10/10
édesmaya 2011 jún. 27. - 18:48:00 10/10
(8135/22495)
Dzsannánk hogy vagy? Ma feljössz közénk? Van valami új híred Jenkyrõl?
10/10
édesmaya 2011 jún. 27. - 18:46:44 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(8134/22495)
Zsuzsa köszönjük a cikk fordítását, nagyon klassz!
10/10
édesmaya 2011 jún. 27. - 18:34:48 10/10
(8133/22495)
Szia Ildi!
Milyen másik magyar oldala van Dzsanának! Errõl én nem tudok.

http://forum.rtlbulvar.hu/index.php?a=posts&id=20486&page=1

ezen kívül lenne egy másik is?
10/10
mikildi 2011 jún. 27. - 16:27:54 10/10
(8132/22495)
Sziasztok Lánykák! Hát hol vagytok? Én sajnos nem találom Dzsanna magyar oldalát, mert én csak az RTL Bulvár Fórumról tudok, de ott az utolsó 15. rész van lefordítva, más nincs. Dzsanna tudsz segíteni? Azt ígérted ma remélhetõleg itt leszel. Szupi az utolsó cikk Jenrõl.
Evelin96 2011 jún. 27. - 15:06:07
(8131/22495)
(L)
:)
Evelin96 2011 jún. 27. - 15:01:46 Előzmény Zsuzsa17
(8130/22495)
Nagyon jó a cikk. Köszi:)))
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 26. - 22:38:50 10/10
(8129/22495)
Sziasztok !
Kaptok még egy cikket. bár ez már egy hetes.

http://www.elnuevoherald.com/2011/06/17/962608_jencarlos-canela-made-in-miami.html#storylink=addthis

Jencarlos Canela „Made in Miami”

Jóképû, zöldszemû, és bámulatos életerõvel rendelkezik ez a kubai- amerikai származású szívtipró, aki egyike azon mûvészeknek, aki itt született, nevelkedett, és miami egyik híres személyiségévé nõtte ki magát. Jencarlos Canela, akit „Golden Boy”-nak azaz „ Arany Ifjú” -nak becéznek, mivel 23 éves korával meteorszerû karriert tudhat maga mögött mint színész, énekes, zeneszerzõ, de nem szállt a fejébe a dicsõség, pont ellenkezõleg, mindig kedves, vidám és nyílt. Az életérõl mesél nekünk, az új albumáról, és a Mi Corazon Insiste en Lola Volcan címú új telenoveláról.

Szenvedélyes, a hirtelen belsõ indulatai által vezérelt fiatalembert személyesítek meg a szerepem szerint, aki a szerelemért mindenre képes. Csodálom ahogy küzd, és én magam is nagyon hasonló természetû vagyok.-mondta Canela, aki bevallotta nekünk, hogy megfeszített ütemben dolgoznak. „A tervek szerint a telenovela 6 hónapig fog tartani, de már a 3 hóban járunk, és a munka tempónk olyan, mint az 5o- e években, hétfõtõl szombatig, a hét 6 napján forgatunk.” Tette hozzá tréfásan a színész, aki a nagy hajtás ellenére nagyon boldog, hogy a szexi Carmen Villalobos „karjaiban” dolgozhat, és biztosított minket, hogy a kapcsolatuk igazán felhõtlen, a pofonok, verések és egyéb ütlegelések ellenére, melyben õt partnernõje elõszeretettel részesíti.

És mi van Gaby Espinoval?
„Gabyval? Semmi, minden a legnagyobb rendben van, nagyon szeretem. De jobb, ha nem beszélünk a magánéletemrõl” fûzte hozzá pajkos mosolyát félretéve a fiatal énekes kissé idegesen, és hogy jobban szeretné ha mellõznénk az „espinosos” témákat, majd folytatta a beszélgetést a szerepérõl.

Andres Santacruz személyisége nagyon megragadott. Mondta a fiatal szívtipró. Olyan kort érünk a latin televiziózás korszakában, amikor sok az erõszak, de én mindig a szépre igyekszem koncentrálni. Úgy gondolom ez a történet színesíti a palettát, olyan mint a fény az alagút végén. Ez egy romantikus, ármánykodással teli történet, egy kivételes szerelmi sztori. Nem olyan nyomasztó, mint a „Más Sábe el Diabló” mely a drogkereskedelemre, és a bandákra összpontosított. Itt ez nem így van. Mindig szerettem volna komédiában játszani és most megadatott a lehetõség.

Jencarlos Canela 1988 április 22- én született Miamiban- azaz mondhatjuk, szinte pólyáskorban kezdte a karrierjét.

