4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 13:21:54 4/10 Előzmény amira_daa
(1099/18019)
Nocsak. Én ezt nem szoktam olvasni, mert mostanában nem nézek török sorozatokat. A török színészek magánélete meg kicsit sem érdekel.
Azért ezt a cikket elolvastam volna.

7/10
Rojita 2019 márc. 16. - 13:10:20 7/10 Előzmény amira_daa
(1098/18019)
Sztem, írd meg az ötleteidet a produkciónak, de komolyan!

A nézettség a legfontosabb!
Ha hónapokra leállnának, nem biztos, h a helyére kerülő műsor hozza úazt a nézőszámot.
Nem tudom, más csatorna, amelyik ilyen mindennapos tévéregényt futtat, leáll-e?
Hogy működött a hajdani Szomszédok- sorozat? Vakációztak-e néha?

Ezt a D.Ö-t fel lehetne hozni a mai magyar vidék tükörképévé, - persze óvatosan, h megmaradjon a film eredeti olykor humoros, olykor titokzatos fillingje is.
Ehhez esetleg kellene több forgatókönyvíró, váltó- rendezőtárs. A színészeket is lehetne egyeztetni a nyárra is, h mindenkinek legyen azért szabadsága is. Előre felvett jelenetekkel és csak az éppen nem nyaraló színészekkel vinni a történetet.
1/10
janderka 2019 márc. 16. - 13:01:02 1/10
(1097/18019)
Ha már az írók mindenképp lecuccoltatnák Ökorapátiba Pannáékat (ami azért valljuk be, nem kicsi hülyeség volna), én a helyükben kitalálnám, hogy a falu szélén lakó Örzse bátyónak - mióta szélütéssel a kárászi nagykórházban kezelik - időtlen-idők óta üres a háza, amit a fenntartásért cserébe boldog örömmel kiadna a hirtelen felbukkanó fővárosi óvónéninek. Ezzel megoldódhatna a férőhely hiány. És immáron mindenki egy kupacban tudná hegyezni a zabot a nagybüdös semmi határtalan közepén...
amira_daa 2019 márc. 16. - 12:55:10
(1096/18019)
Ez votl az ujság ezt sajnos elvitte a kukás már de ebben volt egy elég érdekes cikk arról, hogy ő is boszorkányos dolgokat örökölt mint a mamája.

Viszont pl Mohai TAmás 'mélyinterjú ' van ahol elmeséli hogy ' régen anyám cuccaiban jártam' azt az ujságot még megmentettem a kukás autó elől.
amira_daa 2019 márc. 16. - 12:52:27
(1095/18019)
Ez az egyik interjú a Danit alakitó szinésszel.
4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 10:48:19 4/10 Előzmény amira_daa
(1094/18019)
Nem hiszem, hogy a mi dolgunk lenne kitalálni, hová költözzön Kata, Danihoz a házába, vele, vagy pláne nélküle.
Nem tudom, hogy a színészt ki akarják-e írni, azért megy el Dániába olajat bányászni, vagy ez csak egy fordulat, amit majd Kata megakadályoz? Ötletnek elég hülye ötlet.
Ha Jolika néninél akar valaki lakni, akár Tamás, akár Kata az elég gáz lesz, ha ott tényleg egészségközpontot akarnak.
Már úgy elképzeltem, hogy Tamáskát reggel 7-kor ki kell rugdalni az ágyból, mert 8-kor kezdődik a rendelés... Haha.
4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 07:05:23 4/10 Előzmény amira_daa
(1093/18019)
Le tudnád írni röviden, mit nyilatkozott "Dani" a boszorkányságáról? Vagy hol lehet megtalálni?
4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 07:03:09 4/10 Előzmény janderka
(1092/18019)
Mónikának csavaros észjárása van, na de nem ennyire. Biztos nem azért tol ki Kraistóffal, hogy ezáltal Pannáról leválassza Zoltánt, a nehézfiút. (pláne két másik nehézfiúval....) Mónika nem ennyire jótét lélek, tojik ő rá, hogy Kristóf, vagy Panna épp kivel kavar. Őt csak a pénz motiválja és most hozzá akar jutni két és fél millió forinthoz.
4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 06:59:59 4/10 Előzmény janderka
(1091/18019)
Én nem láttam, hallottam, hogy 80 rész után szünet lenne, mindössze azt írta valaki, hogy előzetesen ennyi részre szerződtek, vagy ennyit készítenek, aztán majd meglátják. Én nem tartom lehetetlennek, hogy folyamatosan forgatnak, főleg, hogy most már jön a jó idő.
4/10
napraforgó 2019 márc. 16. - 06:54:35 4/10 Előzmény amira_daa
(1090/18019)
Sok érdekeset írsz. Pl. Zoltánnak nincs saját lakása, ahová elvihetné Pannát és Szofit? Már ha számítanak neki... Nem elég kifizetődő a behajtói munka? Ennyi idős korára még nem jött össze egy lakásra való? vagy mindig a nőinél lakik? Miért kell egy havertól lakást intézni?
És mit akar a nőtől, hogy majd olyan durván utánamegy a faluba? Mert hogy nem az olthatatlan szerelem vezérli, az tuti.

