4/10
amiraa_daaa máj. 15. 17:46:12 4/10 Előzmény napraforgó
(210/210)
Huuuuuu hát még három résszel arrébb, igazából volt egy-két rész időhúzás de nem vagyunk nagyon előrébb. Nekem ez a Tóni magánélet nem tetszik hogy most akkor Norbizik vagy sem. Szegény exe is felbukkant, hát érdekes volt nagyon, nem biztos hogy azért egy megvertem volna.

Vica Cica meg vagy felébred vagy sem, viszont a másik nem túl éles kés úgy néz ki hogy megcsalja a pasiját.

A hajak hossza néha furán nő vagy sem Rozinál is.
6/10
Kalamajka Bambuktu ápr. 23. 17:56:43 6/10
(209/210)
Az első epizódban az a nagy dajdajozás már nagyon fárasztó volt. Mintha nem lett volna ötlet a folytatáshoz. Bízom benne, hogy a második évad végén nem marad kérdőjel, befejezik, mert ez így vérszegény.
8/10
napraforgó ápr. 23. 12:05:28 8/10
(208/210)
Én nem bánom, hogy lett 2. évad. És mivel nem vártam Shakespeare-i mélységeket a sztoritól, így nem is csalódtam. Az első évad 10 részes volt, gondolom a második is ennyi lesz. (Több nem is férne bele a történetbe). Így viszont nálam még belefért, hogy Tóni 1 csak biodíszlet volt az első két epizódban.
Igazából az első évad elején is jobbára csak a vergődését láthattuk, akkor nagyon a Buri bá'-t akarták kihozni a kórházból. Szegény Tónit mit összeszívatták.
Most szinte ugyanez megy, csak most nem a csapat, meg a vezetőség szívatja, hanem Szabó2 Tóni, aki minden koncepcióját felülbírálja, elveti. Micsoda hülyeség, hogy a libalegelőre járatja edzeni a csapatot, amikor van rendes pályájuk.

Vica cicánál méltányolom, hogy nem alázkodott meg annyira, hogy elfogadja az államtiutkár úr besorolását a pénteki titkárnő posztra. Ő egy naív kis liba, akit Géza elszédített és szinte az utolsó percig hitt abban, hogy egyszer majd feleségül veszi. Azt jobban el tudom fogadni, hogy szerelemből, no meg nagy adag butaságból szerető lett, azt kevésbé, ha valaki számításból lesz egy nagykutya babája.

Én azt várom, hogy mikor kerül elő megint Tóni exe, Gábor. Most már tudjuk, hogy a csemberi lacipecsenyés/büfés konyhájában bújkál. Csak idő kérdése, hogy Tóni mikor fut vele újra össze.
Én inkább a másodedző Norbinak szurkolok, csinosabb is és az érdeklődési köre is megegyezk Tóniéval. Ez a Gábor egy lusta dög volt mindig, most talán kényszerűségből dolgozik, de ha Tóni visszafogadná, megint csak otthon ülne és játszogatna egész nap.
4/10
amiraa_daaa ápr. 23. 11:34:19 4/10 Előzmény janderka
(207/210)
Igen ez nem volt világos, hogy pl miért hagyták meg Tóni1-et pl. Az hogy két részen keresztül csak zöld dekoráció a sorozatban elég gáz. Ráadásul egy nb1-es pályát vagy annak látszót azért kibérelhettek volna.

Kár hogy ilyen semmilyen. első évad után kellett volna a "csúcson" abbahagyni.
4/10
amiraa_daaa ápr. 23. 11:30:35 4/10 Előzmény napraforgó
(206/210)
Igen azért volt a Gizinél a kérdőjel :D h akkor most mi ő :D

ha egybe nézed ( nálam időhiány miatt illetve másik műsort nézünk az idősávjában :D ) jobban kijön hogy össze vissza forgatták ( utóforgatták a részeket) bár a forgatókönyv és a sztori semmilyensége az gazabb.

A Renitensnél ugye kész anyagból dolgoznak ( 95% ugyanaz a két sorozat francia és a magyar )
itt azért kellett egyet hozzáírni, de én tuti ami volt azt bonyolította volna és nem úgy hogy elküldöm Pestre vagy másik csapatba aki legalább karakteres volt vagy dumája volt vagy bármi.

