offtopic
handi99 2011 jún. 02. - 23:04:22 Előzmény Neli
(7275/22495)
Igen, ez a cucc tényleg ennyire jó. :)
Rating: A LRDS végül 17.0 ponttal zárt.
offtopic
handi99 2011 jún. 02. - 22:48:42
(7274/22495)
A Pilar rosszul lesz, helyett Ignacia rosszul lesz
offtopic
handi99 2011 jún. 02. - 22:44:43 Előzmény Neli
(7273/22495)
Szia!
Igen, mesélek, de tegnap már túl fáradt voltam hozzá. Szóval akkor jöjjön egy rövid La Casa de al Lado összefoglaló:

Szomszédok:
Ruíz-család: Javier (Miguel Varoni); a felesége, Pilar (Maritza Rodríguez) és a két gyerek: Diego (Andrés Cotrino), valamint Andrea (Alexandra Pomales)
Conde-család:
Renato (Daniel Lugo), a felesége Eva (Felicia Mercado) és a három „gyerek”: Ignacia (Catherine Siachoque), Carola (Ximena Duque) és Emilio (Gabriel Valenzuela). Velük él Igancia elõzõ férjének (Adolfonak) az ikertestvére, Leonardo (David Chocarro).
Személyzet: a Conde-családnál Yolanda (Vivián Ruíz)-házvezetõnõ és a férje Nibaldo (Héctor Fuentes)-sofõr, valamint Pedro (Gerardo Riveron)-kertész;
a Ruíz-családnál: Karen (Rosalinda Rodríguez)-házvezetõnõ

1. rész
Esküvõvel kezdünk: Gonzalo feleségül veszi Ignaciát. A tanúk Javier és Carola. Az esküvõn Javier bemutatja a feleségét Gonzalonak. Pilar pszichológus, Ignacia festõ, Gonzalo ügyvéd, ahogy Javier is.
Az esküvõ után a házban a kertész figyelmezteti Gonzalot, hogy menjen el, amíg még lehet.
Ignacia bemutaja Gonzalonak Leonardot. Leonardo lebénult, kerekesszékben ül és alig tud beszélni.
Másnap (v. pár nap elteltével) Ignacianak találkozója van valakivel egy hotelben. Megcsalja a férjét. A férfit nem mutatják.
Amíg Ignacia a hotelben van Gonzalo felfedezi a mûteremben az Adolforól (v. Leonardoról?) készült festményeket. Miután Ignacia hazaér összevesznek. Ignacia elrohan. Ezután Gonzalo és Pilar a kertben sétálnak. Gonzalo megtalálja a kertész holttesét. Amikor Ignacia hazaérkezik a temetõbõl (Adolfo sírjánál volt) már ott a rendõrség. Másnap Eva telefonon találkozót beszél meg a nyomozóval. Gonzalo követi õt és látja, hogy pénzt ad a nyomozónak. A telefonjával fényképet készít errõl.
Carola megcsókolja Leonardot. Ignacia meglátja õket.
Éjjel valaki bemegy Igancia mûtermébe és egy késsel szétvagdossa az Adolforól készült festményeket.

2. rész
Másnap reggel Ignacia bemegy a mûterembe és meglátja képeket.
Megérkezik Yolanda unokahúga, Hilda (Sofía Stamatiades) Mexikóból. Hilda cseléd lesz a Conde-családnál. Emilionak tetszik a lány.
Pilar és Gonzalo bemegy Leonardo szobájába. Leonardo nem örül Gonzalo jelenlétének. Pilar és Gonzalo Adoforól kérdezõsködik.
Ignacia telefonál, bemegy a fürdõszobába és meglátja a „te amo Adolfo” feliratot a tükrön. Kissé kiborul.
Pilar azt javasolja Gonzalonak, hogy beszéljen Renatoval Adolfo haláláról, amit Gonzalo meg is tesz.
Javier és Pilar a Conde-családnál vacsorázik. Pilar rosszul lesz. Carola szerint terhes. A vacsora után megnézik az esküvõi videót. A vendégek mögött a háttérben ott van a sofõr és a kertész. Másnap Gonzalo a sofõrt faggatja, de Yolanda segítségére siet.
Gonzalo elmegy a rendõrségre és elviszi a nyomozó szombájából a kertész aktáját. A kertészt megfojtották.

