9/10
Ildikó Nóra 2021 szept. 28. - 17:11:10 9/10
(2/22)
Érdekes, izgalmas, nem az az átlagos film, tetszett, különleges a hangulata, a helyszín, a filmzene is. Rebecca H. jól játszott és jól is állt neki a szerep, a fordulat, csavar is tetszett benne, ami kiderül, nem erre számítottam. Szerintem inkább thriller, mint horror.
7/10
blood.1 2021 szept. 27. - 00:09:24 7/10
(1/22)
Magyarul, de még magyar felirattal is a film értelmezhetetlen sajnos. Nagy kár, hogy én végig a magyar feliratra figyeltem.

------------ Spoiler, akik nem értették, mert sajnos a moziban körülöttem kb. senki:
A nő meghalt 4 percre fiatalon, de visszahozták. A kérdésre, hogy mit látott mialatt meghalt, azt mondja, hogy semmit, ami angolul ugye "it was nothing". A film alatt ez a bizonyos "Nothing" üldözi a férjét, hogy vigye vissza neki a halálba a nőt és ezért kezd okkultista kötetek olvasásába és öli meg a hasonmás nőket, hogy ezzel kicselezze őt. ("tricking" a filmben) Erre "nothing" rájön, de a férfi már képtelen megölni több nőt, viszont a feleségét sem bírná megölni, ezért lesz öngyilkos. A film végén, amikor a barátnője beszél a nőhöz, hogy a csónakban nincs senki, az angolul "there is nothing there" és erre a válasza az, hogy tudom "I know" vagyis a nothing egy személlyé vált. Ez a szójáték nagyon zavaros szerintem a magyar feliratokkal.