BelloX 2008 márc. 06. - 00:30:22
(70/250)
Úgy mûködik mint ahogy már egyszer le is írtam, hogy feltesznek egy rakás kérdést...pl: férfinak: volt-e már szexuális kapcsolata más férfival....ha nem a válasz akkor nem kerül adásba mert akkor nem érdekes....ha viszont igen a válasz, akkor adásba kerül és kategorizálják súlyosság szerint a többihez képest(pl engem érdekelne, hogy arról a csajról mik derültek volna még ki a továbbiakban)
BelloX 2008 márc. 06. - 00:27:19
(69/250)
Én azt tudom, hogy nem a mûsor alatt volt a vizsgálat...én azt hittem, hogy az elõttem szóló annál a résznél látott valami furcsát amikor mutatták, hogy hogyan készült a vizsgálat....
Ami meg a hazugságvizsgálót illeti...mint már mondottam volt azt vizsgálja amit az egyén gondol....ezenkívül nem "igazságvizsgáló" hanem "hazugságvizsgáló" vagyis a hazugságot vizsgálja, ami ha belegondoltok lényeges különbség. Ha hazudsz akkor tudod, hogy hazudsz....na ez az amit a gép vizsgál....ha nem vagy biztos a válaszban(pl kannibalizmusos kérdés), akkor eldöntöd magadban, hogy mit tennél és az alapján válaszolsz....vagyis amit mondasz azt a gép igaznak véli, mert te is igaznak gondolod(mégha nem is biztos hogy igaz)....
1/10
moria 2008 márc. 06. - 00:25:40 1/10
(68/250)
Gondoltam rá, hogy nem épp akkor vizsgálodnak, de ezek szerint azokra sem kaptak választ hogy milyen lett az elõzõ eredménye? És igy random lesz ami lesz alapon megy az egész.
1/10
moria 2008 márc. 06. - 00:22:04 1/10
(67/250)
Ez a kannibalizmusos kérdés is mekkora lol volt. Szitu kérdése is lehet, lehet hogy épp azon mulik az élete hogy megeszi e másikat vagy nem. Ez baromság. Ennyi erõvel kérdezhették volna hogy:
Elvitték már Önt az UFO-k? Hisz az UFO-kban?
bagab 2008 márc. 06. - 00:18:36
(66/250)
Kábelek azért nem látszanak, mert a hazugsávizsgálat nem a mûsor alatt történt. Volt egy hazugságvizsgálat, és most mûsor alatt mazsolázgatnak az akkor feltett kérdésekbõl.
1/10
moria 2008 márc. 06. - 00:17:25 1/10
(65/250)
Igen az tény hogy kicsi a hibaszázaléka, de az is igaz hogy át lehet verni, bár nem mi leszünk azok akik ezt megtudják csinálni, hétköznapi emberek, de az már megint más téma.
IT-ben utazok ezért volt fura igy látni hogy müködik, még nem szereztem be egyet itthonra szoval sokat nem tudok rola, de biztos "igazuk van" :) hogy ugy használják.
Laza 2008 márc. 06. - 00:16:46
(64/250)
Ezert is csodalkoztam azon a kerdesen, hogy ha az elete mulna rajta, akkor belemenne e kanibalizmusba ... ennek mi ertelme van?
Ez nem olyan kerdes, amire konkret valasz letezik, max akkor lenne ertelme, ha megtortent esemeny utan kerdeznek, hogy evett e a tulelesert ember husit.

