Bonitó nov. 14. 09:43:07
(94/94)
Tegnap már leírtam a véleményemet.
Csupán annyi gondolat még, hogy Árpa Attila és Kamarás Iván döntőben van. De! Nem ér annyit az egész, amit kapnak negatív kritikákat cserébe. Holnapra már mindenki elfelejti a helyezésüket, csak az marad meg, hogy nem a tánc az életük, és nem egy Fred Asterek!
A zsűri pedig úgy nyomta őket, mint a kabaréban Krahácsot! Persze, hogy a két színészt Árpát és Kamarást részesítik előnyben, az ismeretlen fiatal Nagy Rékával szemben. (Árpa Attila színész, khm.??) De azért az sem volt semmi, amikor Iván minden megszólalásában, mint egy kisgyerek, az anyját hozta fel, akit  táncművészként ismer a zsűri. És máris csókoltatták a mamát??!! Hmm.
Nagy Rékáék pedig a döntő helyett sokkal nagyobb elismerést kaptak!
A közönség szeretetét! Szerintem.
delmar59 nov. 13. 23:19:43
(93/94)
Egyértelmű, hogy Tóth Andiék a legjobbak és Árpa Attila a leggyengébb. Attilának már az 1. adásban ki kellett volna esnie. Nem értem a zsűrit, hogy miért tolják. Attila fizet nekik? Vagy a csatorna már előre eldöntötte, hogy neki kell nyerni? Érthetetlen számomra.
Azt, hogy Tóth Andi a legjobb, szerintem mindenki számára egyértelmű már az 1. adás óta. (Megjegyzem: soha nem bírtam a csajt, de el kell ismerni, hogy tehetséges!!!) A nagy meglepetés számomra Réka, aki az elején szerintem nagyon gyenge volt, de jelenleg úgy érzem ők a 2. legjobb pár.
Bonitó nov. 13. 23:02:09 Előzmény macilaci96006
(92/94)
:))))))))))))))))))
macilaci96006 nov. 13. 22:01:56 Előzmény Bonitó
(91/94)
Bonitó Te biztos nő vagy. Nekem a Molnár Andi ruhája az ami a legjobban tetszett ebben a műsorban.
Bonitó nov. 13. 21:33:14
(90/94)
Tóth Andi - Andri Mangra páros számomra továbbra is magasan kiemelkedik a mezőnyből! Verhetetlenek, győzelemre esélyesek, akár szeretjük Andit, akár nem. De ha mégsem ők nyernek, akkor is ők lesznek az elsők a szívemben ebben az évadban!
A három legjobb amatőr táncos Tóth Andi, Nagy Réka és Kinizsi Ottó. Persze, ez csak az én szubjektív véleményem. És elsősorban azért, mert ennek a műsornak arról kell/kellene szólnia, akik teljesen amatőrök és adásról-adásra bizonyítják be fejlődésüket, azt, hogy mit tudnak kihozni magukból az élő műsor kedvéért. Szerintem.
A mai nap kivételesen tetszett Ramona ruhája. De ebben is ugyanúgy ordít, mint a sakál! Borzasztó! A bal keze oly módon rángatózik, hogy az már zavaró, igazán szólhatnának neki jóindulatúan?!
A legidétlenebb ruha, Molnár Andié.
Ja, és most Andi és Andri a zsűri pontozásának köszönhetően a veszélyzónában van????!!!
Elmehet a zsűri a pitlibe!
A botlábú, medves mozgású, ugri-bugri Árpa Attila az első helyen, óóó drága medve anyám a málnásban!!!
Remélem a közönség a megfelelő helyreteszi Andiékat! És a mai napon kiesik Árpa Attila páros?!
1/10
Magdolna Boda nov. 13. 20:26:38 1/10 Előzmény jesolo
(89/94)
ugyanezt teszem, másnap úgyis megtudjuk ki esett ki, én utálom órákon át nézni a feszült arcokat (a múltkor 51 perc !!!! volt még a műsor végéig, mikor már csak az eredményhirdetés volt hátra!