„ Négyéves korom óta énekelek a fürdõszobában és hatévesen debütáltam egy családi ünnepen.” Emlékezett vissza Jencarlos,és hozzátette,” valószínûleg apám fizetett a vendégeknek, hogy tapsoljanak.” Azonban ahelyett, hogy elkedvetlenedett volna, egyre inkább nõtt a lelkesedése az énekléshez, és az édesapja Heriberto Canela menedzserelése alatt megkezdte felkészülését, hogy álmait valóra váltsa.

„12 évesen megalapítottam a Boom Boom Pop nevû zenekart. Két év után a szóló karrier mellett döntöttem, de mivel profi zenész akartam lenni, fõiskolára jelentkeztem, és felvettek a New World School of Art- ra, az elõkelõ mûvészeti iskolába, hogy végül egy teljesen képzett zenész váljon belõlem. Tudok zongorázni, játszom gitáron és ütõshangszereken, öt nyelven énekelek. Az iskola segített , hogy megtaláljam az igazi hangomat, és felkészített, hogy akár két órás egybefüggõ zenei mûsort is tudjak adni, különösebb kimerültség nélkül.”

„Mindent amit színészként tudok, Prometeonak, valamint Adriana Barazza tanácsainak köszönhetem, aki beajánlott engem a Telemundónak” fûzte hozzá a színész, aki nagy sikereket ért el a Pecados Ajenos, a Más Sábe el Diabló telenovelákban valamint a mostani Mi Corazon Insiste en Lola Volcan sorozatban. Szinházban a Miami Libre musical fõszerepét játszotta, és 2009- be mutatták be az elsõ angol nyelvû filmjét, a Hunted by Night- t
Bár Jencarlos nagy sikereket tudhat maga mögött mint színész, mégis a szédületes zenei karrierje révén robbant be a nemzetközi élvonalba. A tehetségének és jellegzetes elõadásmódjának köszönhetõen, Rudy Perez meglátta benne a sikeres zenészt, és kiadta a Buscame címû elsõ közös albumukat, amelyrõl az Amor Quedate címû szám a Más Sábe el Diabló sorozat vezérmotívuma lett. A sorozat átütõ sikert aratott Az Usában, Puerto Ricóban, Mexikoban, Dél-Amerikában é Európában is.

Azonkívül, hogy Canela nagy zenész és kitûnõ színész, helyén van a szíve, és fogékony a nemes ügyek iránt. A Mi Corazon Insiste elõadóját, az Internatianal Rescue Committee hangjának választották 2o11 évre. A szervezetet 1933- ban Albert Einstein alapította, mely szervezet azóta is a világválság miatt helyváltoztatásra kényszerült menekültek megsegítésén dolgozik. „ Teljes mértékben azonosulni tudok a feladattal, , hogy segítsem a családokat, akik veszélyes körülmények elöl menekülnek” Mondta Canela, aki Miamiban az IRC helyi szervezetében több éven keresztül önkéntes munkát végzett, emlékezvén édesapja történetére, aki maga is kubai menekült volt, aki a Mariel – en érkezett 198o- ban. Ezenkívül megválasztották a Voices For Children példaképének, mely szervezet a bántalmazott gyerekeken segít. Rajtuk keresztül, lehetõség nyílott arra, hogy a Christopher &Dana Reeve Foundation szóvivõje és követe legyen.
10/10
zso51 2011 jún. 26. - 21:37:30 10/10
(8128/22495)
Sziasztok Lányok!!!

Aki hamarabb akarja hallgatni a komplett új lemezt, megtalálja Dzsanna magyar oldalán!!!
Most töltöttem le, mp3-ban van, nagyon szuper!!! :)

Amig nem érkezik meg a CD, addig is élvezkedjetek....

Drága Dzsanna! Gyors gyógyulást, szoritok!!!
10/10
xico 2011 jún. 26. - 19:25:46 10/10
(8127/22495)
Az még hagyjál, de milyen fickós lehet a szentem, hiszen az osztriga afrodiziákum is! :DDDD
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 26. - 19:23:04 10/10
(8126/22495)
Woww! 5o kagyló egy evészetre!!! Jó étvágya van a lelkemnek! :)))))
10/10
xico 2011 jún. 26. - 18:44:10 10/10
(8125/22495)
Jencarlos így kommentelte ezt a képet twitteren:

"Ya sacamos el calculo y me comi 50 ostiones en total y lo hice pensando BAYAMON!!! Asi que voy prendido pa Canton!!!"

