filoszemitabélus 2023 szept. 21. - 10:59:34
(3/3)
Furán nőtt hajzata teszi egyedivé! A tetovált fiával együtt átképezhetnék magukat sírásónak. A halottakat nem irritálnák, mint minket élő nézőket. Persze van megoldás, a távkapcsoló, csak nem vagyok mindig elég gyors és így előfordul, hogy egy villanásra meglátom valamelyiket.
Bonitó 2022 jún. 27. - 08:59:32
(2/3)
Több, mint egy évtizede nem járt erre senki?!

Istenes László a Mokka műsorvezetője. Ritkán nézem a műsort, de ha véletlenül érdekel a meghívott vendég személye, megállok egy pillanatra.
A régi műsorvezetői csapattal (Mádai Vivien Pachmann Péter, Orosz Barbara) nem volt gondom. (Holott O.Barbarát nem igen kedvelem.)
A csapatból távozó Mádai Vivien helyére került nemrég Iszak Eszter. Aki több műsort is vezetett már, tehát nem volt számára ismeretlen a terep. Többször belenéztem a műsorba, vajon hogyan tudott beilleszkedni?!
És, Itt tűnt fel - és nem lehet nem észrevenni -, hogy Istenes László mennyire tolakodóan viselkedik.
Vajon az elmúlt évek alatt annyira profivá vált, hogy nyugodtan flegmázhat is már?! Vagy az eltel sok év inkább negatív változást hozott számára?!
Ahogy átveszi a szót Esztertől - idő előtt! -, nem egy kollegiális viselkedésre vall! Mégha a "megszokott" párjával Orosz Barbarával vannak együtt, ott is észrevehető ez a rossz tulajdonság.
Beleszól a beszélgetésekbe, kijavítva az éppen aktuális műsorvezetőtársát. Ahelyett, hogy segítőkész lenne egy-egy adott helyzetben. Annyira tolja magát, annyira magbiztosnak, annyira egyedinek akar látszani, hogy az már visszataszító!
Én is csak azt mondhatom, mint a sok éve előttem szólók, kedves László, az Isten szerelméért, vegyen már vissza egy kicsit ebből a stílusból! Bizonyára vannak akik kedvelik, de nem vagyunk egyformák, és így kerek a világ!
Node, megvan a megoldás számomra is, ha Istenes László vezeti a műsort! Ha meglátom, tovább lépek!
1/10
kakuk 2010 ápr. 24. - 14:16:14 1/10
(1/3)
Kedves László!
Az Istenért, próbáljon kicsit lazább lenni és szorítkozzon a játék közvetítésére. Erõltetett humora,
nem ebbe a mûsorba való. Itt a nézõk a Luxor nyereményekre
kíváncsiak, elvonja a figyelmüket magáról a játékról.
Itt nem Ön a fõszereplõ, hanem a kihúzott számok.

Üdvözlettel. K.G.