Nekem úgy tűnik, hogy Kristóf nem akarja elveszíteni a családját, megbocsátaná Panna félrelépést is, mert végül is ő volt az, a ki a szerencsejáték függőséggel elrontotta a kapcsolatukat.
És még valami van Pannában is, hisz a 80 milliós lakását elkótyavetyélte Kristóf kedvéért - igaz ebben benne volt, hogy a pénzbehajtók őt, meg a gyerekét is megfenyegették, tehát magukat védte elsősorban, nem a hülye férjét.
És tény és való, hogy Panna nemcsak albérletben élhetne, a lakásáért kapott pénzből vehetne másik lakást is, legfeljebb kevesebb luxussal és nem a belvárosban, de a 47 millióból még maradt több, mint 40, abból telne rá. Vagy azt várja, hogy majd ezt a 40 millát is a férjére kell költse,netán a saját és a kislánya biztonságát kell majd megfizetnie vele????
És úgy tűnik, hogy Panna már túlságosan hozzászokott a jóhoz, a luxushoz, habár ezt nyilván nem ő teremtette meg. Szerencsés módon kitűnő lakást örökökölt a szüleitől (hoppá, akkor azok már nem élnek, így hozzájuk nem fordulhatott, testvére sincs, hisz nem kellett az örökségen osztozni!). A házassági szerződéssel viszont egyetértett, ami nyilván arra megy ki, hogy ő nem ad a lakáspénzből Kristófnak, de a férfi megosztja vele az örökségét... Érdekes egy szerződés lehet az...
1/10
janderka 2019 márc. 16. - 05:50:49 1/10 Előzmény amira_daa
(1089/18019)
Fú, erre a "boszorkány vagyok" cikkre kiváncsi vagyok! :) Nem lehet egyszerű a srác, ha ezt lenyilatkozta.
Viszont ilyen tömör stábból ilyen sok szereplőt kiírni elég fura. Először Dia, aztán Attila, most meg Dani. Ki lesz a következő? Sándor? Vagy Mihály?
1/10
janderka 2019 márc. 16. - 05:43:37 1/10 Előzmény amira_daa
(1088/18019)
Erre az áttételes Zoli elleni Mónika trükkre nem is gondoltam. De lehet benne valami. Végülis nem az öccse feleségének új szeretetőjének akart a házzal segíteni (ha akart egyáltalán), hanem Pannának és a kislányának. És végülis Kristóf több szempontból is megéri a pénzét, de... Ennek ellenére valahogy szerethetőbb figura, mint mint a számító, manipulatív nővére.
amira_daa 2019 márc. 15. - 23:19:35 Előzmény janderka
(1087/18019)
Neked és Napiforgonak is

