Lebukó Hold 2008 nov. 06. - 22:27:42
(3652/4932)
szia fairydust!
én vagyok az egyik nép :p
jövök nyüfnyüfözni...:D Ezek a 180 valamennyi részek, még régiek, ismétlések, vagy csak itt újak Magyarországon, mert 2000-res mind...
Szal, újra kezdték a sorozatot, vagy még teljesen újak ebben az országban?
nyuszimama 2008 nov. 06. - 21:57:34
(3651/4932)
sziasztok a 9.évad 4.részéhez van már felirat? vagy túl sokat akarok??:)
10/10
fairydust 2008 nov. 06. - 21:05:13 10/10
(3650/4932)
Jaja, egyetértek. -.-

Szegénykém. :,( Én azért remélem, legalább szombaton látom, bár holnap fellépés alatt tövestõl fogom tépni a hajam. ^^
10/10
attisne 2008 nov. 06. - 20:49:45 10/10 Előzmény fairydust
(3649/4932)
Nevezhetjük ezt már kínzásnak? :(
MEGÕRÜLÖK..
(amúgy megint csak vasárnap este kapok új CSI-t, aszem addig csendben kiakadok:))
10/10
fairydust 2008 nov. 06. - 13:25:56 10/10
(3648/4932)
Ja és még ennyi van holnapig:

http://www.youtube.com/watch?v=zcljlQXjEtI
10/10
fairydust 2008 nov. 06. - 13:24:27 10/10 Előzmény notreadytosaygoodbye
(3647/4932)
Persze, én sem érezem azt, hogy vérremenõ vitát folytatnánk. :-) - jólvan akkor ;))

Tök sajnálom, hogy Te is ilyen szituációban vagy, mint Grissom. Szóval teljesen megértem, hogy nagyon nehéz dönteni és talán igazából nem is lehet. Engem tulajdonképpen csak az LH-ügy zavar, amúgy értem G dilemmáját. És azt is értem, hogy ez tényleg szar. :(
Én meg érdekes, inkább Sarara ütök, mármint nem abból a szempontból, hogy lelépek és megmondom a másiknak, hogy jöjjön, hanem sokkal inkább úgy, hogy én is mindig minden esetben megadom a másiknak a lehetõséget, hogy kibújjon a felelõssége alól, és emiatt én szenvedek meg. Szóval Sara oldalát is tök megértem, neki szerintem ez hatalmas baja, hogy nem azt mondja G-nak, hogy gyere mert szeretlek és veled akarom leélni az életem, hanem hogy semmi gond, ha nem tudsz dönteni, illetve az se baj, ha egy mondatot se tudsz kinyögni. Fura. :/ Annyira remélem, hogy megoldódik az a relationship probléma kettõjük között. Tök félek a holnaptól, hogy mi lesz itt este, mire sikerül megnéznem végre. (Bár lehet, hogy nem is fog sikerülni, hanem csak szombat reggel, mert holnap este fellépésem van. -.-)
Awwww. Angstfest. -___-

Haha, ma este vicces lesz ám, jönnek majd a népek, hogy "Ahhhh, Warrick tényleg meghal!?" ;)

