1/10
Értetlenke 2015 dec. 30. - 21:51:47 1/10
(4/4)
Pénzpazarlás...
ZOLIMAAR 2015 dec. 20. - 10:31:12
(3/4)
Csodálatos mûsor-sorozat. Írja mindhárom hozzászóló, de kettõnél ott van a DE! Miért is? Mert nekem más lehet a véleményem? Úgy látom csak azért. Mert én demokratikusabb vagyok? Mindig örülni kellene fiatalságunknak, szereplésüknek, a versenyszellem kialakulásának. Emlékszem a kötelezõ tornabemutatókra, felvonulásokra, mint embertömeg, csorda szellem. Nagyon minimális volt a személyi tehetség bemutatása, pedig, ezek a versengések viszik elõre a fejlõdést és ezekbõl a kis talentumokból lesznek olyan mûvészi táncosok, énekes, hangszeres fenomének, mint a zsûri tagjai, a sorozat közben bemutatott felnõtt mûvészegyüttesek. A bulvár mûsorvezetésnek köszönhetõ, hogy fiúk, lányok milyen felszabadultan tudtak öröm és bánatkönnyeket hullatni. Minél többeknek látni kell ezt mûsort, hogy jövõre még többen mutassák be tudásukat.
A TV mûsorban látható, hogy mikor, és hányszor ismétlik meg a mûsort. Szép, szép, csak azt nem értem a mûsorszerkesztésen, hogy miért 21 óra utánra teszik ezeket. Felnõtt mûsor? 20 éven felüli? Még a szereplõk sem nagyon tudják megnézni magukat, mert a látott produkciókra történõ gyakorlások, és fáradtság következtében õk már akkor pihenõre tértek.
10/10
-greghouse- 2015 dec. 04. - 14:40:31 10/10 Előzmény mamucili
(2/4)
Alapvetõen egyetértek.
Egy megjegyzésem van: nem tetszik, hogy a közszolgálati média is átveszi a "könnyvadász" stílusát a kereskedelminek, ami azt jelenti, hogy gyerekeket szerepeltetni minden áron, az a nyerõ.
Nem vonom kétségbe, hogy ezek a gyerekek fantasztikusak, jók, zseniálisak.... csak ez egy "trend" a médiában, ha már nem megy a felnõtt szakács akkor gyerek szakács, ha nem megy a felnõtt énekes akkor gyerek énekes.... mert az olyan "cuki".
A mûsor szerintem még mindig messze átlag fölötti színvonalú, és ez jó.
mamucili 2015 nov. 06. - 21:37:41
(1/4)
Nagyon színvonalas mûsor! Csodálatosak ezek a gyerekek! A hozzászólásaik felnõtteket megszégyenítõen összeszedettek, az ember hol elsírja magát, hol nevetésben tör ki, nagyon jó szórakozás, csak gratulálni tudok a szervezõknek!