10/10
JYJ.3 júl. 13. 10:03:52 10/10
(119300/119300)
A berlini Olimpiai stadion tegnap lila fényben úszott.
Most lett volna a BTS koncert, ami a Corona miatt elmaradt.
A rajongók szervezték, és összegyűltek a stadionnál. BTS dalok szóltak a hangszórókból.
10/10
JYJ.3 júl. 13. 10:00:58 10/10
(119299/119300)

Google:
Junjjju megjelent a zenetanárban. A könyv címe: '' A 22 legjobb dolog korunk musicaljéről ''
Junjjju megemlíti: '' Még 2010 előtt senki sem számított arra, hogy Kim Junsu nevű tornádó hozza a koreai zenei alkotást a világra. Akkoriban túl sok 'bálvány' volt ahhoz, hogy musicalekre járjunk. Junsu úgy tűnik, csak 1 van belőlük. Nos, kiderült, hogy egy nagy tévedésértékelés.
Kim Junsu hullám ' Mozart-al kezdődik! Az előadásai kevesebb mint 5 perc alatt égetik a jegyeket. Nem számít, mit gondolnak az újságírók, egy popsztár hatalmas rajongói ereje miatt. De ami a színpadon történt, teljesen tisztázta ezt az előítéletet. Egy olyan újonc, mint ő, kényelmesen táncol a lelátóban, saját stílusával készít előadást. Istenadta hangja megvilágítja mind a 1 zenei kultúrát. Teljesen megváltoztatta karrierprofilját 1-től a 'Kpop Idol' zenei színészre. Így született egy stúdió zenei sztár."
A szakmában töltött 10 év alatt köztudott, hogy nem ez az egyetlen program, amely Kim Junsut említi.
10/10
JYJ.3 júl. 12. 18:13:06 10/10
(119298/119300)
Amikor a K-pop behemothok, mint például a BTS és az EXO, az ütemezésüket a következő szintre akarják emelni, először a Park Nae-joo hajtervezőhöz fordulnak. A Monsta X, az NCT, a GOT7, a The Boyz és az Arany Gyerek szintén szerepelnek a Park stílusában szereplő fellépések között. Fésűkkel és ollóval a kezében a fodrász az énekesekkel a világ minden tájára utazott.

https://youtu.be/pKi5bwpNCAk

Még tavaly Las Vegasba is ment, hogy hajtson végre BTS-t a Billboard Music Awardson. Sokan kíváncsi lennének arra, hogy miként dolgozott ilyen nagynevű csillagokkal, és a K-pop jelenet egyik legkeresettebb fodrászává vált. Park, a Bit & Boot fodrászszalon („fésű és kefe” koreai nyelven) vezérigazgatója választ adott a szöuli Gangnam-gu üzletében a The Korea Times nemrégiben készített interjújában. Interjúkészítő: Dong Sun-hwa Producer: Lee Min-young Videográfus: Kim Kang-min, Yun Da-been Hair modell: Tae-hyeon. . . A Korea Times Korea legbefolyásosabb és legrégebbi független angol nyelvű napilapja. A legfrissebb információkat nyújtjuk a Koreában zajló eseményekről és történetekről. * Weboldalunk felkeresése:http://www.koreatimes.co.kr/
10/10
JYJ.3 júl. 11. 15:50:27 10/10 Előzmény JYJ.3
(119297/119300)
Ja és lefelejtettem, valószínű nincs hír az Alkpopnál, mert ezt több mint 1 hónapos hír.
Volt..
Le is csengett pillanatok alatt, mert álhír.
10/10
JYJ.3 júl. 11. 15:48:32 10/10
(119296/119300)


Netizens megzavarodik ebben a srácban, aki a floridai kongresszusra indul, a K-pop "külföldi propagandanak" és a BTS "Big Time Socialists" -nek hívva.

Július 7-én sok ember néma lett, amikor egy KW Miller , az alkotmányos konzervatív csengőhangját látta , aki a floridai kongresszusra indul.