Mónika és a büntetése: azt gondolom, hogy itt mindenki egy csomo határt átlépett, egy "kristof légyszi ne tedd" az szerintetek hatékony lenne? hm őszintn

itt adott Kristof aki miután leköltözött eladta a lakást ( olcsobban de nagy hibát elkövetve de mással megfizetettve az árát az Ő hibájának. ) mit kéne mondani neki " jaj Kristofkám ingyom bingyom. Vállalt felelősséget? NEM.

aztán Móni kölcsönadta a lakást marha nagy áron, tudott volna bármit csinálni, keresni másikat három honap alatt, igen tudott volna olcsobbat, más megoldást keresni? igen tudott volna De Panna beleült a joba és aztán majd kifizetjük. Erre Kristofnak annyit kellett volna csinálni, hogy él aztán majd kifizeti.

Erre AMIÉRT UGYE A NAGYAPÓ KÁLMÁN AZ EGÉSZET KITALÁLTA ( SZERINTEM HOGY ÖSSZETARTSA ÖKET) erre megfogta, és nem megbeszélte vele, hogy Móni te nő vagy itt van Tibi fogjunk össze? vagy bármi, megfogta és nekiment Mónikának ( akinek valljuk be elég csacska döntés nekimenni) plakátokat ragasztott ki ellene, mit várt, Móni megcsinálta volna ezt ha nyer akkor is. itt Kristófnak kéne feleősséget vállalni, ha nekimegy Móninak aki szállást ad a feleségének és a felesége szeretőjének ( Zolikának amugy nincsen lakása ahova mehettek volan? hmmmujabb titok?)
akkor bizony annak ára van. Ezt nemlehet egy 'ne haragudj Kristof ezt nem kellett volna' dologgal elintézni. hanem igenis érezze hogy mit cisnált. Miért van Kristof szarban? na miért?
Szerintetek mekkora bajt hozhat igy is a családja vagy Móni fejére. ?

Másik, mivel Panna nem egyedül él, és Móni nem szerelmi fészeknek segit Pannán, igy Panna számára is benyujtotta a számlát. UGYE NEM FELEJTETTÉTEK EL PANNA KAMU KÖNNYEIN KERESZTÜL HOGY Zolikával osztja meg az ágyát és nem Kristofot várja haza. Zolikát rugta Móni ki fondorlatosan, de ha Kristóf ekkora egy pö... akkkor azt lát vagy ennyit lát bele.

Móninak igaza volt igy ez nem okés volt két oldalrol sem. Egy bünőző ne lakjon a házában, vagy ha igen akkor legalább Móni 'baráti köréből' ennyi.
amira_daa 2019 márc. 15. - 23:00:31 Előzmény Rojita
(1086/18019)
valaki irta hogy csak 80 részig megy és aztán szünet. elképzelhető, eléggé szétszállt a sztori , amugy keresnek is forgatokönyvirot, lehet hogy bedobom magam, hogy hány szálon is van hiány vagy káosz.

szeirntem sikeres a sori, de ráfér a pihentetés. pl ugranának az időben stb. , mert a sztori nem nagyon megy előre és nem az a megoldás hogy várjuk hogy letelik az egy év. Eléggé áll a cselekmény, illetve gondolom nem birják az időbeni forgatást, a szinészek fel is lépnek és kell forgatni meg játszani, nem egyszeru szinészt egyeztetni.

én megérteném ha pihentetné az rtl viszont nem tudom hogy néznék-e ennyien mint most.

amira_daa 2019 márc. 15. - 22:55:36 Előzmény napraforgó
(1085/18019)
csodabogyo tuti hogy valami plus adaléktol valamit serkenteni fog, vagy kábitoszer adalék lesz vagy nem tudom.

Dani karaktere,: ha Dani nem jön vissza azaz nem tudja Zsóka hétfőn visszakönyörögni, akkor Kata nemtud hozzá költözni, igy jobb lenne ha jönne, viszont DAni igazábol nem oszt nem szoroz a sztori szempontjábol. mondjuk lenne Katának párja, ha lenne.

