1/10
iustitia6605 2018 dec. 08. - 00:27:44 1/10
(3/3)
Nagyon nagy csalodas volt ez a darab. Bar sikerrel jatszottak kulfoldon olyan hires szineszek reszvetelevel mint Julia Roberts and Colin Firth, ez a Belvarosi produkcio egyszeruen unalmas. Ez jelentos reszben a rendezes hibaja. A tobbszori idovaltasok ebben a rendezesben teljesen celtalannak latszanak es osszefuggestelenne teszik a cselekmenyt. Az hogy ugyanaz a harom szereplo jatszik tobb szerepet is, magukat es a szuleiket is, osszekevert idorendi sorrendben tovabb fokozza a konfuziot es az ertelmezhetetlenseget. Oszinten szolva a vegen igazan nehez volt kibogozni hogy mit is akart mondani ez a darab. A szineszek kompetensek, de nem kulonosen bravurosak. A diszlet minimalis, semmifele hangulatot nem sugaroz. Sajnos nagyon gyenge unalmas es semmitmondo eloadas.
6/10
Ledina 2018 nov. 11. - 21:46:52 6/10
(2/3)
A színészek fantasztikusak, kihozták a maximumot a darabból, ami sajnos nagyon gyengén megírt, semmitmondó, unalmas. Elmarad a katarzis, nincsenek kibontott jellemábrázolások, nem szól semmiről.
10/10
Tomaki 2018 okt. 01. - 22:33:20 10/10
(1/3)
Volt szerencsém a mai napon a premiert megnézni, s csak ajánlani tudom Mindenkinek.
A darab nagyon jó, hangulatában a Dühöngő ifjúság-ot és a Szív hídjai-t hozta elő bennem.
Mindhárom színész nagyon jól alakította a szerepeit (csak az okoskodók miatt: a többesszám indokolt, mivel két-két karaktert formáltak meg), de szívemhez legközelebb Szabó Kimmel Tamás Pipje állt.
(Pedig előtte azon gondolkodtam, hogy majd kit emelek ki a darab végén a barátnőmnek, akivel néztük az előadást, Kovács Patríciát, vagy Schruff Milánt, ... de aztán egyszer csak jött Pip :-) )