Alexandria Ocasio-Cortez-t , a New York-i 14. kongresszusi körzet képviselőjét azzal vádolta , hogy " a KPOP ügynökeivel megegyezést folytatott a Tik Tokon". Azt mondta olyan dolgokról, mint például a " KPOP külföldi propaganda", "BTS (Nagy Idő Szocialisták), hogy aláássák az elnököt".

A rajongók teljesen szótlanok voltak, mivel látták ezt a tweetet és az ő tweetét, mivel azóta több mint 30 ezer retweet és megjegyzés volt.

A rajongók kommentálják: " Van ötleted arról, hogy milyen nevetségesnek hangzik? , Észak-Korea vagy Kína?
https://www.allkpop.com/article/2020/07/netizens-are-baffled-at-this-guy-who-is-running-for-congress-in-florida-calling-k-pop-foreign-propaganda-and-bts-big-time-socialists

Az AlKpop nem merte folytatni a cikket, jobbnak látta csak a netizenek üzeneteire hagyatkozni.
Biztos hogy beperelte volna a BH.

Már az amerikai elnökválasztási kampányba is belekeverik a BTS-t.
Állítólag az Armyik lefoglalták a helyeket a sportcsarnokban, ahol az elnök kampánybeszédet tartott volna. Mikor az elnök odaért, üres volt a csarnok.
Az armyik soha nem politizálnak.
10/10
JYJ.3 júl. 11. 15:38:28 10/10
(119295/119300)
A BLACKPINK's Lisa fantasztikus táncelőadást ad Chris Brown és Young Thug "City Girls" című művéhez

Lisa egy újabb előadó videót adott ki!

A KST július 10-én a BLACKPINK tagja személyes YouTube-fiókjába került, hogy megjelenjen egy táncműsor, amelyet Chris Brown és Young Thug " City Girls " kislemezéhez rendeztek . A videóban Cheshir Ha koreográfiáját játssza , aki Lisa korábbi táncelőadását a " Malamente " -ra és a " Mushroom Chocolate " -ra koreografálta . Lisa nem egyedül, mivel Cheshir Ha, Vata és Yehwan Kim csatlakoznak a koreográfiához.
https://www.youtube.com/watch?v=6U-4Y17xMRY

Valóban nagyon tud táncolni Lisa, ez az első, hogy ezt látom. Eddig az együttesben ez nem derült ki számomra.
10/10
JYJ.3 júl. 11. 09:16:51 10/10 Előzmény Éva Vidéki
(119294/119300)
Nagyon szép gesztus valóban.
Ha jól emlékszem, akkor nálunk sem feledkeztek meg róla.

Itt emlékpénzt adtak ki a helytállásukról nemrég.
Biztos hallottad..
10/10
Éva Vidéki júl. 10. 17:15:48 10/10
(119293/119300)
https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/09/dronmusorral_koszonte_meg_del-korea_a_hathatos_jarvanyellenes_segitseget/
Ügyes és megható, szép gesztus. Nálunk még szóval sem köszönték meg a helytállást.
10/10
Éva Vidéki júl. 10. 17:11:15 10/10 Előzmény JYJ.3
(119292/119300)
Én is olvastam egy rövidebbet. Épp fel akartam tenni. Részvétem. Sajnálom.
10/10
JYJ.3 júl. 10. 17:00:27 10/10
(119291/119300)
A BTS és a The Beatles az egyetlen csoport, amely idén legalább 1 millió albumot értékesített az Egyesült Államokban.
10/10
JYJ.3 júl. 10. 13:12:41 10/10
(119290/119300)
Eugenia S. Lee

