Téma: Don Jon

sexykex szept. 19. 13:31:14 Előzmény DUNAWÖLD
(71/71)
Igen, ez igaz. Sajnos a tömörített verziót nem mindenki érti meg, inkább igyekeznek félre érteni.
Igen, egyre jobban megismerlek. Van, amit nem tudok hova tenni. Ezek a betűk: „ø, ê, ì, à” és az ékezet nélküli „á” betűk azt sejtetik, hogy nem Magyarországon élsz. Viszont vannak tökéletes „á, é, ő” betűid, ami azt jelzi, hogy tudnál írni magyarul is, ha odafigyelnél. Ez a kapkodás, slendriánság okoz némi zavart, zagyvaságot az írásaidban és valószínűleg az életedben is. Alapvetően okos nő lehetnél – lehet, hogy az is vagy – kiváló meglátásaid vannak: „A legerősebb összetartó erő a szolidaritás, meg a kényszer.” (Rögtön utánuk következik a megszokás és a szeretet.)
Nem, nem mindig értünk egyet: JGL profilból kifejezetten jól néz ki. Szemből, az elálló füleivel kissé furi, de a különös tekintetek jól jönnek színészi kellékként is. Részemről befejeztem. Üdv!
10/10
DUNAWÖLD szept. 16. 21:53:08 10/10
(70/71)
Ja! És JGL olyan weird looks tulajdonosa, hogy maszk nêlkül lehetne Lord of the Rings trollféle szereplője, és ha rajtam àllna, kihalna a családfája. A film szerint menő, Hollywoodban is vajon? Végülis a randàk is tetszenek valakiknek. Nem egy Alfie...
10/10
DUNAWÖLD szept. 16. 21:48:20 10/10 Előzmény sexykex
(69/71)
Jajj, kissé bő lére eresztetted, és mindent tudni vélsz ... Rølam is ? 😁
Úgy írsz, mintha nalad lenne a bölcsek köve...
Csak nem kívancsi lettél rám?!?
Jobb, ha tudod, engem megkímélt az êlet
( eddig legalabbis) 🤞🤞🤞, de könyvet ìrhatnêk az általam ismert nőkről- férfiakról, tragédia, komédia, minden műfajban. Vastag könyvet, amiben nekem us jutna néhany fejezet, " Life is stranger than fiction", majd talàn film is készülhet belőle.
Baratnőm màr meg is jelentetett néhány könyvet.
Gazdag mikiegerek és jólszituált paprikajancsikért versengenek a csajok.
Nem, nem nyilvànoshazakban tanulták... Legfeljebb egy kis réteg. Városi nyilvanoshazi hozzaferessel.
Ja, és a szeretet... Hogyne... Hallom, hogyan "szeretik" egymast a párok... Mondok neked valamit: minel többet emlegetik a szeretetet, annal kevesebb van belőle. Szemfényvesztés. Müller Péter- féle. Neki lehet, de a többiekét nem garantálnàm.
A legerősebb összetartó erő a szolidaritás, meg a kėnyszer.
( Gyerek, lakhely, vagyon).
Ne is próbalkozz , megmagyarázni, megoldani a ffi- nő kérdést senki sem tudja.
sexykex szept. 16. 18:17:25 Előzmény DUNAWÖLD
(68/71)
Ez egy csalódott nő monológjának tűnt nekem, de azért nem nélkülözi az igazságokat sem. „Minél intelligensebb az ember, annál erősebbek a gátlásai” – ez így van. Én még tovább mennék. Szerintem minél kisebb az IQ, minél butácskább valaki, annál inkább tűnik boldognak: annál többször nevetgél, szinte állandóan jókedvűnek látszik. Persze a hisztéria, a 180 fokos fordulat sem áll távol tőlük. Olyanok, mint egy kisbaba, amelyik vagy sír, vagy nevet.
Viszont vannak butaságaid is. A mikiegerek és paprikajancsik elég feltűnők. Velük megismerkedni sem kell, miért kellene őket megtartani? Azonban minden ember életébe megérkezhet a hétköznapok hőse. Akivel jó együtt lenni, mert okos, kedves, és csak pont annyira bolond, mint Te. Aki nem feszélyez, ha reggel a fürdőszobában is találkozol vele. Akiről úgy gondolod, hogy megpróbál majd megvédeni, ha szükséged lesz rá és gondoskodni fog a gyereketekről is, ha valaha megszületik. Bárkivel előfordulhat, hogy megtalálja az igazit, akit érdemes megtartani még akkor is, ha már elmúlt a szerelem.
A lúzer és a vizesnyolcas valóban pornóribit akar. Mivel alig van valódi kapcsolatuk a videóban látott szexet követendőnek és valóságosnak képzelik. Szerintem a pornóval sincs különösebb baj, ha nem visszük túlzásba. Régen a fiatal fiúk a nyilvánosházakban tanulták a technikát, manapság az internetről. És ne gondolja senki, hogy a lányok gyökeresen mások. A szexuális kielégülés náluk is a feszültségoldás és a természetes életöröm elsődleges forrása.
