vino-et-veritas 2022 máj. 23. - 10:18:55 Előzmény Kit Fisto
(6/6)
Na, azért most már a Mercedes is jobban versenybe szállt. Legfeljebb a benzin-probléma lett kissé amatőr dolog.
Ez a Russel gyerek is egészen jól csinálja.
Hamilton kb. hozta a kötelezőt.
Nem keresnék összeesküvést benne. A dán nagyon agresszív akart lenni és nagyon bízott a kocsiban is, ami még nem éppen Mercedes-szint. A levét meg ennek éppen Hamilton itta meg.
A Ferrari viszont nagyon "elveszett" ezen a versenyen. A 4. hely is csak a Mercedes gondja miatt lett meg...
Bottas is rendszeresen "helyzetben" van, eléggé felszabadultan versenyez, de a technika neki is korlátos.
A többiek kb. a "szokásos" formájukat mutatták...
Kit Fisto 2022 máj. 22. - 23:00:31
(5/6)
Aki látta, Magnussen hogy ráhúzott Hamiltonra, az tudja, mire gondolok: Ez a fickó vagy ennyire hülye, vagy szándékosan tette. Szerintem az a mozdulat nagyon határozott ráhúzás volt.
Magnussen nem kapott érte semmit. Azért megnézném, mi lenne, ha Verstappennel csinálja?
A kavicságy, defekt, és a verseny végi műszaki hiba nélkül Hamilton most dobogós lett volna.
Russell nagyon tehetséges, jó pilóta, de én nem jelenteném ki róla hat futam után, hogy jobb, mint Hamilton. Inkább jobb autója van.
Kit Fisto 2022 máj. 14. - 12:34:08
(4/6)
https://formula.hu/f1/2022/05/12/ezert-kerdezte-hamiltont-a-kiallasrol-a-mercedes
Ez azért érdekes. Az érthető, hogy így már ez jutott Hamiltonnak, de miért Russelt hívták ki elsőnek? A technikai igazgató nem adott erre egyértelmű magyarázatot. Az, hogy Bottas hol volt, nem indok rá. Úgy tudom, az a szabály, hogy előbb a jobb pozícióban lévő pilótát hívják ki. Ezt a többi csapat így is csinálja. De a Mercedesnél már nem először fordult elő, hogy Hamilton volt előrébb, tehát őt illette volna az elsőség a kiállásban, mégis a csapattársat hívták ki előbb. Bottas is gyakran mehetett ki előbb, amikor pedig ő volt hátrább. Ha most Hamiltont hívták volna ki, akkor nem csak Russel nem előzte volna meg, de még egy hellyel előrébb is végezhetett volna. Szerintem Hamilton autója rosszabb, és a csapat is sok hibát követ el az ő kárára. Nem Russel ennyire jó, A 44-es autó x@r. Az pedig kinek nem gyanús még mindig, hogy már a legkisebb csapatok autója is fejlődik, csak a Mercedes nem? Lecserélték talán tavajhoz képest a mérnököket? Mert ha nem, akkor nekem ez túságosan is gyanús, a vak is látja, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Wolf nem úgy fest, mint aki nagyon aggódik. És állítólag a Mercedes már szinte elhasználta az éves fejlesztésre költhető összegét. És semmi? Csak az vigasztal, hogy a Redbull is majdnem ott van ebben, mint a Mercedes, túl sokat költöttek arra, hogy az elején meginduljanak. A Ferarri viszont nem, ők még alig költöttek. És most sem olyan rossz! Tehát ha már a Redbull nem költhet majd, a Ferrari pedig még sokat, remélem, utólérik és le is előzik a Redbullt egy jobb autóval, és fordul a kocka. Még az elején vagyunk, bőven beleférhet. Nos, hajrá Leclerc!
Kit Fisto 2022 máj. 10. - 06:48:55
(3/6)
Charles Leclerc a 40 éve elhunyt Gilles Villeneuve Ferrariját vezetve tisztelgett a legenda előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=wtQPknWkvR8
ccaty 2019 máj. 12. - 19:04:03
(2/6)
Kíváncsi lennék, hogy a potyautat, amiért pedig, a már kint lévő, mindkét érintettet hazarendelték végül melyik csókos használta fel helyettük...

Remélem az ellenzéknek eszébe jut számon kérni az illetékeseken, vagy kifaggatni Szujót és Wébert...
szepipiktor 2019 máj. 10. - 15:14:39
(1/6)
amerikai sportműsor...