10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:26:42 10/10
(7295/22495)
A Telemundo évekig õrzi a novellákat a weboldalán, bármikor bepótolhatod...
10/10
xico 2011 jún. 03. - 21:26:05 10/10
(7294/22495)
Sziasztok!

Drága Édesmaya, én nem vagyok hûtlen csak próbálom magam kipiheni itt a nagy tanulás után. Már 2x nekifogtam a MCI-nek is, de mind a 2x bealudtam rajta. (Jelentem horror filmen, meg bármilyen más parázós filmen képes vagyok elaludni.) De mostmár kezdek képbe kerülni magammal. :) Úgyhogy aktivizálom itt is újra magam. :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:26:00 10/10
(7293/22495)
Én csak azért vagyok dühös Lolára, mert õ sürgeti az esküvõt - jó persze, nem tudja, hogy Andrés él, de érzi! Az elõzetesben kikötötte a dokinak, hogy csak akkor megy hozzá, ha az esküvõt azon nyomban megtartják. Ha várna egy nappal többet, - nem lenne novella, mert mirõl szólna akkor? :)
10/10
édesmaya 2011 jún. 03. - 21:25:21 10/10
(7292/22495)
Na nem baj, akkor viszont arról nézem, amit megadtatok weboldalt. Mint ahogy eddig is, ott láttam párat belõle, de nem mindet.
10/10
édesmaya 2011 jún. 03. - 21:23:30 10/10
(7291/22495)
N!K! drága gratulálok én is a sikeres vizsgákhoz! A vén doki bakkecske rém unszi nekem is! Sajna mégis el kell fogadnia Lolának férjül, a fene megette, hogy ráviszi a kényszer!
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:23:29 10/10
(7290/22495)
Sajnos csak egyszer volt Budán kutyavásár... ezen a vasárnapon már az új novella maratónja lesz a Telemundon, és azt ismételgetik éjjel, és délelõtt is most. :(
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:22:12 10/10
(7289/22495)
Szia drága!

Dehogy baj, sõt! Köszi érte... Remélem, megint nyerünk a MSED-del... ás sokan szavaznak majd arra a nagyszerû csapatra.
10/10
édesmaya 2011 jún. 03. - 21:21:00 10/10
(7288/22495)
Szia Zsuzsa!
Nem mindíg van idõm megnézni, de a tartalom alapján is nagyon érdekes. Szuper lesz ha majd nálunk is adják. Vasárnap meg szeretném a maratonit nézni egyben a hetit. Így is imádom a két fõszereplõt, Carmen igazán nagyszerû erre a szerepre! Jencarlos ISTENI!
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:20:58 10/10
(7287/22495)
Szia Ildy drága!

Hiányoltalak már... de a sok munka persze elég magyarázat a távollétre... Vigyázz azért, ne hajtsd túl magad.
10/10
édesmaya 2011 jún. 03. - 21:18:45 10/10
(7286/22495)
Naná, hogy számíthatsz rám, tudod a szavazásban jó vagyok! A MCI csak így érthetõ számomra, ha van a jó kis leírásod, a amiért ezer hálás köszönet illet Téged! Most vasárnap egyedül leszek itthon, Édeskicsim a lányához utazik. Magyar idõ szerint mikor kezdõdik a MCI maraton Dzsanna? Most nem mindíg van idõm megnézni másnap az aktuális részt, s így vasárnap jó lenne látni egyben a hetit.
Evelin96 2011 jún. 03. - 21:17:07
(7285/22495)
Kitettem az oldalamra a szavazást, és úgy írtam ki a kategóriákat ahogyan te ide nekünk. Remélem nem baj... ::))))
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 03. - 21:10:59 10/10
(7284/22495)
Sziasztok!

Helló Édesmaya , nem is mondod, nézed. e a Mi Corazon Insistét? Igy hogy ismered a tartalmaát mit szólsz a sorozathoz?
Bevallom, kezdek hozzászokni Jencarlos frizurájához.
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:03:09 10/10
(7283/22495)
Gratula a vizsgákhoz... látod, milyen sokat számított, hogy szorítottunk érted? :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 21:02:10 10/10
(7282/22495)
Szia drága!