Buri bá" ha annyira mellékszereplő akarna lenni jobban meg tudta volna Tónit szivatni, de így semmilyen.
Amúgy piros mezük is van ( okéét edzős de akkor is ) sőt ugye a ruhaszponzor is megváltozott. Bár azt is el tudom képzelni hogy az első évadra az Adidas Outletből vettek egy rakat ruhát és átcimkézték. :))

Tudom, hogy mit jelent, hogy pénteki titkárnő :D de van akinek nem esett le. Szerintem lehetett volna egy jelenet, ahol ez ki is forrja magát. :D Arra Géza is aktivizálhatta volna magát. :D Géza nagyon szétesett. Picit összeszedhetné magát. ( én sem sajnálom)

Igen h SzabóTóni2 lelépett én is ezt várom, már hogy mi lehet, de időhozásban ugyanazt látom mint a Valami Amerikában, hogy húzták ( ott pl az énekes műsort) az időt egy-két három részen keresztül. ez szerintem édes kevés lesz. A nézőket megtartani végképp.
4/10
amiraa_daaa ápr. 23. 11:19:53 4/10 Előzmény King Leonidas
(205/210)
tűpontos :D
janderka ápr. 23. 10:30:13 Előzmény King Leonidas
(204/210)
:)
2/10
King Leonidas ápr. 23. 10:20:16 2/10 Előzmény janderka
(203/210)
Ez van, mikor van egy papír vékonyságú sztorid, ami épp hogy csak elég egy évadra, de pechedre berendelik a második évadot...
janderka ápr. 23. 09:52:05
(202/210)
Az egész sztori egy maszlag. Jön egy tévedésből leszerződtetett outsider tornatanárnő, akit eleinte elutasítanak a játékosok, majd - bárminemű valódi tudás, képesség és érv nélkül - megkedvelik. Ám a tudása annyiból áll, hogy a titkon beleszeretgető Oletics megbokrosodik, és végül véletlenül betalál az ellenfél kapujába - ezzel hirtelen és tulajdonképpen érdemtelenül feljebb jut a csapat. Minden valódi teljesítmény nélkül.
Aztán kisül a nagyokos csemberi agytröszt-brigádnak, hogy ehhez a feljebbjutáshoz papír is kéne... ezért visszacibálják az eredetileg is vágyott Tóni bácsit, aki joggal érzi azt, hogy akkor itt neki kell rendet tennie. És piálás ide, ledumálás oda, el is kezd ennek szellemében edzősködni. Miközben a hályogkovács Tonia is ott akar maradni durcizni a semmire... noha valójában senkinek sincsen (már) rá semmilyen szinten sem szüksége.
És erre felvarrni egy egész évadot???? Hááát...
8/10
napraforgó ápr. 23. 06:23:27 8/10
(201/210)Csilluka engem a kezdetektől idegesített. Én még ennyire buta nőt nem láttam. Tojásos Laci elég türelmesen elviselte, na persze a szobalányos, meg a macskanős, Batman-es szerepjátékok kedvéért. Igaz, szép nő, de mi lesz akkor, ha elmúlik 40, majd 50, 60? Már nem lesz szép, viszont ugyanolyan buta marad.
Vica cica majdnem ugyanilyen ostoba, legalábbis amikor elhitte a polgármester igéreteit. Tóni rádöbbentette, hogy Géza sohasem fog elválni, túl fontosak a felesége kapcsolatai a magasabb körökben. Ja és Vica azért modott fel, mert a "kolléganők" szerint ő lett volna az új pénteki lány, vagyis az államtitkár úr péntekre beosztott szeretője. Vica már Csemberen is nehezen viselte, hogy ő a második nő Géza életében, na de itt kb. az ötödik lett volna az államtitkáréban. Akkor már inkább a büfében a kisegítő munka....
Géza szánalmas a féltékenykedéseivel, meg a depressziójával, mivel elhagyta a szeretője, őt nem tudom sajnálni egy percig sem.