De igy a kerdesnek semmi ertelme nem volt, mert mikor valaszolsz, fogalmad sincs hazudsz e, ergo a gep mi a fenebol donti el az 'igazat'.
BelloX 2008 márc. 06. - 00:07:57
(63/250)
Igazad van...valóban nem teljesen megbízható....de nagyon kicsi a hibaszázaléka. A kábelekhez nem értek, de nem kell feltétlen minden mögött összeesküvéselméletet feltételezni.
1/10
moria 2008 márc. 06. - 00:04:14 1/10
(62/250)
Az a gép sem teljesen megbizhato, érzékelhet másképpen dolgokat, csak kár hogy ezekbõl semmit sem mutatnak.
Wifis hazugság vizsgálóról még nem hallottam amugy, de ezek szerint van, mert egy db kábel nem logott ugy a résztvevõkön ahogy kellene, legalább is eddigi ismeretek alapján.
A kérdéseket is lehet sokféleképpen értelmezni, néha elgondolkodtató volt hogy most milyen téren is kell érteni mit kérdez igazábol.
BelloX 2008 márc. 06. - 00:03:13
(61/250)
Igen. Aláiratnak. Ez protokoll. De nem hinném, hogy ilyen veszélyeket rejtene a mûsor és ha mégis bekövetkezik a tragédia az bármikor bekövetkezhet a mûsoron kívül is akár. Amúgy ha itt tartunk akkor velem nem irattak alá ilyen szerzõdést mégis mutatják Kiszel Tündét,akitõl a szívroham kerülget és ha sokáig nézem akkor még a szám is habzik, erõsen verejtékezni kezdek és határozottan aggresszívvá válokXD
BelloX 2008 márc. 05. - 23:59:03
(60/250)
Nem is hivatott jóvá tenni a világot...megjegyzem a legtöbb TV-mûsornak nem ez a célja, hanem a szórakozás. A hazugságvizsgálóval kapcsolatban meg: azt vizsgálja, hogy õ mit gondol egy adott dologról, hogy õ fizettségnek veszi-e a bugyit vagy sem. A tényeket a vizsgáló nem tudja, de az alany reakcióit egyértelmûen képes vizsgálni. Aki manipulálni akarja annak meg kell változtatnia a gondolatait és el kell hinnie az ellenkezõjét az általa tudni vélt valóságnak.
1/10
moria 2008 márc. 05. - 23:55:28 1/10
(59/250)
Az biztos, ebben teljesen igazad van, egyet is értek veled, tartalmasabb meg minden de értelmiségileg nem sokban különbözik monikátol és a többi gagyi mûsortól.
bagab 2008 márc. 05. - 23:53:32
(58/250)
Veszélyesnek tartom ezt a mûsort!
Szerintetek a játékosokkal és azok vendégeivel is aláiratnak egy papírt, hogy a TV nem tartozik felelõséggel rosszullét, szívroham, stb. esetén?

A legtöbb kérdésre több válasz is lehetséges, attól függõen, hogy miként értelmezik.
Pl.: Ha valaki kap egy cukorból készült bugyit ajándékként a barátjától, akkor egyértelmû a barát szándéka.. Ergo egy cukordarabbal fizetett a szexért!
Egy hazugságvizsgálaton szerintem egyértelmû, konkrét kérdéseket kell feltenni, egyébként egyáltalán nem megbízható.

Nekem eddig nem volt semmi bajom a TV2 egyik megvásárolt produkciójával sem, de ez... Ennél lejjebb már nehéz süllyedni. Csak 1 fokkal lenne rosszabb, ha mondjuk állatokat kínoznának élõ adásban (hál istennek ezért biztosan lecsuknák Õket, ezért ezt nem használhatják fel alapötletként a következõ valóságshow-hoz, ha "véletlenül" ez a mûsor becsõdõlne.

(El tudom képzelni, hogy Amerikából indult ez a mûsor...
Valószínûleg ott is ilyen alacsony volt az ajánlott korhatár...)

Egy biztos: Ez a mûsor jobbá nem fogja tenni a Világot!
BelloX 2008 márc. 05. - 23:51:23
(57/250)
Szerintem ezt a mûsort nem kell a Mónika-show szintjére süllyeszteni. Ennek azért van tartalma és rámutat arra, hogy mi mindent vagyunk képesek bevállalni a pénzért...
1/10
moria 2008 márc. 05. - 23:50:16 1/10
(56/250)
nah ennek örülök, azért csak találok más müsort asszem abbol a XY mennyiségû adásbol.
köszi az infot
Laza 2008 márc. 05. - 23:47:55
(55/250)
Rossz hirt kell kozoljek ... a Monika sooo valszeg soha nem lesz leveve a csatornarol, mivel az az ORTT altal a kereskedelmi TV-tol megkovetelt 'kozszolgalati' musor :D
1/10
moria 2008 márc. 05. - 23:44:14 1/10
(54/250)
volt is benne vagy 2reklám, fél orás mulsor lett igy belole, bár konkrétan nem figyeltem az idot.
de hogy ebbõl nem lesznek gazdagabbak az száz.
BelloX 2008 márc. 05. - 23:43:56
(53/250)
Akik ezeket a mûsorokat felügyelik azokat közjegyzõknek nevezi a társadalmunk. Akik amúgy, ha a korrupció legkisebb gyanújába belekeverednek rögtön elveszítik a munkájukat és soha többé nem fognak úgymond "közjegyezni"XD....
1/10
kohary 2008 márc. 05. - 23:42:03 1/10
(52/250)
Igen. Színház az egész világ és színész benne minden ember.:)
1/10
moria 2008 márc. 05. - 23:41:41 1/10
(51/250)
jaja, pedig a monika show is leépiti az embert agyilag mikor megnézi(még jo hogy nem nézem, rühellem az egészet). annak is vége lehetne már 1x.
na de ez mindent felülmult. melyik országbol szabadult már el??? mert hogy nem a magyarok találták ki az tuti.