Tud valamit a Drága! :DDD
N!k! 2011 jún. 26. - 16:21:18
(8124/22495)
Szia Dzsanna! De jó, hogy újra itt vagy! Jobbulást kívánok neked, sok-sok JC-vel!:-)))
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 26. - 15:44:10 10/10
(8123/22495)
Szia Ildy!
Átérzem a gondjaidat, mivel én már költöztem 2oo km- rel arrébb. Bútorokkal mindennel együtt. Kitartást. Külön öröm a becsomagolás, de garantálom, az is érdekes lesz, amikor kicsomagol az ember, és nem talál dolgokat, hová is tette.
10/10
xico 2011 jún. 26. - 15:23:07 10/10
(8122/22495)
Köszi szépen! Ezt még nem láttam, és ahogy nézem ehhez még videó is van. :)
Köszi a fordítást elõre is, ha lesz rá idõd! :)
10/10
xico 2011 jún. 26. - 15:21:46 10/10
(8121/22495)
Jól van. :) Jó pakolást a továbbiakhoz! :)
10/10
xico 2011 jún. 26. - 15:21:04 10/10
(8120/22495)
Köszi szépen! Én nagyon örülök neki! :DDD
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 26. - 14:32:27 10/10
(8119/22495)
Sziasztok !
Na megszültem a heti összefoglalót.
Lehet szinkronizálni, vagy feliratozni., vagy olvasgatni.
A telemundó oldalán van az eredeti.
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 26. - 14:28:45 10/10
(8118/22495)
Mi Corazon Insiste Resumes /21-25 rész/ párbeszéd

Diogenes: Személyesen fogok gondoskodni arról, hogy az édesanyád a legjobb orvosi ellátásban részesüljön. Neked és a mamádnak soha se kell majd semmi miatt aggódnotok.
Lola: Köszönöm Diogenes. Pont ezért döntöttem úgy, hogy önnel megyek.

Daniel.: Attól, hogy többször randizgattunk, és jól éreztük magunkat az ágyban, az még semmit se jelent...
Adele: Mit mondasz? Én azt hittem,..
D: Ne téveztd össza a dolgokat... Igen , nagyon jót szexeltünk,.. és igen szépségem, tetszel nekem, és kedvellek.. de, semmi más, eszem ágában sincs feleségül venni.

Doki: Ez a levél..
Diogenes: A lemondásom. Lemondok a kórházban betöltött igazgatói állásomról. Vegye át a beosztásomat, íróasztalomat, a betegeimet. Tartson meg mindent. Sok szerencsét hozzá.

Andres: Igaz, hogy elutaznak? Igaz, hogy elmennek, asszonyom?!
Bajusz: Miféle utazás? Megbolondult?!
A: Elutaznak? Mondja meg nekem az igazat.
B: Ahhh ! A bõröndök! Azok a hülye bõröndök. Azok az átkozott bõröndök! Ezért akarta azokat az átkozott bõröndöket. Elutaznak ! Ezek a szégyentelenek elutaznak.!
B: Az a gyerek nem lehet Diogenese. Világos? Most már érti, az a gyerek miért nem lehet az övé! Ezek soha nem háltak együtt! Érti? Ezek soha nem háltak együtt.

Diogenes: Lola soha se fog hinni neked. Velem fog maradni. Lola és én és a gyerek elutazunk.És mi nagyon boldogok leszünk együtt Madridban.
Etelvira. : Oh,Diogenes, oh kedvesem , ne hagy el engem! Szerelmem, életem! Könyörgök.
D: Engedj el! Ne légy nevetséges , legyen már benned egy kis méltóság.

Chabela: Sehogy se tetszik ez nekem, valami nagyon, nagyon rossz fog történni. Valami váratlan és végzetes. Valami azt súgja nekem, ez az utas nem éri el a célállomását.
Cabela: most már ébredj fel kedvesem. Mert ez a bolond szomszédod, éppen azon fáradozik, hogy kitörje a nyakát.
Lola: Andres? Andres, mi a csodát keresel itt?
Andres: Nem utazhatsz el. Nem fogom hagyni, hogy elmenj.
Lola: Igen? És hogy az ördögbe fogod megakadályozni az utazásomat?
A: Be foglak perelni.Igen. Kiskorúnak az elrablásával foglak vádolni, figyeld meg.
L: Kiskorú elrablásával vádolsz? Gyerekrablással? Pontosan , mirõl is beszélsz?
A: Az én gyerekemrõl. Nagyon jól tudod, hogy a gyerek, amit vársz, csakis az enyém lehet, senki másé
Chabela: Wow, ez aztán nem akármi. Na erre nem számítottam

Diogenes: Senor Santacruz, megmondaná nekem mit keres itt?
A: Már egy ideje önre várok. Beszélnünk kell.
D: Én úgy gondolom, nincs semmi közös megbeszélnivalónk.
A: De igen van, Lola. És most van egy másik is, Lola gyermeke.
D: És mi van a kisbabával?
A : Az istenért, ne tegyen úgy mintha nem tudná. Nagyon jól tudja, az a gyerek nem az öné. Az a gyerek az enyém.