A kérdésed viszont kissé durva: „Megtanítanád a hímneműeket megtartani a nőket?” Senkit sem akarok megtanítani semmire. Elmondom a véleményem és kész. Szerintem minden kapcsolat és minden ember más. Vannak nők és vannak férfiak, akiket lehetetlen párkapcsolaton belül tartani. Ők mindig többet és mást akarnak: jobb „bőrt”, többet és fiatalabbat; vagányabb csávót és mindenképpen gazdagabbat. Amúgy, mint mondtam nincs túl sok különbség nő és férfi között, ezért a megtartásuk is hasonlóképen zajlik: elsősorban szeretettel lehetséges.
10/10
DUNAWÖLD szept. 14. 21:02:02 10/10 Előzmény jn
(67/71)
De, az. Ūjranézős. Mert először nem figyel az ember, majd felfigyel rá.
10/10
DUNAWÖLD szept. 14. 20:59:47 10/10 Előzmény sexykex
(66/71)
A kedves haver Miki egér? Az mindent megmagyaràz...
Minél intelligensebb az ember, annál erősebbek a gàtlasai. Ezért szedik ki a micsodajukat az elmegyogyintézetekben a bent lakók.
Mas szóval, a filmben abrazol hímek magukra ismerhetnek, ha elég értelmesek hozzá. Amire keves az esély.
Megtudhatnám, mit tanulhatnak ebből a lanyok, nők, asszonyok?
Megtanítanád a hímneműeket megtartani a nőket?
A nőknek kellene igyekezniük megtartàni a mikiegereker? Paprikajancsikat?
Minden lúzer pornóribit akar magának... Mert neki jár, még ha ő maga zs katona is. Vizesnyolcas.
Sosem éreztem ilyen kėnyszert, hogy a nőknek meg kell tartaniuk barkit.
Mamagésatól tanulni meg akkora blamázs... Primitív, affektaló, visszataszìtó debella, egy banya, akinek van egy szűk... piaca. Csak az.
10/10
DUNAWÖLD júl. 11. 16:15:13 10/10 Előzmény jn
(65/71)
Elárulod, mit?
10/10
DUNAWÖLD júl. 11. 16:14:33 10/10
(64/71)
Ezt a filmet minden pornófūggő vagy kezdő kamasznak látnia kellene, hátha felfogjàk, miben dagonyáznak, és talàn egészséges felnőtt férfi válik belőlük.
8/10
Ildikó Nóra 2020 dec. 12. - 21:09:07 8/10
(63/71)
A film kellemes meglepetés volt, vicces, de közben elgondolkodtató is. Jó a szereposztás és a színészi alakítások is , valamint a szinkron is. Joseph G-H-nek jól állt ez a szerep. Kikapcsolódásképp ajánlom megnézni.
6/10
jn 2020 jún. 28. - 03:38:55 6/10
(62/71)
Vegyesek az érzéseim...nem egy újranézős kategória, de átjött a film mondanivalója, és nőként egy-két részből sokat tanulhattam is. 6/10
8/10
The Cortez 2019 aug. 24. - 17:23:43 8/10 Előzmény sexykex
(61/71)
„Manapság a lányok valóságos bajvívást rendeznek egy-egy jobban sikerült hím kegyeiért. Az emancipáció zavart okozott a fejecskékben.”

Ez így igaz.
sexykex 2019 aug. 05. - 07:13:40 Előzmény etikett1
(60/71)
Elismerem, ez a 15 hónappal korábbi vélemény közel sem tökéletes, de azért vállalható. Az első és utolsó része egészen pontos, ma sem mondanám másképp.
„Ha egy férfi nagyon akar egy nőt, lépni fog. Ha meg nem mer lépni, nem is annyira férfi, vagy nem is annyira akarja.” Ez Soma Mamagesa egyik gondolata volt, amivel átevezünk a középső részre. Nyilvánvaló, hogy minden kapcsolat más és ezért felesleges tudományos fő munkatársként fellépni olyan ügyekben, amihez nem igazán értek. Régebben a férfi kezdeményezett, a nő választott – ha volt kiből választani. Manapság a lányok valóságos bajvívást rendeznek egy-egy jobban sikerült hím kegyeiért. Az emancipáció zavart okozott a fejecskékben. Ezeknek a nőneműeknek próbáltam segíteni, hogy a nehezen megszerzett prédát nehogy ugyanazzal a lendülettel egyből el is veszítsék. Nem kellett volna. Töröljük ezt a részt, legalább gondolatban.
6/10
etikett1 2019 aug. 01. - 10:26:01 6/10 Előzmény sexykex
(59/71)
Majd rádöbbensz. Álmodik a nyomor.
8/10
The Cortez 2019 febr. 04. - 13:12:29 8/10
(58/71)
Gordon-Levitt első rendezése. Valójában nem is olyan nehéz – hiába mondják páran –, egyszerű üzenete van, minimális műveltséggel és 1 kis odafigyeléssel lazán felfogható.