Ximena LCALD-os karaktere eléggé hasonlít az ATM-s szerepéhez. Itt is az kell neki, ami a testvérének (a David Chocarro által alakított karakter). :)
Jeleneleg semmi és senki sem az aminek látszik. Kíváncsi vagyok, hogy végül ki lesz az, aki pontosan az aminek most is látszik.
Ja, és Aylín Mujica férje játsza Emiliot. Szerintem fiatalabb Mujicánál.
10/10
mikildi 2011 jún. 02. - 17:04:54 10/10
(7272/22495)
Szia Csajok!
Csak egy rövid hozzászólás.Fantasztikus ez a videó, én még ilyen tiszta, éles felvételt nem láttam. Az anyag,szuper huuu,a táncoló kis csizmák is fantasztikusak, nem tudom ki állította, hogy 42-s Jen lába, mert tuti nem akkora. Mindenkinek további jó pihenést a sok vizsga, munka után.
Neli 2011 jún. 02. - 15:24:08 Előzmény dzsanna3
(7271/22495)
köszi az elõzetest, egyre jobb :P :D

a hírt már Handi is írta, szóval lehet így lesz... apuci duplán jobb lett volna :( :S :P :D
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 02. - 15:08:50 10/10
(7270/22495)
Szia Dzsanna!
Azok a "cipellõk" nekem is feltûntek. Jó a kép! :)))
Sajnos csak bekukucskáltam , 1-2 percre. .... Mennem kell.
10/10
dzsanna3 2011 jún. 02. - 15:01:17 10/10
(7269/22495)
Az arc sem rossz :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 02. - 14:58:29 10/10
(7268/22495)
Sziasztok lányok!

Nagyon kihalt a fórum... :(

Magukkal ragadtak ezek a táncoló bakancsok a Walmart-Acceso Total koncerten :)
10/10
dzsanna3 2011 jún. 02. - 04:43:21 10/10
(7267/22495)
Muy pronto következik a FLOR SALVAJE - mondja a Telemundo napok óta...
Lehet, hogy ez váltja majd a Los herederos del Monte-t?
10/10
dzsanna3 2011 jún. 02. - 03:06:06 10/10
(7266/22495)
S P O I L E R xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

2011 06 01 MI CORAZÓN INSISTE 8. rész

Lola lóg a kórház tetõteraszának a korlátján kivülrõl, ahová öngyilkossági szándékkal mászott ki, de legnagyobb meglepetésére Chabela megjelenik a háta mögött, amitõl frászt kap rögvest, és megcsúszik... az öngyilkosjelölt élni akar, és felelõsségre vonja Chabelát, hogy ha tényleg ott van, mi a fenéért nem segít neki? Az biztosítja róla, hogy csak a te gondolataidban létezem, tehát harcolj!

Végül két kórházi testõr sétál arra, és meghallva a segítségkiáltást. felhúzzák onnan. Chabela nem tágul mellõle, és Lola a nõvérkével való tárgyalás közben Chabelával veszekszik... majd bevonul a mosdóba vele, a núvérke pedig Rugelez dokit hivja, hogy jöjjön rögvest. Lola fél, hogy az anyja állapotába esett, azért képzelõdik.

Chbela aranyos, amikor Lola számonkéri, hogy a legrosszabb pillanatban hagytál el, pedig megigérted, hogy örökre velem maradsz, Chabela válasza: Mit gondolsz, a Paradicsomban lógathatnám a lábamat, ahol megihatnám az összes tequilámat, amit itt a földön nem hagytál :)

Débora az ágyikóban Marceloval, és számonkéri, hogy segít-e neki akkor tönkretenni Lola életét, de a pasi azt válaszolja, hogy mit akarsz még, hiszen Andrés halott... és te éppen velem szeretkezel... tényleg ennyire odavagy azért a taknyosért? Débora kikel magából, és azt vágja a fejéhez, hogy jobb, ha tõlem tudod, te nagyon kicsi vagy hozzá képest, és a soha viszont nem látásra...

Andrés NYC-ben várja a csekkjét, a nõ meghozza, és csábítóan néz rá... miközben kitalálja, hogy át kellene építeni a kégli egy részét, mire Andrés leül, és megtervezi a dolgot egy perc alatt, bár amikor a nõ rákérdez, hogy vajon építész-e, tagadja, mert maga sem tudja... Amikor a srácokkal összefut, megmutatja nekik a rajzot, azok meg elámulnak, hogy miket tud, és hogy õk bizony nem vállalnák, mert nem értenek hozzá.