Adela: Lola úgy örülök, hogy itt talállak.
Lola: Mi baj van? Miért sírsz?
A: Mert felhívtak a kórházból, hogy a nagyapám nagyon rosszul van.

Camilo:Tudtam, hogy megfog történni..Majd rájössz milyen ostobaságot írtál nekem, és eljössz bocsánatot kérni.
Veronica: Nem, kedvesem, Nem miattad jöttem ide. Azért jöttem, hogy megkérjem Andres Santacruzt, hogy adjon nekem valamilyen munkát a cégnél.

Nõgyógyász: Örvendek a találkozásnak ,Debirita. Minden rendben a 3 hónapja beültetett terhesség megelõzõvel? Esetleg van valami probléma, zavaró?
Debora: Nem, minden rendben, csak szeretném, ha eltávolítaná. Szeretnék, a lehetõ leghamarabb teherbe esni.

Adéle: Az én hibám volt. Tudom, azért ittál, mert bánatos voltál. Kérlek ne halj meg, Kérlek, ne hagy egyedül. Bocsáss meg nekem. Ha most meghalsz, sose bocsájtom meg magamnak.
Lola: Adele, ne hibáztasd magad. Te nem tehetsz a balesetrõl.
Adéle: De igenis tehetek. A nagyapám ittas volt, és tudom miattam ivott annyit. Azért volt szomorú mert szörnyû dolgokat vágtam a fejéhez.

Diogenes: Engem egyáltalán nem érdekel ez a koszos népség. Én csak egyet tudok , te kis arogáns nõszemély: Holnap vagy jösz velem Spanyoloszágba, vagy két választásod van, IGEN vagy IGEN!!!
Lola: Engem maga nem fog semmi kötelezni. Tudja nagyon jól, erõszakkal semmit nem ér el nálam.
D: Se szép szóval se durvával. Mert egy egoista, önzõ , konok önfejû nõ vagy. Téged senki más nem érdekel. Te mondtad, hogy velem jössz Spanyolországba. Azonkívül már le is mondtam a korházigazgatói állásomról, ás átadtam annak az szemét Medinának. Már meg is vettem az elsõ osztályú jegyeket, és egy luxus lakást is béreltem, valamint megrendeltem egy mentõautót is, repülõtérre a bolond anyád szállítására. Nem mondhatod, hogy nem jössz! Velem jössz ez úgy igaz, mint ahogy nevem Diogenes Rugeles.
Lola: Hozzám ne érjen maga vén kéjenc! És ne nevezze az anyámat bolondnak,, és ne hánytorgassa fel nekem a pénzét. Ha Spanyolországba akar menni, mennyen csak, de egyedül. De Lola Volcán itt marad, ahol szükség van rá. Itt marad azokkal akiknek szüksége van rá. És az én anyámnak szüksége van rám, a barátnõmnek szüksége van rám, és az õ nagyapjának is szüksége van rám. Így tartsa meg magának az elsõ osztályú jegyét meg a luxus apartment Madridban, meg a pénzét is. Mert Lola Volván nem hagyja el Los Algelest. Lola Volcán marad.

DrMedina: Az anyósa 3 hónapi, heti 7 napos 24 órás kezeléséért 114.238 dollárral tartozik a kórházunknak. Hogyan fogja az összeget megtéríteni, doktor úr?

Etelvira: Minek itt ennyi képernyõ? Oke Diogenes, Mit rejtegetsz itt? Miért töltesz ennyi órát ebben a szobában?.. Ah.. Vén perverz disznó.. Hát, ezt csinálod itt. Sõt még engem is kukkolsz? Szégyentelen.

Adele: Mit csinálsz te itt?
Daniel: Hát..Hallottam a nagyapádról és meg akartalak látogatni.
A: Nos, láttál, és már mehetsz is.
D: Várj, azért jöttem, hogy melletted legyek, csak szeretném ha tudnád ugyanúgy kedvellek, mint eddig. Még azt is elfelejtem amikor bejöttél az irodámba és..../Csatt/... Mi van veled? Megõrültél?
A: Nem, Akkor voltam bolond, amikor nem hallgattam a nagyapámra és Lolára. Megmondták nekem, te nem érdemelsz meg engem, de én idióta azt hittem mégis van benned valami érték valami jó. Valami menthetõ. Pedig csak az önzõség és a önteltség.. De már felébredtem, tudom ki vagy. Hát ide figyelj. Nem vagyok a játékszered, akit felszedsz és eldobsz ahogy a kedved tartja. Olyan nõ vagyok,akinek igenis vannak érzelmei. Csak azért ,hogy tudjad: A te hibád, hogy a nagyapám itt van a kórházban.

