5/10
Lojzee 2010 dec. 05. - 16:04:30 5/10
(14596/29336)
Ja, és a hazai gazdaság semmivel sem lesz rosszabb, ha ezek a trágya kereskedelmi tévék kivonulnak! Egyik sem nézõ-centrikus, csak a saját bevételük fontos. Kár, hogy nem Vona Gáborék nyertek!
5/10
Lojzee 2010 dec. 05. - 16:01:54 5/10
(14595/29336)
Ha szerinted a Vanda szál jó, akkor Te rettenetesen sötét alak vagy! Nem tudom van-e gyereked, de ezek után azt kívánom, hogy olyan legyen, mint a Vanda: elmebeteg, hazudozó, önzõ.
Tennis boy 2010 dec. 05. - 15:49:11
(14594/29336)
Mindent õ sem tilthat be az unio 1ik országába. Amúgy szerintem a barátok közt féle sorozatok izgatják a legkevésbé, a legutolsó panasz pl a bk ellen az volt mikor András tangába táncolt és páran beszóltak az akkori ortt-hez hogy ez mennyíre nem gyereknek való.....

Amúgy meg ha gázos a helyzet akkor a ker. tévék majd azzal fenyegetnek hogy kivonulnak az meg gazdasági szempontból nem túl elõnyös szóval...
picigyongy 2010 dec. 05. - 14:00:42
(14593/29336)
Szerinted demokratikus országban élünk.....
A 9 évre választott Szalai Annamária mellett a kereskedelmi csatornák szépen alkalmazkodni fognak - bár lehet, hogy ez sem menti meg õket.
Tennis boy 2010 dec. 05. - 13:51:17
(14592/29336)
ortt meg már nincs is más hatóság van helyette de az már régen rossz lenne európa közepén 1 demokratikus országban ha a hatóság mondaná meg mit lehet 1 demekratikus országban 1 szappanoperába tenni.
Tennis boy 2010 dec. 05. - 13:49:12
(14591/29336)
Egyéb szappanoperákat nem szoktam nézni, így nem hasonlítgatok : a Dallasból pl. egyetlen részt sem láttam. Kizárólag a Barátok köztrõl beszélgettünk - és ha van egy tucat forgatókönyv író , akik tisztában vannak azzal, hogy hányan - majdnem minden korosztályból nézik az adást estétõl-estére, akkor figyeljenek az idõ múlására.

Nem nem fognak figyelni mivel ez a mûfaj attól hogy van akinek nem tetszik még nem fognak úgy ugrálni az illetékesek ahogy pár tucatnyian fütyülnek (tv kapcsoló) ... az lehet hogy te nem nézel szappanoperákat de attól még a mûfaj ADOTT, ergó mert neked nem nem tetszik nem változtatják meg.

Az meg régen rossz ha 1 gyerek úgy van nevelve hofy 1 napi sorozat a mérvadó erkölcs.