Szöul város főpolgármestere tegnap meghalt.
Hagyott memót, felhívta a lányát, és a lány szerint "furcsát mondott", majd a szöuli erdők egyikében eltűnt, kikapcsolta a telefonját. A lánya azonnal hívta a rendőrséget, azok tíz perc múlva már keresték. Végül is 1770 rendőr és tűzoltó, kilenc mentő kutya, és négy drón segítségével éjjel megtalálták, akkor már halott volt. Nincs nyoma idegenkezűségnek. Minden jel arra utal, hogy öngyilkos lett. Már fel is ravatalozták, itt nem végeznek boncolást, hacsak nem merül fel bűncselekmény gyanúja, és ez esetben nem merült fel.
Pak Kün E, csúfosan bukott előző (konzervatív) elnök idején is ő volt a polgármester, aztán mikor az börtönbe került, rajta nem találtak fogást, jó szakember volt, a legkorruptabb időkben sem lett azzá. Lecserélte a piros nyakkendőjét kékre, és feketén - fehéren bevallotta, hogy ő épp úgy együtt tud működni Mun elnökkel is, ha az elfogadja, és Mun elnök elfogadta. Nem lett párttag, előzőleg sem volt az, annyira volt jóban az épp aktuális országvezetéssel, amennyire azt Szöul sikeres menedzselése megkívánta.
Régen bevett szokás volt Koreában, hogy Szöul főpolgármestere pályázik a következő választáson az elnöki címre, de ő nem, ha akart volna sem lett volna semmi esélye, de nem is akart. Még Pák idejében elkezdte Szöul élhetővé tételét, egyszerűen csak be szerette volna fejezni.
Nem is csinált titkot ebből soha. Tavaly nyáron, a monszun alatt, egy légkondi nélküli tető konténerbe költözött a feleségével hetekre, hogy át tudja érezni, milyen lehet szegényként élni a fővárosban, mit tehetne ezekért az emberekért. Nem szólt az újságíróknak, hetekig titokban lakott ott, míg végül valamelyik szomszédja észrevette. Akkor persze visszaköltözött a házába, nem volt szüksége sajtó-felhajtásra, anélkül is népszerű volt. Brazíliából hozta a szegény negyedek mozgólépcsőjének ötletét, már nem maradt ideje megépíttetni. Barnaszén hengereket osztott a rászorulóknak télen, tette a dolgát, innovatív, szellemes módon.
Ebben az országban, mióta csak létezik demokrácia, és az az iránt érzett igény, még soha nem nyert parlamenti választásokat ekkora fölénnyel parlamenti párt, mint most áprilisban a mindzsudáng, azaz a szoclib oldal. A konzervatívoknak semmi nem maradt, a befolyásukat is elvesztik, mert még tavaly, egy okos egyezséggel keresztülvitték az új igazságügyi és választási törvényt. Ezzel a konzervatívok szürke eminenciásai is eltűnnek a süllyesztőben, a csebalok vállalkozásai maradnak, a politikára gyakorolt befolyásuk elvész.
Szöul polgármesteri széke számukra sokat jelentene, pláne, hogy Puszán is polgármestert választ augusztusban. Ez tény. Hogy nincsenek tisztában a saját népszerűtlenségük mértékével, az is tény. Minden egyéb csak spekuláció lenne.
A polgármester ellen szexuális zaklatás vádjával feljelentést tett egy volt munkatársa. Állítólag, még 2017-ben "hozzáért a polgármester, és ez őt kellemetlenül érintette" Koreában ez nem jelenti azt, hogy intim testrészt tapogatott volna, a 'mee too' kampány eredményeként, itt egy rosszul irányzott tekintet is annak számít, no meg van az a pénz, amiért néhányan bevállalnak némi korpát a hajukon.
Pák polgármester nem volt zaklató, és ha mégis máshol kereste volna a boldogságot, biztos, hogy nem a kollégái közt tette volna, jól ismerte a politika piszkos oldalát is.
Ugyanakkor Dél-Korea ma jobban védi a potenciális bántalmazottak jogait, mint a legliberálisabb országok a világon. Ez amolyan inga effektus, majd beáll, de most még egy ilyen harmatgyenge váddal is meg lehet hurcolni bárkit.
Ezt nem vállalta. Védte a családját, a becsületét, megölte magát. Itt, ez is egy formája a becsületnek.
A ravatalánál mozdulni sem lehet, felnőtt férfiak sírnak, mint a gyerek, senki nem tudta felolvasni a bocsánatkérő pár sort, amiben semmiféle bűn nem szerepelt, egyszerűen csak az öngyilkosságáért kért bocsánatot a családjától, a választóitól, és azoktól, akik bíztak benne. A gyász fájdalma miatt kért bocsánatot, másért nem is tudott volna.
Régi vágású ember volt, konzervatív értékrend mentén nevelkedett, de ő maga mindig a progresszivitás útját kereste, választotta.
Korea tegnap éjjel nem aludt, éjjel kettő körül még briefinget adott a rendőrség a helyszínről, mindenhol égett a villany, sokkolt bennünket a hír.
Ennyit tudunk, és tartok tőle, hogy ennél többet nem is fogunk tudni, bárki, bármit elemez, és spekulál majd, egy jó ember elment, hogy védje a szeretteit, és mi sajnáljuk, hogy így döntött, őszintén sajnáljuk.
10/10
JYJ.3 júl. 08. 22:08:34 10/10
(119289/119300)
A BTS is készült!
10/10
JYJ.3 júl. 08. 21:55:33 10/10
(119288/119300)
# 2020GlobalARMYSong # 7Reason # BTSARMY7thAnniversary
A 2020-as globális ARMY dal „7 Reasons” hivatalos MV-Gracie Ranan (Kapcsolja be a CC-t)