1/10
Magdolna Boda nov. 13. 20:23:22 1/10
(88/94)
Jóég, ezt muszáj volt elcseszni pánikkisasszonnyal?, muszáj vagyok elnémitani a készüléket mikor megszólal. Muszáj volt ezt a férjvadász kiöregedett nyanyát bevonni? Én nem láttam egy sorozatát se hálistennek, de nem értem most miért tolják a magyarok képébe ezt a magamutogató szörnyellát...vagyis értem, belezúgott abba a colosba, aki meg összejött andikával, kellene valami balhé a bulvárnak
jesolo okt. 31. 07:51:00
(87/94)
Nagyon tetszett a show látványa, a lökött ruhák, a kitalált tematika. De miért kell mindig valami butaságot kitalálni? hangsúlyozni azt, hogy rendkívül rövid reklámok után folytatják? Ugyanolyanok, mint máskor, csak legalább ne bosszantanák a nézőket ezekkel az ostoba megjegyzésekkel. Aki maradni akar, úgyis marad, bár mi mindig elkapcsolunk és a műsor végét sem várjuk ki, csak a produkciókat. Nagyon hosszú a végén a sallang, a figyelemfelkeltő várakoztatás.
jesolo okt. 24. 12:02:42
(86/94)
Ugye ismerős, hogy a távirányítón más számok is vannak, mint a tv2-é? Amúgy a némító gomb rendkívül alkalmas Ramika üvöltözésének kivédésére, és most feltette a koronát azzal, hogy még érteni sem lehet, mit üvölt.
Helena25 okt. 24. 09:52:15 Előzmény anonemde
(85/94)
Teljes mértékben egyetértek Önnel. Ocsmány egy TV-adó, nem politizálok, nem bírom hallgatni, amikor nyomják a propaganda-szöveget. Az Izaurán szoktam nézni egy török sorozatot, amit megszakítanak nyomoronc szövegekkel. A fővárosban hatalmas megemlékezés, beszédek, ezért gondoltam, hogy a TV2 kihagyja ezen a héten a szórakoztató műsorát, de nem. Be kell fejezni karácsony előtt a táncikálást, a karácsonyt tisztelik, de 56 emlékét nem. Médiahatóság hozhatna valami törvényt ezzel kapcsolatban, hogy nemzeti ünnepeken tilos bármilyen szórakoztató showműsor leadása. Munkaszüneti nap, a boltok, intézmények zárva, így tisztelgünk 56 emléke előtt, de ez a TV-műsorokban is mutatkozzon meg. Mindenszentek, halottak napja is kapja meg méltó helyét, és ne a vihogás menjen. Én nem nézem ezeket szennyműsorokat, csak amikor reklámokban benyomják. Nem bírom a majomkodást, beszélni nem tudnak, 8 általánost végzettek vezetnek műsorokat, igénytelenség a köbön. Tudom van ezer csatorna, de egy csatornán sem szabadna megengedettnek lenni ez a fajta hozzáállás.
Helena25 okt. 24. 09:41:21 Előzmény Elhaym
(84/94)
Sajnos, igen. Csak a TV2 kormánypárti csatorna, nem ezt várná az ember, hanem megemlékezésre, tisztelgésre, amibe nem fér bele a vihogás, táncikálás. 56 ennél többet ér. Méltatlan minden magyarra nézve, aki ilyenben részt vesz. Nem minden évben esik október 23-a szombatra, egyszer ki lehetett volna bírni, két hét pihenő a táncosoknak, semmi katasztrófa nem lett volna belőle. Semmi sem szent ebben az országban, ezt látják- hallják a fiatalok, milyen példát mutatnak nekik a felnőttek?
anonemde okt. 24. 05:25:17 Előzmény Helena25
(83/94)
Nem elég Őnnek, hogy a TV2 hajnaltól estig gyurcsánozik, karácsonyozik, migránsozik?/Nem vagyok pártfüggő, csak nekem van ízlésem./ Ezektől vár ünnepi megemlékezést? Ennél alávalóbb tévécsatorna még nem volt errefelé!
Elhaym okt. 23. 23:36:02 Előzmény Helena25
(82/94)
Az RTL meg X faktort ad, aminél színvonal sincs. November 1-én meg Álarcos énekes döntőt.
Helena25 okt. 23. 09:42:18
(81/94)
Októbere 23-a nemzeti ünnep, ekkor is menni fog a táncika? Hihetetlen, nem szégyellik magukat, semmi tisztelet nincs azok iránt, akik 65 éve kimentek az utcára harcolni? Mennyien meghaltak, a TV2 meg show- műsort ad le? Nem kellett volna ezt a szombatot kihagyni? Kezdték volna egy héttel korábban, nem szept. 25-én, hanem 18-án és akkor időben befejeződik. Azt látniuk kellett a tervezéskor, hogy október 23-a az szombat, tisztelegni kell 56 hősei előtt, és nem nevetgélni, táncikálni! Szégyelljék magukat! Semmi sem szent a TV2 vezetőségének? Milyen magyar az ilyen, aki ilyenkor szórakozni akar?