A Vanda szál dramaturgiailag igenis jól fel van építve(mégha néha télleg idegesítõ is) de megalapozott és logikus a film szerinti szál. (hogy mást ne mondjak Klau. mama most zsarolhatja az unokáját és ez dramaturgiailag fontos rész.
picigyongy 2010 dec. 05. - 13:34:58 Előzmény Tennis boy
(14590/29336)
Okés - legyen döntetlen . Te nem akartál kioktatni - meggyõzni, hogy hülye vagyok- én nem akartalak megbántani. Általános felfogásod : nem kell gondolkodni , mindent el kell fogadni .
Egyéb szappanoperákat nem szoktam nézni, így nem hasonlítgatok : a Dallasból pl. egyetlen részt sem láttam. Kizárólag a Barátok köztrõl beszélgettünk - és ha van egy tucat forgatókönyv író , akik tisztában vannak azzal, hogy hányan - majdnem minden korosztályból nézik az adást estétõl-estére, akkor figyeljenek az idõ múlására. AZ ORT nem foglalkozik vele , de tudom, hogy nagyon sokan fel vannak háborodva VAnda kapcsán a törnéten. Azon,hogy erkölcsileg negatív hatással van a fiatalokra -én nem fogok ezért petícókat aláírni, de megnyugtat , hogy nem vagyok vele egydül, aki úgy gondolja, hogy ez már sok. Kikapcsolhatom - nem nézem , de más igen, és szinte ötleteket ad . És erre búzdít, ezek a menõk , ezt kell utánozni, vagy ezekhez csatlakozni.
Tennis boy 2010 dec. 05. - 11:51:29
(14589/29336)
Nem nem vagyok K.T csak reálisan gondolkodom és tudom hogy mi a mûfaj célja és nem az hogy minden klapfoljon úgy mint a valóságba hanem az hogy az embert lekösse napi 25 percre és kikapcsolja kicsit., Távirányítódon neked is vannak gombokhasználd õket.... én pl nem nézek opera közvetítést a tv-be csak azért hogy aztán fórumba leírjam hogy ez milyen ratyi meg nem minõsítem azokat akik nézik. De lehet te mazoista vagy azért nézed azt ami nem is tetszik. Amcsi szappanoperákba amúgy még durvább dolgok is vannak.
Tennis boy 2010 dec. 05. - 11:47:12
(14588/29336)
Elszoktam olvasni az elõzetest, abba volt :)
5/10
Lojzee 2010 dec. 04. - 23:39:48 5/10 Előzmény Tennis boy
(14587/29336)
Te Kalamár Tamás vagy?
Nem tudom, ki hogy van vele, de sztem ez a sorozat egyáltalán nem szórakoztató. Csak azért nézem, hogy lássam, ismét milyen ostobaságot sikerült az "íróknak" kitalálniuk, és szörnyülködjek a szánalmas, primitív, erõltetett és vontatott történeten. Azért, mert szappanopera, még lehetne reálisabb, és figyelhetnének jobban a rendezésre, dramaturgiára. Arról pedig, hogy a sorozat erkölcsileg egy nulla, semmilyen jó példát nem mutat sem a fiataloknak, se másnak -inkább nem is beszélek......
9/10
offtopic
Endy88 2010 dec. 04. - 23:13:04 9/10
(14586/29336)
Wow, megbízható a forrás?

Lehet, h elmegy, v vki mással ö.jön.
Tennis boy 2010 dec. 04. - 22:44:44
(14585/29336)
SPOLIlER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi valahogy összekerül Lacival. Szerintetek marad Márk a sorozatban vagy elhajózik?
Tennis boy 2010 dec. 04. - 21:16:47
(14584/29336)
Azt hiszem én nem sértegettelek. És igen ha nem tetszik átkapcsolhatsz máshová, én elmondtam a tényeket a szsppanoperákról. Hidd el 10bõl kilencen nem matekoznak rajta úgy mint te csak nézik mert szórakozni akarnak és ez a mûfaj célja.
picigyongy 2010 dec. 04. - 20:10:19
(14583/29336)
A Tv-n van kikapcs. és kész - nem kell nézni. DE ! Néztem - és ez már nem az a Barátok közt, ami volt. Ez lett a ValóVilág : a hazugság, szemétség. Jó neked , ha ez a felfogásod : nem kell rajta gondolkodni. Gondolom nincs is mivel.....
Tennis boy 2010 dec. 04. - 17:58:29
(14582/29336)
Szegény Vilin majd betojtam a röhögéstõl. Viszont azért látszik hogy a nagysasszonynak van szive, csak adott a Vilinek a munkájáért pénztés nem zavarta el rögtön. (megtehette volna ugye)
Tennis boy 2010 dec. 04. - 17:54:57
(14581/29336)
Dallas-ba is annó Pamela gyereke is hirtelen nagyot nõtt több évet.
Tennis boy 2010 dec. 04. - 17:53:29
(14580/29336)
Ne gondolkodj :D Sorozatoknál nem ez a lényeg ott bevett dolog mint már írtam hogy karaktert leginkább gyereket idõsebbre cserélnek hogy érzékeltssék az idõ múlását valamilyen szinten. Néha viccesen sül el mint pl itt is 1 totyogós gyereket 1 nap hírtelen 1 láthatóan nagyobb vált le.

