user11 2012 dec. 17. - 19:13:45
(3/3)
Én is imádtam a Nagy indiánkönyvet, gyerekként még kézbe fogni is izgi volt, akkora méretû könyv. Az elején meg az a törzsfõnök képe, nem kell egy kamasznak ennél jobb. És azok a furi rajzok Würtz Ádámtól, zseniális! A Bõrharisnya baromi uncsi volt azért, a többi oké. Felnõttként is rászántam egy fél nyarat, hogy elolvassam, egy csomó mondat beugrott. Nagyszerû könyv, örök élmény.
szingh 2009 máj. 23. - 12:26:05
(2/3)
Nekem is a Nyomkeresõ tetszett a leginkább. Talán ebben a legjobban kidolgozott, legárnyaltabb a fõhõs személyének, alakjának megformázása. Cooper, mint forgatókönyv író!? Ha ezt megérhette volna!
norton15 2008 máj. 19. - 19:22:41
(1/3)
Gyerekkoromban (na jó, néhány éve :D) a kedvenc íróm volt, az indiános regényei, és központi alakja Sólyomszem (nevezzük így) nagyon nagyon tetszettek, és tetszenek most is. Az Utolsó mohikán az, amit sokan a legjobban sikerültnek minõsítenek, mégis a kedvencem a 3. rész, a Nyomkeresõ. Kár, hogy mostanában nem dolgozták fel filmben, eddig a Daniel-Day Lewis-szal készült változat a legjobb, de szívesen megtekinteném Gojko Miticcsel is.:) Remélem valamikor az elejétõl teljesen a végéig feldolgozza, és nem csak az Utolsó mohikánt, mert a többi is nagyon nagyon jó szerintem.