Én úgy látom, hogy most, hogy Szabó2 Tóni rákényszerítette a csapatot, hogy válasszanak Tóni1 és őközötte felpörög majd a sorozat, hisz láttuk, hogy a csapat egyöntetőleg a női Tóni mellé állt. Remélhetőleg ezek után Szabó2 Tóni eltűnik a színről és megint Antónia veszi kezébe a csapat irányítását. Talán megint össze tudja hozni a fiúkat, úgy, hogy ütőképesek legyenek.
8/10
napraforgó ápr. 23. 05:58:30 8/10 Előzmény amiraa_daaa
(200/210)
Sok mindenben igazad van.
Pl. Szinetár Dóri haja gyakorlatilag egy jelenetben rövidült meg 6-8 centivel. (Az étterem mosdójától az asztalig), ez nagy hiba. Ha két különböző részben történik, akkor rendben lett volna.
Szabó2 Tóni szakállát bevallom nem figyeltem, de ha nem egy jeleneten belül, hanem egyik napról a másikra rövidült meg, akkor az nem érdekel. De ha keddről szerdára hosszabb lett, akkor az már gáz.
A mezeket én is néztem, Csember eddig világoskék-fehérben játszott, most hirtelen zöld lett a mezük. Miért? Legalább lehetett volna valami szó róla.
Oletics és Orsós valóban hiányzik, bár vicces volt, hogy az eladott Orsós a régi csapatának rúgott gólt.
Norbiról is jó lenne, ha tudnánk, hogy jelenleg hol edzősködik, vagy másodedzősködik, ő is jó fej volt. És az első évadban, legalábbis a felétől nagyon Tóni keze alá játszott.
Most Buri bá' a másodedző, holott ugye ő volt a vezető edző, és nagyon vérszegény a szerepe. Itt-ott feltűnik a mankójával, de igazából nem csinál semmit. Pedig a sorozat első 1-2 részében a csapat és a szurkolók is mit skandálták a nevét: Buri bá', Buri bá'. Aztán mostanra el is lett felejtve. Már a csapattagok, meg a vezetőség sem tárgyal vele.

Bocs, hogy szólok, de Gizi tyúk és nem kakas, mert ugyebár a tyúkok tojják a tojást Tojásos Lacinak, nem a kakasok.
4/10
amiraa_daaa ápr. 22. 22:20:22 4/10 Előzmény janderka
(199/210)
- ugyanabban a ruhában vannak pl Vica és Norbi a kajás részeknél:D
- Sztoján pénz vissza-odaadó akciója :)
- Tóni2 haja és a szakáll bajusz nagysága is változékony jelenetenként
- Tóni haja azaz Rozié is furán rövid nem rövid :d de nem annyira látványosan változik mint a Dóri/Ritáé
- Ugye új mezek vannak de vannak részek ahol még az A betűs márkás ruhában vannak aztán a másik mezben ez is eléggé keveredik.
- logikátlan ez a Géza önkormányzatba költözik ahol kb mikró sincsen, és a titkárnője főz rá :d
ahelyett hogy egy hotelban ( pl másik község) lakik , hol fürdik stb
a régi szereplők ki"picsázása" oké a Bence boxra készült azért nem volt, de Oleticsnél és az Orsósnál nem értem az egészet
- azt sem értem hogy miért mentek a lelépő játékosok vissza másod vagy harmad osztályba
- miért nincsen lóvé? hova lett? új támogató? Gizi és Sztoján párosa is hiányzik ( Gizi ugye a szerencsekakas ami Lacinak is a hisztije volt. Ahhoz képest mintha másik sorozat lenne egy néma Rozival.
- Dóri azaz Rita haja és Rita és Géza viselkedése, én azért egy visszakönyörgő jelenetet csináltam volna Gézával és Ritával, de semmi :(
- Ha a Youtube-s csaj Sztoján babája ( volt) miért nem Sztoján van a reklámokban? helyette az új kapus kapott lehetőséget.
- Géza aki röptében is mindenkinek teszi a szépet, nem igaz hogy nem tudta a kocsiban ( ami nagy és szép) elkapni ezt a befektető csajt :D pont arra jöhetett volna valaki dehát ez elég kihagyott ziccer....
- Laci karaktere full idegbeteg azért Csilluval régebben kedvesebb volt, Csilla meg nem volt akkora poén hogy bedobták titkárnőnek.
- amit Csabi cipelt az fax gép volt amugy vagy faxos telefon? :D ?
janderka ápr. 22. 22:01:38
(198/210)
Keressük a bakikat és a logikátlanságokat? Fúúú, az már egy film szinvonaltalanságának a legeklatánsabb jele. :)))
4/10
amiraa_daaa ápr. 22. 21:34:29 4/10
(197/210)
Hat kár ezért a második évadért, Amit írtam itt napraforgónak is válaszban, kár volt hogy ennyire csereberéltek a szereplőket. A karakteres szereplőket ( Tóth 3. Orsós, és Oletics kivették, a csapat tagjai uncsik, az újaknak nincsen karakterűk, a régieket el sem búcsúztatták, magánélet kb mindegyik párnál kukázódott. )

