kb.on febr. 25. 17:04:14 Előzmény Monas
(796/796)
Na azért nem hoznám fel azt, hogy az ellenfeleket kibeszélik, elemzik mert ez teljesen egyértelműen szükséges a győzelemhez. Az, hogy milyen stílusban, az már megteremtheti a részrehajlást, hogy ki kinek drukkol. De legfőképpen tiszteletben kell tartani azt, hogy valaki másképpen vélekedik, másképpen látja, érzékeli a dolgokat. Nálam, mint említettem a pózolás a kihívóknál verte ki a biztosítékot, meg az, hogy a bajnokokhoz mindig valami bénázós emberkét hoztak, akik képtelenek egy célzott dobást kivitelezni, mint a Norbi meg a Dorka, a kihívóknál meg jött az Ádi, aki egy pókember... szerűség. Még szerencse, hogy a végjátékoknál kiesik az, aki többet bénázik.Az meg, hogy ki amatőr és ki profi, a teljesítménye fogja megmutatni a versenyekben.
Monas febr. 25. 07:02:32 Előzmény riaszabo
(795/796)
Hú de nagyon, mellé lőttél, mind az én pályafutásommal kapcsolatosan de a műsorral kapcsolatosan is.
De koncentrálj a műsorra és ne rám mert nem én hanem a műsor a téma. Ha ennyire feledékeny vagy akkor nézd vissza, hogy a műsorok folyamán hányszor és milyen kontextusban kerül elő a másik csapat emlegetése. Nem volt olyan rég -csak tegnap- , hogy a pirosaknál ezzel kezdődött és ezzel is fejeződött be a műsor. Azt se mondta senki hogy a kihívóknál nem volt ilyen téma de az arány az nagyon beszédes.
De mint már régebben írtam ez egy SHOW műsor így a helyén kell kezelni.
riaszabo febr. 25. 00:00:17 Előzmény Zinedine
(794/796)
Így igaz!!
riaszabo febr. 24. 23:58:13 Előzmény Monas
(793/796)
Nagyon okos, nem “fotelhuszár”! Amikor a kihívók a bajnokokat szapulják - folyamatosan- azt nem hallod meg!! Neked nagyon nem mehetett az a profi sport, ha ilyen véleménnyel vagy a bajnokokról! Tele vagy keserűséggel! Talán beigazolódott, hogy nem közéjük tartozol! A világbajnoki címed, olimpiai versenyed álom maradt??! Írásaid alapján erre a következtetésre jutottam! Ontod a keserűséget, teljesen negatív vagy! Mind a két oldalon vannak jó fejek, ügyesek! Hajrá!
Monas febr. 24. 22:55:56 Előzmény Zinedine
(792/796)
Mivel hallottam már róla hogy egy két műsor, hogyan készül így bizony még azon sem lepődnék meg hogy bizonyos dolgok a szájukba van adva. Sőt inkább azon lepődnék meg ha ez nem így lenne.
Zinedine febr. 24. 22:37:22 Előzmény Monas
(791/796)
Igen, mert ez az egész műsor egy nagy összeesküvés-elmélet része. Meg vagyunk vezetve nagyon csúnyán. Szerintem még a mondatokat is a szerkesztők adják a játékosok szájába. :)
Akkor biztos, hogy a bajnokok is egymást szapulják, igaz?
Te nem látod a fától az erdőt. Annyira bajnokellenes vagy, hogy az már durva.
Monas febr. 24. 22:32:42 Előzmény Zinedine
(790/796)
Hallgasd csak a műsort, most is a kihívókkal foglalkoznak.
És ne feledd, hogy azt látod amit a műsorszerkesztők jónak látnak. És úgy ahogy te is csak arról regélsz hogy a bajnokok meg a nimbusz, ugyanúgy nem fogják a szerkesztők sem rombolni a nimbuszukat.