Már hiányoltalak... hol jártál ilyen sokáig?

Újabb fontos szavzások vannak, amiket junius 16-án zárnak le a Telemundonál... tudom, hogy RÁD SZÁMíTHATOK ezügyben :)

Több díjért lehet szavazni, és annyiszor, ahányszor csak akarunk.

Ezen az oldalon a legjobb novella - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=99a5a891-12b4-467d-aa88-70407f8a844c

Ezen az oldalon a legjobb férfi fõszereplõ - JENCARLOS CANELA
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=34a122f3-45ab-482e-bd0a-59d1fb1d6988

Ezen az oldalon a legjobb csók kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
(de disznó módon ez a csók a képen, a 2010 01 31-ei koncerten csattant el, nem a novellában :)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=7fed7ee9-7fb2-4681-a5c8-b8f44be6c779

Ezen az oldalon a legszenvedélyesebb jelenetre lehet szavazni - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=623ac018-15b3-4666-aa2c-96d8ee0db240

Ezen az oldalon a legjobb akciójelenet kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=6803e20f-9d69-4722-a19a-ac47a23ba869

Ezen az oldalon a legjobb pár kategóriában - JENCARLOS és GABY
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=2882a75f-c895-4b9e-b876-1c3f874fd6dd

Ezen az oldalon a legjobb rendezés kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=e5b2e35e-f879-45e5-a3a0-e7854c1031c1

Ezen az oldalon a legjobb balszerencsés pillanat kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=15be99f2-e07a-42e9-8c48-16dd38b2754c

Ezen az oldalon a legjobb zenei téma kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=251a4040-8e2b-4f67-8c76-e25776f96afe

Ezen az oldalon a legjobb forgatókönyv kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=60acbaf8-5860-4be5-a196-70549bd3fd4e

Ezen az oldalon a legjobb baleset kategóriában - MÁS SABE EL DIABLO (gondoljunk Hierro végzetére)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Premios_Novelas_Telemundo/video?uuid=55339ad1-f8f8-4831-a08c-b8c819d6abd6

2009-ben a Más sabe el Diablo mindent vitt - legyen ez újra a nyertes!
A legutolsó kategória után a 2009-es nyertesek képei láthatók...

A MSED azért szerepel ismét, mert 2010 februárban ért véget, és most a 2010-es novellák szerepelnek...

REMÉLEM, MINDENKI RÉSZT VESZ A SZAVAZÁSON A SZABADIDEJÉTÕL FÜGGÕEN, MINT IGAZI JENCARLOS RAJONGÓ !!!
N!k! 2011 jún. 03. - 20:51:35
(7281/22495)
Tényleg nincs valami nagy tolongás mostanában, biztos sok a munka meg a tanulás. Szerencsére nekem a tegnappal vége van, megvolt az utolsó vizsgám is.:-))) Köszi Dzsanna a tartalmat, már megnéztem. Ez a vén doki olyan nevetséges..ahogy elõadja magát..sajnálom Lolitát:( Viszont amikor Chabela néni megjelent azon olyan jót nevettem, meg ahogy Lola ölelgette a levegõt, na meg mindig mekkorát ugrott ahogy a néni bejött a képbe:-))) Andrés drága nyerd már vissza a memóriád! Nagy szükség lenne rád!:-)
10/10
édesmaya 2011 jún. 03. - 20:10:50 10/10
(7280/22495)
Hûûûhaaaa mily kihalt e fórum!!!! Mi van kedves lányok, csajok, sehol senkinek nincs semmi mondanivalója Jencarlossal kapcsolatban? Hát akkor mi a fenével kapcsolatban lenne mondanivalótok itt a fórumon? Irgum-burgum, hova lett a lelkesedés? Dzsanna drága is hiába tépi a száját, a MCI-rõl, fáradságos munkával fordítja és írja le nekünk, fanoknak az aktuális részt magyarul?!
Na ez azért igazán nem szép dolog tõletek, hogy ily mély hallgatásba burkolóztatok!
Dzsannám drága köszönöm a jó kis részletes tartalmat, amit mindíg megírsz nekünk.
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 03. - 07:34:29 10/10
(7279/22495)
Szép Napot mindenkinek!
A Telemundó ma nagyon friss volt, már reggel 6 elõtt feltette a Mi Corazon Insistét. Meg lehet frissiben nézni az egész 9. fejezetet.
Szegény Jencarlos milyen dühös a szerepében!!!! De nagyon hiteles. Minden fejezet hoz valami újat, nem lehet unatkozni.
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_Corazon_Insiste/video_player?uuid=15d1f2c0-7ba2-4fd5-9c9d-82a12ecad9df
Aki tudja nézze itt. A régebbi részek is fenn vannak.
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 03:29:08 10/10
(7278/22495)
A kép :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 03. - 03:28:16 10/10
(7277/22495)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S P O I L E R XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