Adott 1 felszínes alfahím (Gordon-Levitt), aki végtére is csak meg akar felelni a média, a társadalom meg a családja abszurd elvárásainak... és állandóan pornót néz. Egyszer csak megismerkedik, majd összejön egy olyan ribanccal, aki pontosan úgy néz ki, mintha valamelyik felnőttfilmből mászott volna elő. Később kiderül, hogy a csaj még 1 nála is ezerszer sekélyesebb, elkényeztetett, egoista diktátor (az igazságot róla Jon állandóan okostelefonozó, valamint soha nem beszélő húga mondja ki). Barátunk rájön, hogy a pornó nem a valóság, illetve hogy a szintén felszínes Barbara (ScarJo) féle csajok lószart sem érnek, csak 1 dologra jók, vagy legfeljebb pornóba valóak, vagy milliárdos nyuggerek mellé státusszimbólumnak. De az igazi ébredés csak ezután jön!
A sztori 2. felének átcsapása unalmasba, és az ügyetlen lezárás a hibák közé sorolandó, viszont ez elnézhető, mivel az egész még csak elsőfilmes próbálkozás. Ezeket leszámítva, plusz a témát tekintve igazi kuriózum. Az alkotás másik legnagyobb érdeme, hogy folyamatosan savazza a romkomokat, meg azoknak rajongóit, és hogy összeméri a műfajt a pornóval. Társadalomkritikus mozi, amit nyugodtan nevezhetünk Red Pill movie-nak. Néhány évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy Gordon-Levitt egyszer majd pont 1 ilyen filmet fog csinálni?
10/10
John Falcon 2018 máj. 05. - 08:54:24 10/10
(57/71)
Nekem - így közel a 75-ödik évemhez - talán sajátos elképzeléseim vannak az emberi élet értelméről, céljáról. Talán ezért történt az, hogy megértéssel tudtam közelíteni a főhős jelleméhez, gondolkodás-módjához. Undorodom a trágárságtól, az obszcén szavaktól - kivéve, ha a dramaturgia, az ábrázolni kívánt jellem azt nélkülözhetetlenné teszi. Azt hiszem, hogy sikerült megértenem az író-rendező üzenetét! Aki nem értette, annak javaslom, hogy néhány év(tized) elteltével nézze meg újra...! :)
6/10
Evy73 2018 máj. 01. - 19:38:35 6/10
(56/71)
Nem rossz film, viszont nem is jó. Nekem egyáltalán nem tetszett, hogy tele van nyomva klisékkel, közhelyekkel. A "szerelmesek" lelki üressége sem volt igazán hihető. Julianne Moore-on meg brutálisan látszott, hogy 51 éves volt a forgatáskor, aki ezt nem látta, cseréljen szemüveget, innen meg a vége teljesen hiteltelen. Arról nem beszélve, hogy ha ő maga is akkor iratkozott be a gimnáziumba, hogyan lett volna egy kifinomult nő?! Csak a Good Vibrations miatt 6/10. Az ilyenekre kellett volna nagyobb hangsúlyt fektetni.
sexykex 2018 ápr. 10. - 12:56:07
(55/71)
Ebből a filmből rengeteget lehet tanulni, elsősorban a nőknek. Kiválóan bemutatja, hogy a fiatal férfiak agya elsősorban a szex körül forog, és ha a srác nem ilyen, akkor nem is normális. Higgyék el hölgyeim, ha az önök fiúja más, akkor biztosan van valamilyen személyiségzavara, vagy szexuális aberrációja.
Egy haverom egyszer azt mondta: még az egér is megunja, hogy minden este ugyanabba a lyukba bújjon. Bizony, bizony a férfit nem csak megszerezni kell, meg is kell tudni tartani. Először a töménytelen, vadító szexszel, később a gyönyörűséges kajákkal és végül a jól adagolt szabadsággal. Van persze más is, de most elégedjünk meg a triviális dolgokkal.
Pozitívan csalódtam a filmben, mert nem egy egyszerű függőséget mutat be, hanem annál jóval többet, ráadásul kellemes stílusban, nézhetően.
mfabian53 2017 júl. 30. - 05:58:49
(54/71)
Úgy tûnik, mindig van lejjebb...
tobywong 2017 ápr. 23. - 21:53:02
(53/71)
Im`adom ezt a filmet. 9/10.
De valaki mondja már el nekem, hogy mi a fen`ebõl `elt Jon???
1/10
ddorcsii 2017 ápr. 23. - 00:04:17 1/10
(52/71)
Jézusom, ez mi volt de most tényleg? Ez vígjáték? Azon nevetni szoktunk.....ez életem legpocsékabb filmje, pedig láttam már egy párat....A 6.7-es értékelést sem értem, mert ez NULLA VOLT!!!!!!!!! Csak azért néztem végig mert vártam valami csattanót....