Téma: Can Yaman

Zahire jún. 21. 17:31:33 Előzmény gladiátor1
(5/5)
Csak sokkal jobbképűbb nála.
Bonitó 2021 ápr. 15. - 19:59:37
(4/5)
Can Yaman Olaszországba költözött.
Sansokan főszerepére készül.
Lindus84 2021 jan. 04. - 21:03:22
(3/5)
Kedves Port.hu, nincs itt Mr Wrong sorozata. Pedig most adja a life tv.köszönettel
offtopic
gladiátor1 2020 máj. 26. - 22:30:12
(2/5)
Végre ideérkezik hozzánk a nemzetközileg is ismert, sokmilliós rajongó táborral rendelkező, karizmatikus, vonzó és zseniális török színész, Can Yaman eddigi öt elkészült, nemzetközi díjakat is elhozó sorozatainak egyik legjobbika. Bitter Sweet/Dolunay/Telihold címeken hallhattunk róla de volt, ahol a Taste of Love címmel ment ahogy hozzánk is érkezik. Reméljük, hogy ez csak a kezdet! Az Erkenci Kus/Korai Madár, Az Inadina Ask/A makacs szerelem is megérdemelné, hogy láthassa a magyar közönség is. Mert mindhárom a maga nemében páratlan élményt nyújt. Dolunay / A szeretet íze
Nazli, egy fiatal, szorgalmas és kötelességtudó, becsületes vidéki lány, aki húgával és barátnőjével költözött vidékről Isztambulba az egyetem miatt. Nazli szakácsnőnek tanul, mert élete álma, hogy egyszer saját éttermet nyithasson. Célja elérése érdekében, egy tanára ajánlatára, munkát vállal szakácsnőként Ferit, egy gazdag, a nőkből kiábrándult, rendkívül komoly és abszurd módon rögeszmés üzletember házában, aki a tisztaság és a rend megszállottja, aki semminemű ellentmondást nem tűr, valamint gyűlöli a hazugságokat. Azonban Nazlinak, a rendkívüli főztjével, vakmerőségével, bosszantó szabályszegéseivel és akaratosságával, lebilincselő cserfességével és tiszta lelkével, mégis sikerül beférkőznie Ferit kőkemény páncélba bújtatott, ám mélyen érző szívébe.
Azonban szeretteik sorozatosan elkövetett hibái, valamint a körülöttük lévő emberek mérhetetlen irigységből fakadó gonoszsága, hatalom és pénzéhsége, szerelemféltésből elkövetett ármánykodása, folyamatosan akadályokat gördít önfeledt boldogságuk útjába.
Egy lebilincselő és magával ragadó, olykor szívbemarkoló történet az igaz szerelemről és az önmaguk által épített falak lebontásáról, valamint egy tragikus baleset következtében árván maradt kisgyermek iránti őszinte felelősségvállalásról, a gyötrő hazugságok és a lelket felemésztő titkok, a testvéri szeretet miatti önfeláldozás, illetve az ármánykodás fekete felhőjének árnyékában és a féltékenység szövevényes hálójában, a történetet végigkísérő, gyönyörű török dalok csodálatos zenei aláfestésével megfűszerezve.
gladiátor1 2019 júl. 08. - 00:47:00
(1/5)
Can Yaman mágikusan vonzó, rendkívül sokoldalú, fiatal, török színész aki jogot végzett és egyébként modellkedéssel és színészkedéssel is foglalkozik. Tanulmányai során olasz középiskolába és amerikai egyetemre is járt, három nyelven beszél, törökül, angolul és olaszul. Érdemes a filmjeire figyelni, mert nagyon tehetséges és szemet gyönyörködtető a képernyőn. Eddig 5 filmsorozatban játszott, legismertebb filmjei: Dolunay/Telihold, Inadina Ask/Makacs szerelem, Erkenci Kus/Korai madár. A filmeket feliratosan lehet megnézni a neten, szinkronosan nem hozzá férhetőek. Hazájában rendkívül népszerű, a világ minden táján van már rajongó tábora. Első ránézésre hasonlít a 63-ban meggyilkolt Kennedy elnök fiára, aki lezuhant a magángépével jó pár éve.