10/10
szakatyi okt. 22. 20:39:24 10/10
(80/94)
Elismerésem az emberi teljesítményért, mind az amatőrök, mind a profik részéről. A műsor látványos, hangulatos. Ramóna üvöltözése nagyon zavaró.
Helena25 okt. 17. 10:03:11
(79/94)
Én még tavaly néztem az első szériát, meg a mostani első részt. Nem bírom ezt a ripacskodást. Hol van a közjegyző? Csalás az egész, tavaly is Gabriela Spanic, nekem ne mondja senki, hogy elment a döntőig. Emlékszem annak idején a Megasztárban bemutatták a közjegyzőt, itt nem, tehát manipulálnak, még hogy a nézők döntenek. Most hogy hogy nincs külföldi sztárvendég? Stohl András nagyképűségét se bírom. Börtönt megjárt hogy vezethet műsort, hogy szerepelhet tévében? Erkölcsi bizonyítvány nem kell az ilyen munkához? Ezek szerint nem. Ahogy 8 általánost végzettek zsűrizhetnek, lásd Sztárban sztár. Hol vannak a médiaszakot végzett műsorvezetők? Ők miért nem kapnak munkát, lehetőséget? Undormány az egész
jesolo okt. 16. 09:45:40
(78/94)
Nem tudom, nézi-e valaki másik adón (ORF pénteken) ezt a műsort. Unalmasabb valamivel, de sokkal kulturáltabb, visszafogottabb, főleg a műsorvezetők normálisan beszélnek és eszébe sem jut senkinek üvölteni. Vajon miért?
Zeynep okt. 10. 11:21:07
(77/94)
Nekem tegnap egyáltalán nem volt " hálivúdi " hangulatom! Az összevont zsűritagok együttesen sem emelték az est fényét nálam, pedig kedveltem ezt a műsort. Még Ramona hatásvadász ordításán is túltett az "összesített két zsűri!"
Egyébként pedig, Hevesi Kriszta és Baranya Dávid kiesése igazságtalan volt. H. Kriszta tevékenysége, megnyilvánulásai miatt nem a kedvencem, de minimum négy pár sokkal gyengébb volt náluk. A medve mozgású, botlábú Árpa Attila bizonyára. És mindig túl értékelik őket, akárcsak Dobó Katáékat.
Hiába! A három színész kolléga munkáját értékelni kell, nem igaz?! Egyszer sem értettem egyet a zsűri pontozással.
A Tóth Andi páros kiemelkedik a mezőnyből, ők a legjobbak vitathatatlanul. Tegnap az ötödik helyre tették őket, vicc! Na de, mi sem vesszük már komolyan az egészet az hótziher! Menjen csak minden a forgatókönyv szerint!
Érdekes számomra az is, hogy Cooky pilótaként is dolgozik, utasszállító repülőgépeket vezet, de mégis a földön van ott minden km-kőnél?! De legalább nem veszi komolyan az egészet, egyedül a bandából.
Azt hiszem, hogy legközelebb, csak Andiék táncát fogom megnézni! Felvételről!
filoszemitabélus okt. 10. 10:32:07
(76/94)
Celebműsor a javából, némi fenntartással néztem néha. Imponált a tudás némelyik versenyző esetében. De az, hogy odaszabadították azt az idióta, proli csürhét (majka, pápai, tóthgabi, köllőbabett)
megbocsáthatatlan. Nem túlozok, az egész ország kultúrájára nézve szégyen, hogy ilyen lények, mint ezek nyilvánosan megszólalhatnak egy televíziós műsorban. A néző, akit érdekelt a tánc, kénytelen végighallgatni egy nagypofájú, tanulatlan, ózdi suttyó válogatott baromságait, vagy a seggbuta tóthgabi ömlengését.
1/10
janderka okt. 10. 07:59:24 1/10
(75/94)
Mindegyik szereplőn ez a szenvedéstől torz kényszermosoly. "Otthon összeeshetek majd, csak ezt a szart bírjam ma ki valahogy! Minden túlélt adás egy újabb millió a számlámon!"

Az egész műsorból árad a hamisság, a mű jópofázgatás, a kamuharsányság. Broáf!