Zinedine febr. 24. 22:25:24 Előzmény Monas
(789/796)
Az ebben a játékban szereplő emberek közül a bajnokok (igen, akárhogy is ellenkezel, bajnokok) azok, akikre minden tekintetben fel lehet nézni. Mind sportolóként, mind pedig emberileg a maximumot hozzák. Persze az ügyességi játékokban sokszor csúnyán alulmaradnak és ez olykor érthetetlen és dühítő is tud lenni a pártatlan néző számára is, de ha valakinek nem megy, akkor is csapatként egytől-egyik mögötte állnak, ami ugye a kékekről nagyon sok esetben nem mondható el.
Náluk nincs széthúzás és áskálódás. Nincs köztük egy olyan sem, aki valami miatt is magát a többiek fölé helyezni. Ezeket el tudod mondani a kék csapatról is? Nem hiszem...
Monas febr. 24. 22:19:44
(788/796)
A kihívók megérdemelték a vereséget ! A mai nap ez nagyon gyengére sikeredett részükről.
Monas febr. 24. 22:16:42 Előzmény Zinedine
(787/796)
Miért is ? Mert szinte minden adásban azt látni hogy a pirosak a másik csapattal dolgaival foglalkoznak.
Rühelltem volna magam ha anno ilyen mentalitású sportoló lettem volna mint ezek.
Zinedine febr. 24. 22:11:05 Előzmény Monas
(786/796)
Te nem hiszem, hogy 100-as vagy, már bocsi. Hogy mindenben a rosszat látod a pirosaknál, komolyan mondom, a párodat ritkítod. :)
Monas febr. 24. 20:57:06
(785/796)
Ezek a pirosak tényleg nem tudnak mást csak a másik csapattal foglalkozni ? Állandóan azon filóznak hogy a másik csapatba mi van és hogy mit kellene csinálni hogy a másikaknál továbbra is összezördülés legyen. Mert nekik a villa is igazából azért lenne jó mert akkor a kihívók továbbra is összezárva lennének és akkor a feszültség megmaradna. És az nekik milyen jó lenne.
Miért nem teljesítménnyel akarják legyőzni a kihívókat ?
cellasto febr. 24. 18:03:35 Előzmény kb.on
(784/796)
A hozzászólás moderálva lett.
cellasto febr. 24. 18:02:29 Előzmény Monas
(783/796)
Látszik, hogy sosem sportoltál… 3-4 év rengeteg a sportban!
Monas febr. 24. 17:45:38 Előzmény kb.on
(782/796)
Egy amatőrnek az edzése és annak mennyisége közelében sincs egy profi sportolóénak. Az meg csak csacska szóbeszéd hogy ha azt hiszed, hogy egy kajak-kenusnak annyi az edzése, hogy hajtja a vizet vagy egy bunyós csak üti a zsákot. Lehet hogy egy sportágra vannak kihegyezve de az állóképességüket és izomzatukat nagyon sok mozgásformával kell elérniük. Pld a nagy mennyiségű futás minden sportágban alapkövetelmény mert ezzel biztosítod a tüdőkapacitás növelését mely elengedhetetlen az izomtömeg oxigénellátása érdekében. Ezzel növeled az állóképességet is.
Az ügyességi feladat az más kérdés. Ott vagy úgy élted le az életed hogy sokfajta sportot kipróbáltál és akkor előnybe lehetsz vagy a pályán kell rájönnöd a fortélyra és több futamon keresztül gyakorolva előbbre jutnod. És nem árt egy kis fizika sem ahhoz hogy tudd hogy mit miért. 3 óra oktatással a kihívókból olyan dobókat lehetne faragni hogy a pirosak sírva mennének le a pályáról. :)

kb.on febr. 24. 17:13:08 Előzmény Monas
(781/796)
Már nem egyszer írod, hogy a kihívók amatőrök és a bajnokok profik, de miben? A bajnokok valóban profik, de csak az általuk képviselt és sok edzéssel és kitartással begyakorolt kis szegmensben, attól még nem lesznek labda zsonglőrök és szuper gyorsak, tehát semmiben sem különböznek az általad amatőröknek nevezett, gondosan kiválogatott kihívóktól. Szerintem a szimpátia a viselkedésüket megfigyelve jár nekik.