Ójajajajajaj, happyhappy endet szeretnék. Nyünyüff.
10/10
attisne 2008 nov. 05. - 19:42:32 10/10
(3646/4932)
Holnap este a Viasaton évadzáró, ha minden igaz. Csak gondoltam szólok:)
MaRciT 2008 nov. 02. - 15:19:23
(3645/4932)
Nekem megvan DVD-n a helyszinelõk évadjai, akit érdekel az írjon: kovacsdvd @gmail.com
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 02. - 10:05:16 10/10
(3644/4932)
Persze, én sem érezem azt, hogy vérremenõ vitát folytatnánk. :-) Az én életem ugyanazért szar, mint Grissomé, úgyhogy azért értem meg jobban :-) Már próbáltam változtatni rajta, de úgy tûnik, hogy egyelõre nem megy és ugyanúgy nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mit is szeretnék, úgyhogy sajnos lebegtetem a dolgokat a másik fél számára is, aki nem meglepõ módon ugyanúgy lelépett, mint Sara. És nekem kicsit szekálás szagú már ez a folyton lelépek, csináld azt, amit én szeretnék dolog. De továbbra is azt mondom, hogy nem kell aggódni, csak szórakoznak ezzel a LH dologgal, de ez a dolga a promó osztálynak.
10/10
fairydust 2008 nov. 02. - 09:43:15 10/10
(3643/4932)
Jó, azért vegyük észre elõször is, hogy fiktív emberek fiktív kapcsolatáról megy a vita. - igen, tény, ez bennem is felötlött. :D
Te hoztál egy döntést, azt mondtad, hogy a munka fontosabb. Szerintem ez teljes mértékben érthetõ, szíved joga így dönteni, de nyilván akkor a döntést közölted a másik féllel, nem hagytad függõben és megfogalmazatlanul a dolgokat.
Értem, hogy ez G számára nehéz döntés, de S lelki épsége érdekében egyszerûen muszáj választania, akárhogy is választ. S-nak tudnia kell, hogy érdemes-e várnia vagy lépjen tovább. Most még tovább tud lépni szerintem, de nem biztos, hogy késõbb is tovább tud majd, ha ismét ráment x éve G döntésképtelenségére.
Ha G az ügyrõl beszélt, akkor S kérdésére egyszerûen válaszolnia kellett volna, hogy igen, az ügyrõl beszélek, nem rólunk. Az ilyen kétes vállvonogatásaival nehéz mit kezdeni S-nak, és szerintem bárkinek nehéz lenne, annak is, aki kicsit érzelmileg stabilabb, mint S. Csak egyszerûen az a baj, hogy S nem szekálja G-t addig, amíg ki nem szed belõle egy egyenes választ, hanem hagyja, hogy kihúzza magát minden komolyabb szituáció alól.
Amúgy félre ne értsd, nem vitatkozni akarok ám, csak eszmét cserélni. :)) Minden esetre borzasztóan szeretném, hogy boldogok legyenek. Azt hiszem, azt szeretném, hogy mindkettõ boldog legyen.
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 02. - 07:48:43 10/10
(3642/4932)
Jó, azért vegyük észre elõször is, hogy fiktív emberek fiktív kapcsolatáról megy a vita. :-) Annyit még hozzátennék, hogy elõször is G. egy ponton már hozott egy elég "súlyos" döntést, amikor végül mégis úgy döntött, hogy S. fontosabb, mint a munkája, annak ellenére, amit a Butterfield c. epizódban elregélt. Szerintem, amit mondott, az igenis az ügyre vonatkozott, csak hajlamos arra, hogy kimondja, amit éppen gondol, a nõk meg hajlamosak arra, hogy túlgondolják, amit egy pasi mond. Nyilván sokkal egyszerûbb lenne, ha "normálisan" leültek volna megbeszélni a dolgokat, de az egyáltalán nem lenne érdekes, mert akkor most mirõl beszélgetnénk? Amúgy meg szerintem Sara azért egy kicsit "zsarolja" is ezekkel a lelépésekkel, de nyilván megértem, hogy nem akar ottmaradni. Majd megérti Grissom is, de én meg megértem õt, mert nekem is volt olyan, hogy valaki azt akarta, hogy a kedvéért adjam fel a munkámat, de nem teszem, mert 6-7 évig tartott, amíg eljutottam a jelenlegi helyre, tök jól érzem magam és bármennyire is szeretek valakit, nem biztos, hogy lenne értelme annak, hogy amiért eddig küzdöttem, azt sutba vágjam. Oké, a dolog másik oldala, hogy vasárnap reggel van és itt dolgozom, de szeretem, amit csinálok. Nyilván, ha mondjuk 20 évvel öregebb lennék, akkor lehet, hogy máshogy gondolkoznék már és lehet, hogy annyi idõ alatt kiéltem már a karrier vágyaimat, de most nem ez a helyzet. Szóval én per pillanat ezért értem meg jobban Grissomot, de ez mind nem jelenti azt, hogy végül ne lenne a történetnek megnyugtató lezárása.
10/10
fairydust 2008 nov. 01. - 23:26:15 10/10 Előzmény notreadytosaygoodbye
(3641/4932)