Rozi nem játszik kb semmit, Norbit hagyta futni Pestig, a harmadik részben konkrétan négy mondata volt, és az sem vicces. A sorozat arról szólna, hogy Rozi hogy küzd, vagy a csapat mitől lesz csapat vagy mitől nem lesz csapat. nem arról hogy Tóni2 alias Péter kinyitja a Bunko - szótárt. Kár hogy itt elrontották lehetett volna a Szabó Tóni 2 u- Rudolf Péter verzió jobb is, nem csak egy lezüllött alkoholista ex edző. Azt sem értem hogy a mindent megoldunk országában miért nem kezdhette el Tóni 1 azaz Rozi a sulit az NB1 edzőségért.

Semmi magánéleti szál nincsen ( ami sok vicces momentum volt az első évadban, ugye Gábort is bujtatják a konyhán, Vica Cica meg sokkal jobb volt mikor kavart Gézával mert az mindig adott vicces jeleneteket. A főbb karakteresebb karakterek nélkül meg az egész unalmas.

Az sem derült ki hogy miért mondott fel Vica Cica amikor egy elég jó állása lett végül Pesten. (Amúgy a történetszál is fura lett mert mintha Vica Cica terhes lett volna az első évadban, ahhoz képest erről szó sincsen.) Egyszer csak hopp felmondott a minisztériumban és egy helyen felszolgáló. Ott összetalálkozik véletlenül !!!!! Norbival aki Pestre megy. Norbiról nem derül ki, hogy hova ment melyik csapatnál van, kb "udvarolni jár " Vicához meg nosztalgiázni. Budapest elég nagy hogy pont összefussanak. Ráadásul mindketten hasonló ruhában voltak. :D

Dóriról sem derült ki, hogy miért dobta ki a férjét Gézát, aki az önkormányzatnál lakik az emeleten !!!!!! (. nem egy hotelban ahol mondjuk fürdő is van csak úgy a realitás talaján- rögtön össze is jött volna neki a hölgy a "klubból" akivel iszogatott, és az ugye újabb kalamajkákat okozott volna, erre közli Géza, hogy nincsen hol iszogatni. :D Ráadásul van neki szép nagy kocsija, az mégse egy Lada, és lehetett volna egy kis ez meg az - mégegy ok a nevetésre:D Az. meg full bagatell hogy másik nevet mondott, úgy hogy ő a polgármester !!! ) és Géza aki röptében a legyet is, várja hogy az új "csirke" majd bevadássza őt. :D

Csilluka nem Vica Cica, Csillut én csipem nagyon, de tényleg nem tud mit csinálni a karakterével, ráadásul már semmi smink, semmi butaság sincsen és azt elsütni, hogy még a dátumokat sem ismeri egy fiatal nőnél aki pontosan tudja hogy mikor kezdődik a Zumba óra, és a szoli és a többi szépségóra. (azért ez elég meredek.) Csilla karaktere nem dupla nulla, csak tapasztalatlan. A kávéfőzős ( mit nyomj meg ) meg miután az első évadban mindenféle kütyü használt Csilluka ( exkluzíve kávéfőzőt) eléggé fura hogy nem tudja megnyomni. Az nem poén hogy túlbutítják a karakterét.


Ami adta az egész sorozat sava - borsát: ugye a Vica- Géza, a Tóni-Norbi és a a többi szerelmi szál az kuka lett, Oletics karaktere tényleg jót tett a sorozatnak, most ő sincsen. De a vicceskedő Tóth3 is mindig beszólt valamit, ami viccesebb volt mint a műtrágyareklám az új kapussal. Ráadásul össze-vissza vannak a szálak, ahogy írtátok a Dóri haja is full káosz most a 4. részben újra megnő majd. :D