Nagyon szép videót készítettek a 7 éves évfordulóra, komoly munka volt.
A videó végén ott a csapat neve és képei.

https://www.youtube.com/watch?v=9zvspV-NUlI
10/10
JYJ.3 júl. 08. 18:28:13 10/10
(119287/119300)
Ma 7 évvel ezelőtt hivatalosan is közzétették a BTS rajongói klubjának 'ARMY' nevét!
10/10
JYJ.3 júl. 07. 17:52:29 10/10
(119286/119300)

RM, Suga, Jimin, Jhope, és Tae jelentkeztek ebben az évben, a Hanyang Cyber Egyetem Reklám Média MBA (Master of Business Administration) kurzusra.

Jin még 2017-ben jelentkezett, jelenleg szüneten van.
Kook nem jelentkezett. RM, Suga és Hope belépett az MBA 2020 első félévébe (tavasz), Jimin és Tae pedig az MBA 2020 második félévébe (ősz). Az interjúkat a COVID-19 miatt online végezték el.

Kiegészítés: Kook azért nem jelentkezett, mert ő jelenleg a Global Cyber Egyetem Szórakozás és Média szakán van.
Megindult a spekuláció.
Miért jelentkeztek egyetemre.
10/10
JYJ.3 júl. 07. 17:50:32 10/10
(119285/119300)

Mit jelent nekik a BTS (japán interjú)
Hope
"Nem tudom leírni, ezt nem lehet szavakkal leírni, furcsa azt mondani, hogy nem? A jelenlétük őszintén nagyon értékes a számomra , és nem élhetek nélkülük, mindig mellettem kell maradniuk."
RM
"Mind a heten vagyunk egy csapat. Több vagyunk, mint egy csapat. Tudod, vannak olyan emberek, akik csak azt a benyomást keltik, mint egy csapat. Úgy gondolom mi azok vagyunk"
Jimin
"Ha szavakat kellene mondanom, azt mondanám, hogy a tagok az egész életre szóló barátaim"
Tae
"Ezek azok az emberek, akikkel a legjobb csapatmunka van. Megértjük egymást anélkül, hogy egy szót is kellene mondanunk."
Jin
"Ezek a gyerekeim, szeretem látni, hogy annyira aranyosak."
Kook
"Miközben te vagy az aranyos legtöbbször"
Jimin
"Azt mondod, hogy mi valójában a babáid vagyunk?"
~Moonlight
10/10
JYJ.3 júl. 07. 17:49:52 10/10
(119284/119300)

