pneklara 2011 okt. 30. - 16:27:02
(11/31)
Nem vitatkozom, mert számomra ez magas. Nekem vannak szimpatikus, nem szimpatikus, okos, buta, szép, csúnya,becsülendõ és nem becsülendõ emberek.Kit-kit munkássága, értelme, humánuma,nyitottsága,sumáksága, szíve alapján megítélve.
Ennyi érdekel egy emberben.És az is lehet, hogy kezet fogok, s kedélyesen elbeszélgetek pedofillal - mert nincs rajta bélyeg, hogy az. Kapcsolatainkat tekintve minden benne lehet a pakliban.
drProktor 2011 okt. 30. - 15:03:15 Előzmény pneklara
(10/31)
Az igazságtalanságot humorral s bölcsen tolerálhatod, azzal pusztán emberi "hozzádott"
értékedrõl teszel tanúságot. A nyilasizmius minõségileg más!
Azzal egyenértékû, mint ha pedofilekkel vagy kaprofágokkal próbálnál kedélyesen elkvaterkázni.
drProktor 2011 okt. 30. - 15:00:48 Előzmény pneklara
(9/31)
Az igazságtalanságot humorral s bölcsen tolerálhatod, azzal pusztán emberi "hozzádott"
értékedrõl teszel tanúságot. A nyilasizmius minõségileg más!
pneklara 2011 okt. 29. - 18:12:29
(8/31)
Ó, drProktor! A XXI. században élünk, vagy mifene?!Ha az embereket be lehet hülyíteni eszméknek, a tyuksza.os, rövid életüket ilyen dolgokkal mérgezik, ahelyett, hogy próbálnának önmaguk, és mások hasznára lenni, ha segíteni nem tudnak, akkor legalább ne ártsanak - akkor mi lehet a megoldás? Mondjam, hogy akkor megérdemeljük? Ki az igaz?Egyik, aki kardot, vagy a másik, aki puskát visz a kezében? Le lehet élni az életet politizálás nélkül is. Igaz, hogy mindig jobbra vágyva, de az a jó SOHASEM jön el.Politizálás helyett az ember választ egy célt magának, és azon dolgozik. Én nem hõsnek születtem, hogy világot váltsak. Én a virágozzék minden virág elve alapján adnék lehetõséget egy Dörner Színháznak is. Nem szamizdatban, hanem vállaltan mutassák be darabjaikat. Ha nem lesz közönségük, mert senkit nem érdekel az eszme, amit hirdetnek - befuccsolnak.Ha viszont az eszme kívánatos, akkor megtalálják a módját, hogy hirdessék, színház nélkül is.
A módszerrel viszont, hogy félreállították egy jól mûködõ társulat vezetését - azzal valóban nem értek egyet, de hosszú életem során megéltem már néhány igazságtalan döntést, tehát MEGSZOKTAM.Nem példa nélküli, és páratlan az eset.
drProktor 2011 okt. 29. - 11:34:22 Előzmény pneklara
(7/31)
Haj-haj, kedves Klára!

Ha majd a fõvárosban megerõsödik az újnyilas mozgalom
(tájékozódás végett figyelmedbe ajánlom a Metapedia honlapot
(azon is KonczZsuzsa és CsehTamás címszavakat)),
nos a príma gárdistáéknak nem fog nehezére esni elmasírozni vidékre,
s akkor majd a vidéki illetõségû pógárok is rájöhetnek,
milyen is volt a "szúnyogcsípésük".
pneklara 2011 okt. 14. - 07:33:39
(6/31)
Az, hogy ki egy fõvárosi színház igazgatója, a vidéki embert - akinek nincs lehetõsége, tehetõsége Pestre kirándulni egy-egy elõadás kedvéért-annyira izgat, mint egy szúnyogcsípés. Talán 20 év múlva izgat majd a mûsorpolitika, mert pl. az m1 most kezdi mûsorra tûzni a 10-20 éve rögzített elõadásokat. De jobb késõn, mint soha. Szóval az átlag állampógár, röghöz kötve nem foglalkozik ilyen kérdéssel olyan csontjáig hatolóan.
Tegnap megnéztem a mûsort. Bár csak hétköznapi tudásom van a két mûvészrõl, ha a megjelenésbõl következtetni lehet, akkor aki külsejében is zilált, rendezetlen, annak a gondolatai is kuszák lehetnek. Ilyen szempontból a jelenlegi igazgató nyerne nagyobb hitelt.
Hogy annyi színházból egy lehet "hátországi" gondolkodású, ez természetes. Aki megszállott egy ügy mellett, el fog zarándokolni oda a feltöltõdése kedvéért, aztán a továbbiakról dönt a nézõszám.
De biztos üdvözítõbb lenne alapítani egy új társulatot,s nem egy társulat élére tenni egy másként gondolkodót.
De a '90-es évek elején izgatott valakit, mikor hétfõn felébredt a sok pedagógus, szülõ, gyerek, s azt mondták neki, mától katólikus, református...iskola az otthonod? Ha nem tetszik, el is mehetsz. S aztán a sok, párt érában szocializálódott pedagógus kénytelen volt istentisztelettel kezdeni a napot, zsoltárokat énekelni, ha gyerekének kenyeret akart tenni az asztalára. És ez nem egy színházat érintett, hanem országszerte sok-sok embert. Túl lehet élni. Hogy hogy, az más kérdés. Magam részérõl-s ez a barbárságom jele-azt sem tudtam, hogy létezik Új Színház. Következõ lépésem az, hogy megnézem itt a társulatot, s próbálom megítélni, ki tud beilleszkedni az új csapásba.
Szóval érdekes volt tegnap a két, egymás mellé helyezett vélemény, a kemény jelenlegi, és a nyegle jövõbenié.
De hogy ma ilyet meg lehet tenni, és lépni,és így, azért kollektív a felelõsség. A szekértáborok tartós fennálásának olykor hátrányai is vannak.S be is rendezkedtünk hosszú idõre erre a felállásra.
drProktor 2011 okt. 13. - 08:49:17 Előzmény Ford Mustang
(5/31)
Sztem nem egyszer kell ezt a mûsort megnézni, hanem rendszeresen nézni kell.
Mint WA eddigi mûsorait.
Pláne, hogy a telviziós közszolgálati kultúra utolsó "zászlóshajója"
(a szennybõl még kitüremkedõ egyikutolsó szigete).
zetorov 2011 okt. 12. - 22:31:05 Előzmény vlina
(4/31)
Minden nagyon szép, minden nagyon jó :/
vlina 2011 okt. 11. - 19:10:35
(3/31)
Komolyan irigylem, hogy ennyi energiád van figyelni engem. Tulajdonképpen megtisztelõ, hogy hat éve mást sem csinálsz, mint nézed a mûsorokat, és fikázod õket. Hajrá! Pont annyira érdekes ez, mint eddig.
Ha valaki esetleg névvel is vállalna hozzászólást: www.facebook.com/veiszeralinda.
zetorov 2011 okt. 10. - 17:25:35
(2/31)
A múlt csütörtökön a szlovák-magyar viszonyt járták körül, hát, meglehetõsen unalmas lett. A meghívottak köntörfalazását, mellébeszélését nem sikerült félbeszakítani a mûsorvezetõnek.
Ford Mustang 2011 okt. 10. - 15:12:06
(1/31)
Nem rossz kis mûsor, egyszer meg lehet nézni mindenképp.