Debora: Nem Andres, az nem a te fiad, ez egy hazugság. Miért ragaszkodsz megszállottan annak a nõnek a porontyához, amikor tõlem nem akarsz gyereket.?
Andres: Nem egy Poronty: Több tiszteletet annak a gyereknek, az a gyerek az enyém.!
Debora: De nem, nem a tied., nem a tiéd. De idióta vagy.. Hogy lehetnél egy gyereknek az apja, ha nem is létezik
Andres: Mirõl beszélsz?
Debora: Hogy nem létezik, mivel még meg se született.

Doki: Az éjszaka folyamán rosszabbodott a nagyapád állapota, kicsit megijesztett minket, de most már túl van az életveszélyen. Igazi küzdõ típus, látszik, hogy ragaszkodik az élethez. A nehezén már túl van. A nagyapád meg fog gyógyulni.
Adela: A nagyikám felépül.!
Chavele: Ez az öreg haver megcsinálja....

Lola: Mit csinálsz itt? Verekedni akarsz?
Debora: Nem akarsz nekem gratulálni.? Gratulálj nekem! Nem is tudod a jó hírt. Nem te vagy az egyetlen akinek kisbabája lesz. ! Az isten engem is megáldott.

Debora anyja: Mit fogsz csinálni, ha múlnak a hetek és hónapok, és a hasad nem fog növekedni? Mit fogsz csinálni, amikor Andres rájön, hogy egyáltalán nem is vagy terhes? Mekkora hatalmas áradat fog a nyakadba ömleni? Tehát csakis egy „Nyuszis „ Hadmûvelet segíthet. Csak is ez a megoldás. Terhesség.

Lola: Andres, nekem nem lesz tõled gyerekem. Azaz, se a doktortól se mástól, mert nem vagyok terhes. Érted? Nem vagyok terhes.

Nagynéni: Tudom, hogy hallasz engem , Soledád. De becstelen játékot játszol mindekivel. Ha nem teszel valamit, hogy Rodrigóval tudasd, hogy jól vagy, akkor elveszem tõled. Felfogtad? És megtartom magamnak.

Debora: Itt vagyok Visszatértem. Be se hívsz?
Daniel: Szeretõk. Debóra és Apa Szeretõk !

Nagynéni: Mit látsz?
Lola: Én vagyok , 5 évesen, A cowboy csizmámat viselem amit a három királyok ünnepére kaptam és az L:A- s sapkámat, amit Chabelától kaptam.
Nagynéni : Most azt szeretném, ha az édesanyádról beszélnél. Szereted õt?
Lola: Igen Soledad nagyon szép és nagyon kedves és jó. Nagyon boldog vagyok vele.
Nagynéni : Most menjünk egy kicsit visszább az emlékeid között. Meséld el a legrégebbi emlékedet az édesanyádról. Meséld el nekem, mire emlékszel? Miért vagy megrémülve Lola?
Lola: Félek!! Sötét van. És Õ rossz, nagyon rossz.. Nagyon félek ,, Nem kapok levegõt !!!! Megfulladok!!! Meg akar ölni!!!
10/10
xico 2011 jún. 26. - 13:53:35 10/10
(8117/22495)
Leltem egy-két dolgot Jencarlosról.

Jencarlos Canela, 'el próximo Chayanne' - Cikk
http://www.primerahora.com/jencarloscanelaelproximochayanne-519992.html

More Hot Webcam Action with: Jencarlos Canela - Videó
http://www.mun2.tv/candy/hwca/more-hot-webcam-action-with-jencarlos-canela
Ez egy rajongóval készült webkamerás beszélgetés. Nagyon aranyos benne, mint mindig. :) Igaz nem friss, mert februári, ha jól néztem. Beszélnek filmekrõl, szerelemrõl. Ezeket értettem, bár, hogy pontosan mit beszélnek azt nem. :S
10/10
xico 2011 jún. 26. - 13:45:52 10/10
(8116/22495)
Jaj, te már álmodban is költözöl. :) Azért csak finoman, nem kell azt túlzásba vinni! :)
Viccet félre téve, azért remélem zökkenõmentes lesz ez a költözés, vagy legalább is ha lesz zökkenõ az pici lesz! :)