2011 06 02 MI CORAZÓN INSISTE 009. rész

A bolondok házában megy a háború, és Lola szembeszáll az anyja túszejtõjével, aki annak a torkához tartja a törött üveg nyakát..

Andrést megvádolják nemi erõszak - és fegyveres rablás kísérletével. Amikor az iratait kérik, kiderül, hogy az bizony nincs. Arra a kérdésre, hogy hogyan került az országba, nem tud válaszolni. A barátai elõadják a rendõröknek az igazi verziót a nõ vádjaival szemben, de azok nem hisznek neki. Andrést megbilincselik és elszállítják...

Hoppá, a nõvér hívja az öreg szivar dokit, és kiderül, hogy az öreg záratta oda Soledad-ot. A nõvér elmondja, hogy közelharc alakult ki, és Lola a helyszínen van, mire a doki odalesz meg vissza_ az én Lolácskám! Az öreg a kápolnában imádkozik, hogy Lola meg ne tudja, mit tett, mert sosem bocsátja meg neki... Az atyának rimánkodik, hogy segítsen rajta.

Andrést egy cellába kísérik, egy telefonhívást engedélyeznek neki, mire megkérdi, ki a fenét hívhatna fel. A rendõr megfenyegeti, hogy amint kiderül, honnan való, azonnal deportálják. Andrés elkeseredik... eszébe jut, amikor az apja bezáratta a katonai akadémián... és a nevét is hallja: Andrés Santacruz... Megijed, hogy volt már bezárva azelõtt is, de katonai sulinak rémlik inkább…

Marcelo Débora apjával szövetkezik Andrés vagyonának a megszerzéséért. Akár az õ fia, akár nem, az õ nevét viseli, ezért õ örököl, hívja a közjegyzõket.

Lola megígéri a szoborszerû anyjának, hogy majd õ kiszabadítja... Chabela vele van. Lola megígéri, hogy kideríti, ki az aki bezárta a veszélyes õrültek közé az anyját... Beszélni akar az igazgatóval, de a nõvérke lerázza. Megfenyegeti a nõt a médiával.... a háta mögött megjelent az általa patkányfészeknek nevezett hely igazgatója...

Andrést azonosítja a rohadt szexéhes dög, aki megvádolta... Mondja meg az igazat, könyörög Andrés... Az egyetlen bûnöm, hogy nem akartam szexet magával. Nem igazság, hogy a maga büszkesége miatt bûnhõdjek! A csekket pedig a munkájáért kapta, nem erõszakkal szerezte meg.
A nõ arra hivatkozik, hogy õ ilyet sosem tenne... Andrés a barátai vallomására hivatkozik, akik gúnyolódtak már a nõn, mennyire üldözte õt.

A vén szivar doki a papnak könyörög, azt mondja, hogy most olyan fiatalnak érzi magát, hogy ihaj... szüksége van Lolára...

Lola felelõsségre vonja a klinika igazgatóját... Úgy dönt, hogy inkább hazaviszi, nagyobb biztonságban lesz az anyja, de a doki azt állítja, hogy visszafordíthatatlan lesz az anyja õrültsége, ha nem szakemberek kezében marad.

Lola a temetõben észreveszi, hogy Débora járt elõtte ott... Andréshoz beszél, és azt mondja, hogy Débora sosem fogja megérteni, hogy az õ szerelmük különleges volt, és megismételhetetlen... Elmondja, hogy szenved... és bevallja, hogy nem tud nélküle élni.