Chabela hazakiséri Lolát, mire megjön egy fickó, aki hoz egy kilakoltatási parancsot, mert Chabela a bérleti díjat sem fizette hónapok óta. Az öreg Pepe felajánlja, hogy amíg felettük van tetõ, Lola is elfér alatta... Lola elindul munkát keresni, hátha legalább a kéglit megmentheti...

Andrés álmodik arról, amikor a balesetbõl felébredt... Elsõ szavai: LOLA, LOLA... Ült az egyik leghátsó ülésen, csupa füst volt az arca, véres a nyaka, de körülötte szinte mindenki halott volt, amikor kibotorkált a gépbõl. Amikor felriad, nem tudja hová tenni az álmát.

A következõ jelenetben egy orvos vizsgálja Andrést, és azt javasolja, hogy lépjen fel az internetre, és keressen nagyobb balesetekrõl hireket, pl. busz, vonat- vagy a legutóbbi repülõgép-szerencsétlenségrõl...

Eltelik egy hónap - futnak a képek...

- Andrés elkészült az építészeti munkával, Débora kivitette a kertbe a drága esküvõi ajándékokat, ékszereket, és elszólta magát, hogy kitõl vannak, mire az anyja elámult.

- Andrés nagynénje átadta a csekket a magánnyomozónak, aki csóválta a fejét - hûlt helye sincs Andrésnak

- Chabela áll a kiûrített kégli közepén, és a fejét csóválja.

Lola a vén szivar dokinál, elmeséli mi történt vele, elveszitette sorra a munkáit, a lakást, mindent. Segítséget kér munka ügyben, mire az öreg letérdelt elé, átkarolja a derekát, és undorító szerelmi vallomást tesz, Lola ellöki a végén, és közli, hogy hányingert kap tõle...

A következõ kép: Débora Andrés "sírjánál", a háta mögött megjelenik a legjobb barátja, aki amikor meglátja a csajt, az égre emeli tekintetét, és elnézést kér az Úrtól, amiért ma nincs idege az elyenfajta nõkhöz :)

Lola Pepéék házában, és Chabela ott lábatlankodik és elégedetten vigyorog, hogy milyen igazi barátok ezek, segítenek mindenben Lolának.

Lola a kórházban, és felháborodva vonja felelõsségre a nõvérkét, amiért az õ értesítése nélkül elszállították az anyját... Lola biztosítja rõla a nõvérkét, hogy megöli az öreg dokit, aki civilben a kórház igazgatója :)

Andrés a megbízó-csábító nõvel tárgal, aki rém kihívó... a nõ kritizál valamit, és Andrés kéri, mondja meg õszintén, mi az ami nem tetszik, kijavítja... a Nõ rá akarja vezetni, hogy mire gondol, de miután Andrés nem akarja érteni a célzást, letámadja szegény fickót, szájon csókolja és ledönti a kanapéra... Andrésnak csak a feje ütõdött be, nem a szíve, nem tetszik neki a dolog... (Na ezért jelenti majd fel a csaj, és tartóztatják le nemi erõszak kezdeményezéséért szegény hõsünket)

Lola az öreg szivar irodájában... Üljön le Lola mondja hivatalosan. LOla számonkéri, hogy ez bosszú? Az üöreg átnyújtja a rengeteg számlát, amit Soledadra költött. Azt mondja, hogy nem kérem vissza ezt az összeget, de eljön a nap, amikor anyád kijön a kórházból, és akkor már ne kérj szívességet, mert lehet, hogy öreg vagyok, de nem hülye...

A megbízó csaj, erõvel tartja vissza a menekülésre vágyó Andrést, de a csajnak be nem áll a szája... majd lehúzza Andrés melegítõdzsekijét... és széjjelszaggatja a trikóját, amikor Andrés azt mondja, beléphet a férje, a gyerekei... A nõ zavarában azt mondja, persze, hiszen buzi vagy... buzi vagy! Andrés azt válaszolja, ha ezzel jobban érzi magát akkor szuper gay vagyok... ezzel otthagyja...

Az öreg doki azt magyarázza Lolának, hogy már a személyzet is érdeklõdik, hogy miért is költ ennyi pénzt Loláékra... és a semmiért õ nem folytatja... Lola, amikor a szerelemrõl beszéltem neked... az én szerelmen a legtisztább, a legfehérebb... Lola otthagyja...

Fogalmam sincs milyen autót vezet Lola, de benne ül Chabela is...

Úristen! Andrés igazi apját hordágyon viszi el a mentõ...

Lola egy klinika kapujában veszekszik, de nem engedik be...