Még egy kis rész a japán interjúból
Rögtön valóra vált/válik az álmom?
RM
"Furcsa volt hallanom az "álom" szót, egy kis időre elfelejtettem, az volt az álmunk, hogy megoszthassuk az álmunkat a világgal."
Jimin
"Most az az álmom, hogy lássuk a rajongókat, koncerteket csinálhassunk, fellépni, énekelni és táncolni velük és, hogy ez gyorsan megtörténjen."
Tae
"Kétségbeesetten azt akarom, hogy a világ gyorsan javuljon, hogy végre fel tudjunk lépni."
A BTS népszerűségéről
Jimin
"Azt hiszem ez azt jelenti, hogy a zenénket és az előadásainkat értékelik, tehát hálás vagyok, közönség nélkül nincs a létezésnek célja. A népszerűségünk azt jelenti, hogy szeretve vagyunk és nagyon sok ember támogatásával "népszerűnek" hívható. Nagyon hálás vagyok, és szeretném mindenkinek még jobb oldalamat megmutatni, ez minden amit szem előtt tartok."
Suga
"Az emberek azt mondják hogy megérinti, megnyugtatja őket a zenénk, azt mondják lazák vagyunk de én nem érzek így magunkkal kapcsolatban mert engem nem nyugtat meg a zenénk hallgatása, mivel én/mi írjuk őket és adjuk elő
De ebben a hónapban meghallgattam újra a dalainkat és azt hiszem, értem, hogy mire gondolnak az emberek amikor ezeket írják rólunk"
Kook a Your Eyes Tell-ről
Úgy néz ki, mint általában a japán dalok amikkel kijövünk, a dalszövegek kissé szomorúak, de szépek maradnak, kérlek türelmesen várjátok, hogy meghallgathassátok, és tartsátok észben.
~Moonlight
10/10
JYJ.3 júl. 07. 17:48:14 10/10
(119283/119300)
Mai cikk:
A Harvard Business School nemrégiben írt tanulmányában, Bang Si-hyuk, a Big Hit Entertainment elnöke megosztotta, hogy a BTS hogyan tér el a globális szenzációtól a tipikus K-pop bálványrendszertől és nagyobb autonómiával rendelkezik, mint a többi K-pop zenekar.

A „Big Hit Entertainment és a Blockbuster Band BTS: K-Pop Goes Global” szerzőivel folytatott interjújában Bang elmondta, hogy a zenekar szerződéseinek újratárgyalása - amely időszakban sok konfliktus történik a K-pop művészek között - a ügyvédek vagy ügynökök beavatkozása.

„Arról beszéltünk, hogy folytathatjuk-e ezt a sikert további hét évig. A tagok azt mondták: "Még hét évet adunk nektek, de elismerjük nekünk, hogy megérdemeljük az elért sikereket, és tükrözzük azt a szerződésben" - mondta.

A septet és a címke arra összpontosított, hogy mit tehetnek rajongói és ügyfeleik számára, ami lehetővé tette a ritka, békés átmenetet és a megbízható kapcsolat folytatását. A tárgyalások során sem a pénzről nem beszéltek.

A BTS tavalyi hónapos vakációja, mielőtt befejezte a „BTS világtúra: Szereted magad”, újabb eltérés a K-pop világ általános gyakorlatától.
Bang három vagy négy napos pihenésnek számított, ami az ipari szabvány, nem segítené annyira a tagokat. Tudta, hogy a kiadó kockázatot vállal, ha engedi a zenekarot hosszabb ideig tartó periódusra, főleg népszerűségük csúcspontján, mivel valódi félelem áll fenn, hogy a rajongók távozhatnak, ha a zenekaroknak semmi sem zajlik.

De a címke vezetői úgy döntöttek, hogy lépnek tovább, szem előtt tartva a nagy képet, mivel felismerték, hogy a hagyományos üzleti modell hosszú távon nem fenntartható.

A septet a közösségi médiában is szabadon jelenik meg, a címkéjük bármiféle beavatkozása nélkül. A tagoknak nincs egyedi fiókja az Instagram vagy a Twitter, de külön profilokat állítottak fel a Big Hit rajongói közösségének Weverse oldalán. És Bang, tisztázva, ők „saját számláikat kezelik”, és a társaság csak akkor lép be, ha kifejezetten tanácsot kérnek.

