p1964 2022 máj. 10. - 16:27:46 Előzmény etikett1
(3/3)
a sajnálat nem segít, meg ahogy mondják az negatív energia. az állatok elég érdekesen tudnak működni, és ahogy itt is látszik, meg máshol is tapasztalható, az állat igenis oda is piszkít ahol él, főleg zárt közegben... nem betegség, de sok esetben betegség, vagy nem megfelelő lelki, pszichés állapot, pl depresszió vagy egyéb traumatikus vannak annak megélt élmény következménye, amin a sajnálat nem segít, hanem fizikális és mentális segítségre van szükségük. nem szabad elitélni az ilyen embereket, mert sajnos sosem tudhatja az ember, vagy ismerőse mikor kerülhet hasonló helyzetbe, és akkor bizony segítség kell, nem utálat, undor, lenézés stb... meg hát aki más hasonló sorozatok is látott, néz, annak egyértelmű, hogy itt nem pusztán lustaságról van szó.
Írás nekik: Novák Nagy Kriszti
8/10
etikett1 2022 ápr. 20. - 17:31:29 8/10
(2/3)
Az állat nem ennyire igénytelen. Betegség ide vagy oda. Ja nem ez az állatok nem piszkítanak oda, ahol élnek. Még jó, hogy nem ismerik el betegségnek, így is sok a koszlebári. Nem tudom sajnálni. Undorítóak fujj
p1964 2022 ápr. 10. - 17:17:54
(1/3)
a Gyűjtögetők sorozat után ez egy külön érdekesség, igazán humánusnak kell lennie valakinek ehhez, a pénzen kivül, hogy ezt valaki csinálni tudja, erős gyomorral kell rendelkezni az biztos! Nem is tudom mi lehet az a pénz amiért ilyet elvállal az ember. Szerintem nem mindenki alkalmas erre, minden tiszteletem a takarítóké.