"Nem az évszak a lényeg : de ez mutatja az idõ múlását is . Ja, nem errõl szól. Engem pl. érdekel, hogy hova járnak iskolába - elvileg aktuális akkor az érettségi- és innen a hogyan tovább- Ja, nem errõl szól." írd meg az illetékeseknek hogy téged ilyenek izgatnak, :)) (engem pl marhára nem érdekel hová járnak)

nem nyelviskolában voltak. Tulajdonképpen a szülõk viselkedése nem élethû,hiszen aggódó szülõk és azt sem tudják hova engedik el a kamasz lányokat.

de tudták megbíztak a gyerekeikbe akik szórolapokat. mutattak az iskoláról tehát még arra is figyeltek hogy létezõ dolgot hazudjanak, a szülõk ott hibáztak hogy nem kértek hivatalos tájékoztatást pl ofõtõl. De ez 1 sorozat ÉS NEM A VALÓVILÁG (itt nem a tv show-ra célzok), ergó ha Julika lenyomozza azt hogy van e tanfolyam és nem csak elhiszi nem lett volna semmi értelme nnek a cselekmény szálnak.

Zsolt az utolsó percben megkérdezi, hogy váltott -e valutát . Mindig van pénzük , ami iritál. Ezek azok az apró dolgok,amik azért jönnek elõ, mert unalmas részeken keresztül Vanda dögségét nézni.....

Zsolt az utolsó percben megkérdezi, hogy váltott -e valutát . Mindig van pénzük , ami iritál

ez a te dolgod ... én úgy vélem...

Engem nem zavar ha v-ki gazdagabb mint én és pl zsebbõl kifizeti a kislánya nyelvsuliját, és igen a zsoltról tudható hogy módos ember lévén ott a kávézó ami nem kis pénzt termelhet és ugye az egyéb törvényen kívüli dolgai amik szintén szépen hoznak, ergó van mibõl zsebbõl fizetni ilyen dolgot.

Lehet, hogy rosszul számolom , de : azt mondta most Orsi, hogy 21 éves a lánya.
Amikor visszajött " meggyógyultan " , akkor érettségi után voltak és õ nem jelentkezett egyetemre. 18- 19 éves. Akkor kezdõdött Emma románca : közben lett terhes Juli. 9 hónap : Noémi 19-20 éves....akkor hányéves Máté - aki a kis szereplõ szerint legalább 4. Tudom, az a válaszod, hogy nem errõl szól. De én ilyenekrõl is szoktam gondolkodni, hogy nem stimmelnek az idõrendek....

szerintem a többség a sorozatot nézi elvonatkoztatja a valóságtól és élvezi :)
Tennis boy 2010 dec. 04. - 17:41:19 Előzmény Mikul
(14579/29336)
A kereskedelmi tv-k már csak ilyenek, belejátszik pl a reklám és egyéb mûsorok is a kezdésbe.
Tennis boy 2010 dec. 04. - 17:32:07 Előzmény omarhulm
(14578/29336)
De a BK-ba meg úgy általába a sorozatokban kicsit máshogy megy az idõ. Nem ritka hogy 1 gyerek karaktert hirtelen öregbítik és új színész játsza. Itt is egyszer csak ez a kisfijú lett a totyogó gyerek helyett. Szóval ne magadhoz igaztsd, :)
picigyongy 2010 dec. 04. - 16:42:23 Előzmény Tennis boy
(14577/29336)
Nem kell ahhoz piperkõcnek lenni, hogy valaki ne utcai ruhában fõzzön, gyereket neveljen stb.....De tudom : nem errõl szól