Hogy ki akarják-e irni nem tudom, de a Józsit alakitó srác facebookján rég nem látni a DAnit alakitó fiut, csak a Lalit igy lehet hogy ez áll a háttérben. kiderül hétfőn, én ha ki is irnám Danit akkor is a lakást felajánlhatná Katának hogy lakhat benne.

TELE Novella nevü ujságban van minden héten a szereplőkkel beszélgetés. De a Danit alakitó szinésszel az kritikán aluli volt .

Danit alakito szinész adott egy elég érdekes interjut, hogy ő boszorkány meg az anyukája is az volt majd ha gondoljátok beszurom képben ezután mondjuk azt hogy ( előtte is ) a hátamon futkosott a hideg tőle, de gondolom az RTL készitőinek is.

Most a héten Makranczi Zalánnal van egy full normális interjú, hogy mennyire más az életben mint a karaktere Robi. Korrekt interju családról munkáról.

7/10
Rojita 2019 márc. 15. - 22:51:08 7/10
(1084/18019)
Tényleg csak a március végéig megy a film, aztán csak ősszel folytatják?
amira_daa 2019 márc. 15. - 22:44:26 Előzmény Rojita
(1083/18019)
Kata szerintem magának kaparta ki ezt a szart amiben most van. Dani mint átköltözési opcio lehetne nem, most rájön, hogy hol hibázott és hányszor. Amugy Mamszihoz ő is átcuccolhatna Tomival ott még van hely. Vagy ugye Danihoz. Bár átköltözhetne Zsókához és napi egészségügyi tanácsokkal látná el Misi bácsit.

Más családokban ennyi helyen ha igy alakul meg tudnak lenni. mert nagy szó ahogy irtátok Napiforgi is meg többen, hogy meg tudnák oldani, de az a baj hogy alapvetően nem tudnak alkalmazkodni, meg semmit, mindenki minden határt átlép következmények nélkül.

Panna hülye lenne mostmár a pénz nélkül elmenni, én is maradnék a helyében.
Azért kiokosodott ő Zolika mellett azt gondolom, és mi van ha a Zolika kamu verekedés megjátszott és Panna összejátszik Zolikával és eljátszák hogy nincsen együtt?

amira_daa 2019 márc. 15. - 22:30:32 Előzmény napraforgó
(1082/18019)
Kata fogja meg Danit és huzzon át hozzá, na? hogy tetszik az ötlet? Ha visszajön Dani ugyis ez következik.
amira_daa 2019 márc. 15. - 22:25:57 Előzmény Rojita
(1081/18019)
Ügyvédnő tudja, ha nyert volna Tibi tudott volna egy kis hatalmat kapni és irányitani, nyilván van más is a háttérben amit az alkotok nem mondanak el, de valami nagyobb titok vagy nagyobb összefüggés. lennének tippjeim de nem szeretném ha spoiler lenne.

Amugy Móni és tibi ezt átbeszélhették volna ezt az egészet, és akkor nem Subicz lett volna a polgi.
amira_daa 2019 márc. 15. - 22:23:58 Előzmény Rojita
(1080/18019)
azt irta az előzetes hogy Szofi vitázik Tibivel igy tuti hogy hosszu távra, ez nekem is elsőre lejött, viszont Panna tudna egy-két dologban segiteni is a családnak stb, viszont többen lettek.

lakhatás van mamszinál is hely, tominak,
ahogy irtátok lenne pesten hely Pannának de most talán jobb ha összerázodnak Kristóffal. panna jönne Tomi ágyába.
Kata marad egyedül alszik, vagy ha visszajön Dani átcuccol hozzá, ugye ha lenne annyi esze hogy a fiunak van háza, remélem hogy eljut eddig agyban. És akkor oda is tudna menni valaki a franciaágyba, amit amugy Robi vett Katának.
Kata nem bébi szitter de ha hagyja hogy az legyen akkor gratulálok hozzá.
Tibi és VAli együtt csicsikálnak.
Moni marad a panzioban,