A doki keresteti Soledadot, de az asszisztense nem leli... A doki helyre akarja hozni a hibáját.

Lola a sírkõnek támaszkodva csücsül, és beszélget Andréssal, mintha csak ott lenne... Olyan jó lenne látni téged, még ha csak a képzeletemben lennél is jelen... Megjelenik a Débora, aki elkergeti, és közli, hogy te senki vagy, mindig is az voltál Andrésnak, pláne most nincs jogod hozzá, hogy már nem él... Lola otthagyja... Débora dühös, amiért Lola mégcsak nem is válaszol, és azt kiáltja utána: Bárcsak meghalnál!

A rendõrségen vagyunk, Andrés igazi apucijának a munkahelyén... bejön valaki, és felelõsségre vonja a srácokat, amiért nem vettek fel jegyzõkönyvet Lola ügyében...

Lola hazasántikál... Pepéék várják . kopognak... A vén szivar lép be... epekedve nézi Lolitáját... és folytatja a szerelmi vallomását: Az én koromban már csak a halál pillanatát várják, de hála neked, én új ember vagyok... és most fel akarom falni a világot. Elõkap egy hatalmas jeggyûrût, és megkéri a kezét. Ez õrültség doki... keljen fel, ne térdepeljen! Nem tudok! Keljen fel! Nem tudok, mert fáj a térdem....  Te lennél a ház úrnõje... mindent elintéznék, Soledad sorsát is... Nem lenne többé anyagi gondod! Chabela ellene dumál a háta mögül. Lola megvádolja: meg akar vásárolni, doki?
Rengeteg pénzem van, hogy halálom után is elegendõ legyen neked. Tudom, hogy Andrés Santacruzt szeretted, hogy õ volt az elsõ szerelmed. Én nem kértem, hogy szeress, és nem ragaszkodom a szexhez, csak a magaménak akarlak tudni…

Andrést vallatják, nem hisznek neki, hogy baleset miatt nem emlékszik még a nevére sem... Kéri, hogy nyomozzák ki, ki õ, segítsenek neki... Az ügyvéd azt mondja, mondja már el az igazat, hogy megvédhessem! Andrés: tudom, hogy maga a kirendelt ügyvédem, de ha nem hisz nekem, nincs szükségem magára! A pasi boldogan távozik.

Andrés nagynénjének magyarázza a magánnyomozó, hogy nem leli a fiút. A nagynéni biztosítja róla, hogy igenis látta Andrést, aki habár piszkos volt és rendezetlen, de õ volt! Megfenyegeti a nyomozót, hogy keres mást, ha õ nem hajlandó segíteni rajta. Átad egy csekket, a pasi útnak ered.

Chabela megkérdi, ha nem akar lefeküdni velem, akkor minek akar elvenni... Hogy vigyázzak rád, hogy nézhesselek... Chabela kiabál vele, hogy ne higgyen neki, persze a doki nem hallja :) A doki azt mondja, idõsebb vagyok nálad... átadja a creditkártyáját Lolának, és azzal távozik, hogy örökké várni fog rá.

Hoppá Andrés öccse, Daniel udvarolgat Lola barátnõjének, aki miatt kiütötte õt az elején Lola Andrés legénybúcsúján. A bárban megjelenik a rendõrség, és Adelától érdeklõdik, hová lett Lola Volcán...

Miért keresik Lolát, kérdi Adelita... a lány hazudik, azt mondja, egy ideje nem látta... Na kiderül a gond: feltételes szabadlábon van a lány, és jelentkeznie kell havonta... Lola bevallja, hogy errõl bizony elfelejtkezett, de másnap bemegy jelentkezni.

Másnap van, Lola indul a rendõrségre. Jelentkezik a rendõrségen. Közlik vele, hogy ha nem tudnád, le vagy tartóztatva...