Andrés a barátaival, nyilván elmesélte mit tett a csaj... kopognak, itt a rendõrség... letartóztatási paranccsal a nemi erõszak kezdeményezéséért... ráadásul kézi fegyverrel... wow

Lola keres egy gyenge pontot a klinikán, ahol Soledad van, és Chabela segítségével lefesziti a zárat... bejutnak... az õrültek az udvaron... a legõrültebb fogva tartja maga elõtt Soledadot, és egy üvegpohárral fenyegetõzik.

Az elõzetesben a vén szivar megkéri Lola kezét...

VÉGE
Neli 2011 jún. 01. - 23:07:17
(7265/22495)
:D :P hehe, naná, szuperjól áll neki a genya :D :P nem is értem, miért :D :P
amúgy ha láttad, mesélsz is? ;) :P úgy jött le... ;) :P sajna ma se tudom nézni, ahogy a többit se... :S csak majd holnap... :S de akkor aztán... :D :P
hehe, megint úgy lesz, mint a régi szép idõkben, mikor a 3as kombó ment egymás után, Klón (elõtte MSED :D :P), Perro, Elisa, meg a többi... :D :P sokáig csak egy vagy 2 volt utána, de most megint 3, MCI, LHDM, apuci, wow :P :P :D
10/10
xico 2011 jún. 01. - 22:31:11 10/10
(7264/22495)
WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!! Üvölteni tudnék ez annyira szuper! Ha nem lennének bedagadva a lábaim komolyan ugaráltam meg táncra perdültem volna örömömben! Ez tette fel a mai napra a koronát! Ja és sikerült a szóbeli! Igaz a piálás részemrõl elmaradt, mert iszonyat fáradt vagyok meg fáj mindenem, de ez a videóegyveleg 100x többet ért most.
Egyébként errõl a forgatásról Oswaldo rakott fel képeket anno, emlékszem a plakátra, meg a fotózásra is, vagyis, ahogy állítgatták a drágát.
Egyszerûen nem tudok vele betelni, napestig nézném a videókat! :DDDDD

Holnaptól már én is belevetem magam a népszerûsítésbe, meg mindenbe! :)
offtopic
handi99 2011 jún. 01. - 21:31:36 Előzmény Neli
(7263/22495)
Szia! Apuci kellõképpen ellenszenves, így aztán imádni fogod! :) Nekem tetszett.
offtopic
handi99 2011 jún. 01. - 21:24:19 Előzmény dzsanna3
(7262/22495)
Szia! Az engem is. :)
N!k! 2011 jún. 01. - 19:17:52
(7261/22495)
Most értem a végére, de ez valami elképesztõ volt!! a dalok ritmusa, hát alig bírtam ki ülve (a lábam meg a kezem járt is:-))) Az interjú....nagyon kifejezõ volt mindig! Most pedig tanulnom kéne, de nem bírok koncentrálni...vajon miért?
10/10
Zsuzsa17 2011 jún. 01. - 19:05:12 10/10
(7260/22495)
Nem jutok szóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N!k! 2011 jún. 01. - 18:47:06
(7259/22495)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ teljes extázisba kerültem, FANTASZTIKUS!:-)))))
Neli 2011 jún. 01. - 16:56:54
(7258/22495)
Dzsanna, nem is írod, hogy tegnap volt apuci?? ;) :D :P
sajna nem tudtam nézni, de remélem, beszámolsz, nagyon érdekel... :P :D
ja és az MCI-rõl is légyszi ;) :D :P
10/10
offtopic
xico 2011 máj. 31. - 22:35:45 10/10
(7257/22495)
Köszi! :) Mondjuk elõször haza kéne jutni. :) Utána jöhet a józanodás, és aztán itt is vagyok!

Hogy milyen vizsga is ez? Olyan amirõl egy éve még én is azt hittem, hogy a kisujjamból kirázom. Egyébként pénzügyi-és számviteli ügyintézõ. Az a röhej, hogy vagyunk egy páran akik államvizsgán túl vagyunk és mindannyian azt mondjuk, hogy ezerszer rosszabb. Ez van, de az írásbelin már túl vagyok hál istennek, ez már csak a hab a tortán.
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 21:40:25 10/10
(7256/22495)
Hogy mikor kevergõzõl elõ? Hát rögvest azután, amikor az örömödben bevedelt alkoholból kijózanodsz :) Kéz- és Lábtörést! Szorítunk érted!
(Milyen vizsga is lesz, ami még az államvizsgánál is ijesztõbb?)