Azt hittem az első évad után( nem tippeket adva) hogy a második évadban majd Vica Cica karaktere pl:összejön valamelyik focistával ha terhes ( pl Tóth3 Bence karakterével szépen néztek egymásra) és és mondjuk lesz majd egy féltékenységi szál, ami berántja Gézát is. De eddig erre utaló jel kb nulla. Vagy mondjuk Géza lebukik valakivel Dóri előtt ergo utána rúgja ki Dóri, ez is full nulla mert kb hogy nem együtt nézték este a Kacsameséket Dóri dobbantotta :D Vagy Tóni terhes lesz Norbitól nagy has és edzések, vagy pl Tojásgyáros Laci kap lehetőséget és bővül. Nagyobb szponzoráció kapnak ezért pl jobb busz meg több minőségibb edzés. De hát semmi sem lett pedig ezek olyan kis várható fejlemények lettek volna ehhez képest van a semmi :((

A káosz (hogy én most tömbösítve nézem 3 -4 részenként) jobban kijön, mint amikor egyesével néztem, de minőségi esés van az első évad és a második évad között ráadásul tényleg a sztoriszál sem tiszta.


(Mintha az ajánlóban lett volna egy jelenet ami a részbe bele sem került volna )

Pl történetszálakból egy, amit nem értek: Sztoján vissza akarja adni a pénzt amit kölcsönkapott/megzsarolták=megvették őket ( vagyis kaptak), hogy eladják a meccset ( 1. évadban Orsóssal) , ami miatt megkergették őket Orsóssal. Most nem kérik!!!! vissza tőlük vissza a pénzt, hanem elnézik nekik az egészet, és ERRE Sztoján meg visszavinné a pénzt, amit nagyjából elköltöttek ????? Itt mit akart a költő. ???

Nem akarom írni hogy bár tök bagatell de a Gizi a kakas(?) , Sztojánnak nem hiányzott nem mondja, hogy most mi is van vele, stb. Sztoján sem kavar már a YouTube-s csajszival.

A három fő Csemberi is szét van esve. A Géza totálisan, Laci az egyetlen aki még Csabival valamit próbál de nagyon kevés. Csillukának sem hiszem el hogy csak egy buta lány, kár hogy ennyire ebbe akarják belezsuppolni. :D

Azért tömbösítve meg fogom még nézni a következő részeket hármasával de tényleg kár érte :( 7 csillagról 4-re ugrott de félek, hogy lesz ez kevesebb is :(
4/10
amiraa_daaa ápr. 22. 20:15:03 4/10 Előzmény napraforgó
(196/210)
én szoktam ezt nézni :))) , juli végétől forgattak szeptemberig addig pont hajat vágatott.

szerintem elég kár ezért a második évadért, sajnos csak háttérzaj lett utazás közben :( sajnos egyszer nem nevettem. semmi humor, Rozit szinte nem is játszatják, Szabo Toni2, nagyon erőltetett és gáz. A csapat félig lecserélése elég nagy öngól volt oké nyilván a Tóth 3-at alakító Bence és a kvázi góllövő Oletics offolása elég baromság volt. Amúgy uncsi - sajnos.
1/10
rolka75 ápr. 14. 13:48:16 1/10
(195/210)
Adtam neki esélyt pedig. De csak a jobb sorsra érdemes színészeket sajnálom. Kapitányéknak tökmindegy mitrendez stb.
1/10
Roland75 ápr. 10. 20:17:47 1/10
(194/210)
10/1 Lejjebb nincs pontozás.
janderka ápr. 07. 19:44:08 Előzmény napraforgó
(193/210)
Ez a hajrövidülés nekem is feltűnt. Meg mintha sötétebb is lenne.
8/10
napraforgó ápr. 07. 18:09:06 8/10
(192/210)
Vicces, Szinetár Dóra haja a mosdótól az asztalig kb. 8 cm-rel rövidebb lett. Igaz, később megint hosszabb lett. Érdekes ez a hajakkal. hirtelen nőnek, rövidülnek.

Nem azért, de nincs egy felelőse ennek, hogy a frizura, a szakáll, bajusz, ruha, stb. azonos legyen a különböző jelenetekben???
olahmiki1959 ápr. 06. 07:24:00
(191/210)
Nekem összességében tetszett az első széria, úgyhogy kifejezetten várom a második sorozatot, és drukkolok!
Lovas Rozi pedig nagyon jó kis színésznő... khm... mindenféle értelemben...:)