Monas febr. 23. 19:18:28 Előzmény Hoyt a seriff
(780/796)
Bizony nem ártana megtanulni értelmezni az általam leírtakat és akkor nem írnál butaságokat. Korcsoportról beszéltem !!
23+ tól van a felnőtt korcsoport. Ebből ha kiveszed a 2 idősebet és kiszámolod az átlagot akkor szólj majd újra.
Nem akartam megemlíteni mert van akinek felesleges de azért elmondom, hogy nem fotelhuszár vagyok akinek soha nem volt köze a profi sporthoz. Valamikor "profi" sportoló voltam én is. Számomra az 5 év korkülönbség sem jelentett problémát. 18 évesen ifjúsági korosztályosként versenyeztem felnőtt 23+ korosztállyal. És bizony ők húztak fel teljesítményben a versenyeken mert nagyokat kellett küzdeni. És bizony hátrányban voltam annak ellenére, hogy a teljesítményem a saját korosztályomban meg kiemelkedő volt. Ezeken az Exatlon pályákon semmit nem jelenthet ~25 - 33 között az életkor.
Lásd, hogy Dávid 34 évesen vagy Zsolt 31 évesen is mennyire gyors tud lenni. Nagyon sok sportágban igazán életerős nem 20 közelében hanem inkább harminchoz közelebb lesz az ember.
A nagyvilágban rengeteg sportoló 26-27-28 évesen szállította a VB és olimpiai aranyakat mert akkor ért a teljesítménye csúcspontjához. És te azt akarod megmagyarázni nekem, hogy egy 26-27-28 évesen olimpia vagy VB bajnok már 31-32 évesen azért marad le mert az utcáról beeső amatőr 5 évvel fiatalabb és emiatt lealázza sportteljesítményben. Ez irtózatosan nagy szégyen lenne a bajnokra nézve.
riaszabo febr. 23. 16:55:02 Előzmény Hoyt a seriff
(779/796)
Én is így látom és gondolom!!
10/10
Hoyt a seriff febr. 23. 15:10:55 10/10 Előzmény Monas
(778/796)
Holnap iskola, készülj matekból! A kékeknél egy harmincas van. A jelenlegi kék csürhe átlagéletkora 25 év, a Bajnokoké 30. Ez nálam 5 év. Adu 20, Dávid 34, majdnem az apja lehetne! A Bajnok lányok 3 X-esek, a kékeknél mind 20-on éves. Ja, és elárulok egy titkot: 30 fölött már nem regenerálódik olyan gyorsan a test és hamarabb is fárad mint pl. 25 évesen, ha sportoló vki, ha nem. (Dave vs Flóri) Ezért ebben az esetben igenis számít ki hány éves. Ez a viselkedésen is látszik, a szedett-vedett társaság ezért vitakozik egymással, mindenki csak sajátmagát nézi, ellentétben a Bajnokokkal akik érettebbek, tisztelik és elismerik egymás eredményeit. Azért, h valami neked tetszőt is írjak, Davet és Alexát (tudom pont ő az egyik főkonfrontálódó, de ennek ellenére) kedvelem a kékektől. Hajrá Bajnokok! + Alexa és Dave
kb.on febr. 23. 12:07:07 Előzmény Monas
(777/796)
Na a Zalán legőszintébb megnyilvánulása az volt, amikor a "zsákos" Adunak azt mondta, hogy "kussoljál Lacika", az meg sunnyogva tényleg bekussolt. Ha a Zsákos Adu nem lenne, meg a kékek nem lennének elfuserált pózerek, nem is tudnék drukkolni egyik oldalnak sem, csak a szimpatikus egyéneknek a versenyekben.