Szerintem is hibásak mindketten. De szerintem G-re abszolút nincs rákényszerítve a döntés, S megint hagyta, hogy a könnyebb utat választhassa G, hagyta, hogy élhessen a munkájának. Mert néhány évaddal ezelõtt épp ezt fejtette ki (hozzáteszem, szintén egy ügy kapcsán), hogy a munkát nem tudja feladni.
Nekem meggyõzõdésem, hogy S azért ment el most másodszorra ennyire hirtelen, mert G ugyan egy ügyön keresztül, de tulajdonképpen megmondta neki, hogy arra van szüksége, hogy elmenjen. Nekem ez összetörte volna a szivem. Szerintem S-nak is összetörte. Szereti G-t. Mindennél jobban szereti. De ha G ilyeneket mond neki, akkor akár joggal feltételezheti, hogy ez nem kölcsönös. Ha pedig nem az, akkor felesleges maradnia. S mindig, mindig, mindig hagyta és hagyja is, hogy G megússza a konkrét beszélgetéseket, cselekvéseket. Mindig hagyta, hogy megnyugodjon a saját kis bogarai és döntésképtelensége között.
Nekem afelõl semmilyen kétségem nincs, hogy S szereti G-t. Élete több, mint ötödében õt kergette. De tudja, hogy ha marad, nem lesz már olyan, mint régen volt. Ez a kapcsolat Las Vegasban és ilyen munkakörülmények között nem mûködhet. Az a kérdés, hogy G mer-e tenni egy próbát, hogy máshol mûködik-e. Õszintén remélem, hogy igen. Az õ kudarcuk minden GSR fan kudarca is lenne egyben. És már annyi évünk ráment erre. Azt akarom, hogy boldogok legyenek.
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 01. - 23:15:12 10/10
(3640/4932)
Jó, hát azért az az ember is megér egy misét, aki szó nélkül hagyja ott az embert másodszorra is. Oké, az elsõt még "valamennyire" értettem, de másodszorra szerintem azért már parasztság volt eljátszani. De lehet, hogy te azt gondolod, hogy normális, ha valaki szó nélkül otthagyja azt, akit állítólag szeret. Szerintem nem. Egyébként meg Grissom majdnem sírt, amikor Sara arról beszélt, hogy lépjenek le, mert nyilvánvaló volt, hogy nem mehet el. Nem tudom, hogy miért lehetne jogos az az elvárás, hogy azonnal hagyjon ott csapot-papot, szerintem gonoszság ilyenre kényszeríteni valakit, hogy rögtön döntsön két számára tök fontos dolog között, fõleg azután, hogy elvesztette az egyik legjobb barátját. De mondom, szerintem ezt együtt b.szták el. De továbbra is azt mondom, hogy novörizz.
10/10
fairydust 2008 nov. 01. - 23:00:03 10/10
(3639/4932)
Hát igen, S-nak épp elég ideje volt végülis rájönnie, hogy G alkalmatlan egy kapcsolat kiépítésére. Nyilván hibásak mindketten, de szerintem röhejes, hogy G nem tudja felállítani a fontossági sorrendet. Ha szereti S-t, akkor menjen utána, ha nem szereti, akkor viszont ne tartsa kétségek között, hanem mondja meg neki, hogy ne haragudj, nem megy. Ezt a döntést viszont egyedül neki kéne meghoznia, nem pedig a barátainak. Vagy a domináinak, whatever. És még ha nem is hozza meg a döntést aktuálisan, akkor is legalább mondja meg S-nak, hogy várjunk egy hónapot, addig kitalálom. De így, hogy valami nyomorék üggyel kapcsolatban elejt neki pár utalást, hogy inkább menjen el, majd mikor S konkrétan rákérdez, hogy most kirõl beszél akkor kvázi megvonja a vállát, ez egyszerûen szánalmas. S-nak mindig, folyamatosan G hülye jelbeszédeit kellett értelmeznie, a hallgatását, a dadogását, a "I don't know what to do about this" és a "Maybe they were suffocating each other and he couldn't breathe" típusú megjegyzéseit. Legalább egyszer, amikor ennyire fontos az egész, amikor mindketten össze vannak törve, akkor kinyöghetne G egy konkrét mondatot is.
S most szerintem tovább tud még lépni, ha G azt mondja neki, hogy eddig és ne tovább. Viszont ha örökös bizonytalanság van, akkor egyik se tudja folytatni az életét. Pedig S-nak érdemes lenne.
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 01. - 22:48:17 10/10
(3638/4932)
Én meg úgy látom, hogy Sara nem vett zsákba macskát Grissommal, elég jól tudta, hogy milyen srác és nem hiszem, hogy elvárta volna tõle, hogy megváltozzon. Szerintem Grissom egyáltalán nem akarta el küldeni, csak Sara magára vette a dolgot. Sõt, igazából azt kérte tõle, hogy maradjon, ugye. Nyilván az a fõ probléma, hogy mindketten érzelmi analfabéták és ugyanannyira hibásak abban, hogy így alakultak a dolgok.

