Téma: Eksztázis

szavazat: 2/10 május 21. 20:47:44
május 21. 20:47:44
(6/6)
A zenék viszont tetszettek!
szavazat: 2/10 május 21. 20:46:34
május 21. 20:46:34
(5/6)
Szerintem nézhetetlen, én kérek elnézést!
március 12. 06:25:23
március 12. 06:25:23
(4/6)
Elképzelhető, hogy a parlament most pont attól olyan, amilyen. Nem akarlak megbántani, de a drog mindenkiből rosszat hoz ki. Akkor is ha jó ember, akkor is ha rossz. Egy drogos nem tudja megítélni a reális helyzetet. Pont ez vele a célja. Kölcsönös szimbiózis, amiben a drog egy parazita és amelyben az ember és környezete pusztul. Max van, akit rövidtávon, van akit hosszútávon csinál ki. A drog minden formája SZ*R!
március 12. 06:11:54
március 12. 06:11:54
(3/6)
Kemény film. Sajnos idő hiány miatt és mert kicsit szar volt nézni, bele-bele-tekertem. Jó érzés volt, hogy én megtehetem :) Így is megrázott az egész. Egyszer lehet megnézem majd egyben is. Nincs basszus egy ember, aki józan maradt?!
február 27. 10:37:07
február 27. 10:37:07
(2/6)
Valóban zseniális!! Mondjuk Nekem a Visszafordíthatatlan a mai napig az egyik legjobb film. A kamerakezelés és sok más dolog is visszaköszön. PLd. , hogy az ember azt érzi tovább nem tudja nézni.. :-)
--BIG SPOILER-

Viszont ettől az idióta német kurvától nagyon meg lehet undorodni. Milyen egy alávaló görény az ilyen? Nem is annyira amiatt, hogy ezt csinálta hanem azért, hogy megcsinálta és utána odahugyozik.. plusz a kisfiúnak is Ő adott inni ez tuti. Mellesleg ezek az emberek egészen pontosan ezt érdemelték... Ugyanis az LSD előhozza a belsődet. Ha ganyé van ott akkor azt ha szépség akkor azt. Nos nem kell sokat gondolkodni, hogy ezeknek mi volt. Sok sok 1000 mikrogramm feletti tripben vettem részt 20 éve amikor a rendőrök még azt se tudták mi az a fű. Szép idők voltak.. :-) Azoknak a vége pedig az volt, hogy hülyére röhögtem magamat többed magammal. Már pocsolyába gyűlt a fejem alatt a könny ahova feküdtem annyit röhögtem. Meg a végén már csak sziszegni tudtam mert megfájdult a hasizmom a sok röhögéstől. Szóval itt még véletlenül sem az LSD-vel volt gond. Egész egyszerűen összefújta a szemetet a szél. Ezt pedig aki betrippeztette őket valószínüleg látta. Úgyhogy nem is biztos, hogy az olyan rossz arc volt.. Ki tudja milyen előzménye volt ennek. Miért lépte meg ezt???!!! Mert, hogy ezek iszonyat szar arcok voltak az tény. Tudnék még javasolni pár helyet ahol ez mehetne... Parlament.. :-)))))
szavazat: 10/10 február 04. 18:26:22
február 04. 18:26:22
(1/6)
9/10
Aki látta a rendező filmjeit (Enter the Void, Love), annak nem kell ecsetelni, hogy mire számíthat. Pszichedelikus, audiovizuális remekmű.
Zseniális, ahogyan sikerül átadnia egy olyan élményt a nézőnek, amiben valószínűleg soha nem volt még része. Az emberi érzelmek és viselkedések nagyon erős kontrasztjai jelennek meg, amelyek felkavaróak és hirtelen kizuhansz a komfortzónádból.
Ha szereted az elektronikus zenét, ha esetleg jártál már techno partin és élvezted is, ha magával ragad ez a film az első pár perc után, akkor az élmény garantált.
A rendező stílusának megfelelően itt is vannak túlságosan elnyújtott "drámai" kameraeffektek és jelenetek (mint például a Visszafordíthatatlan c. filmben), amelyek itt-ott kicsit hosszúnak tűnnek - de ezek csupán apróságok az egészet tekintve, annak fényét nem veszik el :)