Ez a laissez-faire közösségi médiastratégia a Big Hit 2011-es workshopjának a következõje: egy háromnapos rendezvény, amelynek célja a vállalat irányának újraértékelése, mivel a csõd szélén volt. A műhelyen keresztül jött létre a csapat a társadalmi platformok elterjedése ellenére, sok ember elszigeteltebbnek érzi magát, mint korábban. A címke úgy döntött, hogy a közösségi médiát arra használja, hogy „segítsen, inspirálja és gyógyítsa az embereket” az előrehaladáshoz, és valódi kapcsolatot teremtsen a művészek és a rajongók között.

A legfrissebb cikk egyértelmûvé teszi azt is, hogy Bang és címûje mindent megtett annak érdekében, hogy támogassa a zenekarot, hogy a lehetõ legjobban növekedjenek, miközben magában hordozza annak kockázatát, hogy nem szokásos módszereik kudarcot vallhatnak.

A Big Hit kizárólag a BTS-re összpontosított, 2013-as debütálása óta, anélkül, hogy tavaly egészen új fellépéseket vezetne be a TXT-n. Nagyon szokatlan a K-pop esetében, ahol a vállalatok gyorsan átirányítják erőforrásaikat egy új gyakornokok csoportjára, miután azt gondolják, hogy a zenekar elért egy bizonyos érettségi szintet.

„Gondolkodtunk azon, hogy erőforrásainkat egy új csoportra helyezzük” - ismerte be Bang.

„De úgy éreztük, hogy a BTS még mindig túl sok potenciállal rendelkezik, és úgy döntöttünk, hogy folytatjuk. Ez helyes döntésnek bizonyult. ”

Kwon Yae-rim ( kyr@heraldcorp.com )http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20200707000597&np=1&mp=1
10/10
JYJ.3 júl. 07. 17:38:01 10/10
(119282/119300)
Ma ismét jött levélbe egy Bangtan bomb.
Ez általában 1 perces rövidfilm szokott lenni, nem sietek megnézni.
A twitteren láttam olyat amit eddig még nem, és nem tudtam mi az.
Mikor megnéztem a levélbe jött videót, akkor láttam, hogy erről írnak.
 Suga 8 héten át mesét mondott a rádióban.
Minden szombaton egy egy nagyon ismert mesét.
A Vlivén adták, és a twitteren fordították az adással egy időben.
A 8.ik adás volt a BangBangCon koncert előtti napon, Jun 13.-án, amikor a 7 éves jubileumuk volt. Ekkor meghívta az egész csapatot, és az Óz a Csodák Csodáját mesélték el.
Kisorsolták a szereposztást.
Közben megérkezett a torta is, nagyon szép volt, és biztos finom is, mert mese közben Jungkook megeszegette a részét. Először csak a kisujját értette hozzá, majd nem aprózta el, fogott egy villát, és kikanyarította az 1/7- ét))) Mindenki tudta, hogy Jungkook mellett nem jó helyen van a torta, mert ő imádja , és nem tud neki ellent állni.
Mese közben majd megfulladtak a nevetéstől, mert Jin túljátszotta szerepét.
Ő volt a Bádogember, aki szívet szeretett volna kapni.
De mivel élő adás volt, így nehéz volt csendben kuncogni.
A mese után felolvasták a rajongók jókívánságait. Tényleg nagyon ékes szólóak vannak.
Mindegyik fiú meghatódott, mert nem nagyon jut el hozzájuk a sok jókívánság.
Összességében nagyon aranyos kis műsor volt. Nem gondolták a fiúk, hogy egy rádió adás ilyen érdekes lehet. 
Ezt az adást felvették, és ezt adták le ma a Bangtan Bomb-ban.Az automata fordítás kitűnően működik, és nagyon jó.
https://www.youtube.com/watch?v=7_e6j_mPQio&feature=em-uploademail

Őket nem zavarja ilyen apróság, hogy egy ünnepi tortából már hiányzik fotózáskor.
Mondjuk én is poénra venném..

10/10
Éva Vidéki júl. 06. 20:50:23 10/10 Előzmény JYJ.3
(119281/119300)
Most én váltakozva nézem a kínait, koreait, meg a kosztümös után modernet.