feketének vizionáló, jó film.