Andrés a bíróságon. Közli, hogy nem volt pénze ügyvédre. Ártatlannak vallja magát. Közli, hogy nincsenek papírjai, és azt sem tudja, hogy milyen állampolgár... Nem emlékszik még a nevére sem. A bíró felfüggeszti az esetet, és közli, hogy neki komoly ügyekkel kell foglalkoznia...

Lolával közlik, hogy visszakerülhet a börtönbe, amiért elmulasztotta a jelentkezést. Mindenképpen bíróság elé kell vinnie az ügyet hivatkozva az anyja állapotára, a nagynéni halálára, de ügyvédre lesz szüksége, aki sok pénzbe kerül, de most letartóztatják... Lola a telefonhoz kap, Chabela vissza akarja tartani, hogy ne csináljon õrültséget, de Lola nem hagyja... (most fogja elfogadni a doki házassági ajánlatát, mert most már teljesen kicsúszott a lába alól a talaj)

A dokit a vén bajuszos cseléd eteti az ágyikóban... A doki azt állítja, hogy csirkeleveskével nem gyógyítható az õ baja... mert õ bizony szomorú... telefoncsörgés... A haldokló kiugrik az ágyból... Lolita te vagy az? Azonnal ott termek, Istennõm!

Marcelohoz megérkeznek az ügyvédek, az élõ örökösöket keresik... belép a nagynéni, és jelentkezik  hehehehe

Chabela lebeszéli Lolát a végzetes lépésrõl... ha összeházasodsz ezzel a vén szivarral, az nem megoldás, boldogtalan leszel! Már nem lehetek boldogtalanabb, válaszol Lola... Chabela azt mondja, hogy manipulál téged az öreg... ma azt mondja, hogy nem akar szexet, de majd utána elõhozakodik vele… Lola Volcán, látogatód van, közli a börtönõr, és kiengedi a vén szivarhoz... Köszönöm, hogy olyan gyorsan idejött. Még szép, hogy rohantam, ha hívsz... Mit keresel itt? –kérdi Hosszú történet... Az a helyzet, hogy egy jó ügyvédre van szükségem, hogy kiszabaduljak innen, és az anyám is a klinikáról. A doki vigyorog elégedetten... Lola, Magához megyek feleségül, amint kikerültem innen. A doki majd infarktust kap...

Hála annak a magasságosnak, a magánnyomozó elérkezett a dokihoz, aki megvizsgálta Andrést, és felmutatva Andrés fotóját megkérdi, hogy látta-e a fickót itt a rendelõjében? Az orvos igennel válaszol... a magánnyomozó rettentõen boldog, hogy Andrés Santacruz él!

Közben Andrés a cellájában két rendõrnek magyarázza, hogy õ semmit sem tett, csak dolgozott annak a nõnek, és ez igazságtalanság, mire azt válaszolják, hogy a bíró sem hitt neked az amnéziáddal kapcsolatban...
Belép egy harmadik rendõr, és közli, hogy a nõ visszavonta a vallomását. Andrés boldog, megkérdi, hogy akkor szabad vagyok? Elmehetek? Sajnos a válasz az, hogy most egy hajléktalan szállásra viszik, és a következõ héten deportálják az országból. Andrés felháborodik: hová deportálnak, ha egyszer azt sem tudják, honnan származom?

VÉGE

Elõzetesben, a nagynéni közli Marcelo Santacruz apucival, hogy bizony ANDRÉS ÉL! Ugyanezt visszhangozza örömében a Daniellel kapcsolatot tartó Débora is. Nyilván ezt a titkot megtartják maguknak, és Lola nem szerez róla tudomást.

(Az elõbb a twitteren közölte Jencarlos, hogy éppen egy értekezletrõl jön, ahol megtárgyalták hogyan vesznek fordulatot az események az elkövetkezõ részekben...)

A képen: Lola visszaemlékszik arra, amikor ezt a macit kapta Andréstól
Neli 2011 jún. 02. - 23:24:42
(7276/22495)
köszi :)

igen, fiatalabb pár évvel, de nem zavarja õket, közös babájuk is van... :P asszem a srác nem vette még el a nõt, de nem biztos. egyébként a pasi az idõsebbekre bukik, egy másik idõsebb színésznõtõl szerette el anno Aylin... :D
kész sorozat az élet :D