6/10
Anabella nov. 24. 15:50:59 6/10
(3/3)
Gyönyőrű a táj, a ruhák, csodás karácsonyi hangulat! Jól lehet rajta szórakozni!
6/10
alien1976 nov. 24. 13:22:09 6/10
(2/3)
Egyszer nézhető karácsonyi filmecske, amiben természetesen találhatóak sablonok. Természetesen a film vége semmiféle váratlan csavart nem támogat. Ezek ellenére kikapcsolódásnak megfelelő. A főhősnőnk udvarlóját alakító színész nagyon jó volt. Brutálisan hozta a karakterét. Közeledik a karácsony, így egy estére fogyasztható.
frenchbullie nov. 12. 09:13:43
(1/3)
Üdv! Tegnap megnéztük a Falling For Christmas-t, karácsonyi hangolódásképp. Egyszer.

Ha már romantikus, karácsonyi komédia, inkább a Lebilincselő karácsony-t, vagy a Menyasszony-t karácsonyra című romkomot választom. Melissa Joan Hart szerintem "cukibb" csetlő-botló szerepben, mint Ms. Lohan - akit láthatóan megtiport az Élet - , és a sztori humorosabb, vagyis lebilincselőbb:-) A menyasszonyos történet pedig nyomokban kutyákat is tartalmaz:-), ezért megvett kilóra:-) Ráadásul érdekelni kezdett, hogy a férfi főszereplő vajon miben szerepel még, így találtam rá, pl. az Acélbakancs című filmre, ami fajsúlyos mozi, komoly-komor mondanivalóval.

A címben említett film humorforrását főképp George Young biztosítja, aki pazarul alakítja a - számomra - idegesítő figurát. De azért sikerült rádöbbennem, hogy korábban a Wan-féle Malignant-ban láttam, ahol kellemes volt a női szemnek (megint csak szerintem:-), így oldva a horror borzalmait:-)