De megjegyzem senki sem mondta, hogy LH-rel megostoroztatja magát. Jó barátok, sok éve. Ennyi.
10/10
fairydust 2008 nov. 01. - 22:34:35 10/10
(3637/4932)
Hát azért megjegyzem, nem úgy volt, hogy S elment, mert úgy szottyant kedve, hanem G valami hihetetlen nevetséges módon egy ügyön keresztül közölte vele, hogy szivi, arra van szükségem, hogy lelépj. S meg mindig ilyen volt, hogy G-ért bármit megtett. Ha G azt akarta, hogy menjen, el is ment. G abszolút megérdemli, ha S a képébe vágja, hogy ha egy relationship can't move forward, it withers. Egy az egyben G szavai ezek, nem S találta õket ki, G úgy ahogy van elszarta az egészet. Big time.
Én ebben az egész promoban egyedül annak örültem, hogy S állítása szerint boldog. (Nem az, szerintem.) Ha van egy emotionally unavailable hapsija, aki még azt se tudja neki szemtõl szembe megmondani, hogy inkább hagyjuk, akkor nincs sok választása, tovább kell lépnie. S több, mint 8 évet áldozott az életébõl arra, hogy G után rohangáljon. Mindenképp GSR happy endet szeretnék, de õszintén szólva csak S miatt. Mert S szereti G-t, õ csak így lehet igazán boldog. Nekem az kell, hogy õ boldog legyen, G számomra abszolút másodlagos szereplõvé vált azzal, hogy ennyire semmibe veszi S-t, most már nagyon sokadik alkalommal.
G pedig azzal, hogy LH karjaiba rohan, éppen saját magának mond ellent. Õ volt az, aki kifejtette S-nek, hogy mennyire értelmetlen és szomorú a szerelem nélküli szex. Ezek után elmegy és megostoroztatja magát egy nõvel, aki fél Las Vegast pénzért ostorozza. Ez annyira szánalmas, hogy ha nem lenne egyben szomorú is, röhögnék rajta.
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 01. - 22:27:10 10/10
(3636/4932)
De miért kell ezt angolul írni? Fõleg hibásan.... na most kijött a tanári vénám, pedig vagy öt éve nem javítottam kis senkit. Bocsánat.
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 01. - 22:23:34 10/10
(3635/4932)
Hát nem szeretnék Negative Nancy lenni, de nekem eléggé úgy tûnt, hogy szakítottak. Kb. Mondjuk, ha az én csajom lépett volna le szó nélkül ismeretlen helyre és utána arról mesélne, hogy most boldog és elsorvadnak a kapcsolatok, ha nem táplálják õket, akkor lehet, hogy én is revideálnám a dolgot és meglátogatnék egy dominát.
10/10
fairydust 2008 nov. 01. - 21:51:57 10/10
(3634/4932)
Hát we're all human, that's true, but TPTB seems to be forgetting that S and G are fucking engaged. ^^ So I don't think that hooking up with LH would be the appropriate and ultimate solution of the current situation. :P
Let alone that S's happiness is my top priority, no matter what. ^^ Team Sidle, ahah.

Amúgy haha, köszi a pozitív hozzáállást. ^^
10/10
notreadytosaygoodbye 2008 nov. 01. - 20:57:58 10/10
(3633/4932)
Mondjak valami pozitívat? Oké, egyrészt Grissom már egyszer aludt ott LH-nál. Én is szoktam a haverjaimnál aludni :-) Szerintem amit LH mond arról, hogy G. akár egy könyvbõl is megtanulhatná a dolgokat, nem hiszem, hogy arra vonatkozik, hogy az S/M technikákról oktatta volna õt... Három: a dal Grissom és Sara unresolved love-járól szól, nem Grissom és Heather unresolved love-járól. Szóval szerintem ne hagyjátok megvezetni magatokat egy összevágott promó miatt, annak az a dolga, hogy feszültséget keltsen és ebbõl a szempontból teljesítette is a feladatát. Hozzátéve, hogy én akkor sem vetném meg öreg Grissomot, ha "összejönne" Heatherrel. We're all human.