10/10
xico 2011 máj. 31. - 21:26:31 10/10
(7255/22495)
Sziasztok!

Tiszteletem teszem, mert nem tudom mikor kevergõzök elõ. Holnap szorítsatok, mert szóbelizek. Bevallom hõsiesen államvizsgán nem voltam így berezelve, mint most. :( De lesz, ami lesz. Aztán meg megyünk "ünnepelni", vagy örömünkben vagy bánatunkban, attól függ sikerül-e vagy sem. A többit meg már sejtitek szerintem. :))))
Aztán végre bepótolhatom a lemaradásom a Mi corazón insiste-vel!!!! :DDD

Míg el nem felejtem köszönet mindenkinek mindenért (nem akarok senkit se kihagyni)! Majd bepótlom a visszaolvasást is, mert le vagyok maradva fórumilag is.

Legyetek jók és szép álmokat!

Puszi
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 máj. 31. - 19:46:40 10/10
(7254/22495)
Amikor otthon voltam, elá,multam, hogy már szinte nem is találni üzletet, vállalkozást magyar nyelven - sokszor azt sem lehet tudni, milyen terméket, foglalkozást takar az angol elnevezés...

Ebben a pillanatban mondták itt a tévében, hogy Queens-ben sétálva nem találni mást, mint spanyol vagy kínai üzletelnevezéseket, ezért a hatóság fellép: angolnak kell lennie... hahahahahaha
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 19:44:10 10/10
(7253/22495)
Szia drága!

A szülinaposok mindig félrebeszélnek, amíg ki nem józanodnak :) Én is ezt teszem majd, ne aggódj :)

S P O I L E R xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sajna, errõl szól a sori: végig szenved (egymásért) a két kis hõsünk... de annál jobban örülönk majd, ha együtt láthatjuk õket... ezért fogunk szurkolni :)
N!k! 2011 máj. 31. - 19:35:21
(7252/22495)
Sziasztok! Ma már egy kicsit "jobb" állapotban mint tegnap...most nem beszélek és írkálok félre:-))) Köszi Dzsanna a beszámolót nagyon jó lett, nemsokára nézem a 6. részt. Szegény Lola, nagyon sajnálom már, ez a sok szerencsétlenség
és gonoszok a háttérben...
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 16:53:01 10/10
(7251/22495)
Szívesen! Örülök, hogy érthetõre sikerült, de tényleg, mert a tévét néztem, és közben írtam :)
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 16:51:58 10/10
(7250/22495)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx S P O I L E R xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Az eredeti sztoriban Andrés nagyszülei, hogy megakadályozzák azt, hogy a fiúk elvegye Soledad-ot feleségül, 3 fickót bérelnek fel, akik megerõszakolják Soledad-ot, amikor hazatérne - egyedül - egy bálból. Soledad teherbe esik, de nyilvánvaló, hogy sosem tudja meg, melyikük a gyermek apja. Azt viszont elérik, hogy a fiúk lemondjon a rosszvérû lányról, és elvegye a szülei által kiszemelt, jó családból származó nõt. Ebbõl a házasságból születik meg Andrés.

Andrés anyja már jól becsípve, el akarja mondani a férjének, hogy sosem szerette õt, csak a másikat, de a húga megakadályozza, hogy befejezze, elviszi onnan. Kiderül, hogy annak idején a két fiatal halálosan szerelmes volt egymásba, de szintén a szülõk akadályozták meg, hogy egy alsóbbrendû lényhez menjen feleségül a lányuk, és kiszemelték a jó, de már leszegényedett családból származó pasit neki, akinek jól jött a gazdagság, de a lányzó ekkor már egy hónapos terhes volt Andréssal. A férj annyit tudott csak, hogy Andrés 8 hónappal a házasságkötés után született, és most, a felesége vallomása után szöget ütött a fejébe a gondolat: Andrés talán nem az övé. Most, a végrendelet elolvasása után világossá vált számára.

Lola azt mondja, egy a szívük Andréssal, és ha az õ szíve ver, Akkor Andrés él! Ezért nem szomorú, és nyista gyászruha.

Az amnézia addig tart, amíg Lola az oltár elé nem áll a vén szivarral, és ki nem mondja az igent... akkor jelenik meg Andrés, akit mindenki halottnak hitt. Andrés elkeseredésében bosszút áll, és elveszi Devoradorát... ez lesz élete legrosszabb lépése... errõl szól majd a sorozat

(Természetesen Lolának ezt a lépését is Débora és a szeretõje manipulálják... addig szorongatják, amíg nem lesz más választása, mint elfogadni az orvos támogatását)
Neli 2011 máj. 31. - 16:45:21
(7249/22495)
ezt mindenki csekkolja és nézze a kommenteket, fõleg az elsõt :P :D :

http://www.youtube.com/watch?v=zKFMKqsNQrw&feature=related

részemrõl állat :P :D
Neli 2011 máj. 31. - 15:28:33
(7248/22495)
Lola meg fehér felsõben ment el a temetésre... :O :S a nagynéni hamar eltávozott, nem gondoltam volna... :O
viszont ami tetszett: J. újra graffitizik :D :P lassan már fura lesz festék nélkül :D :P
csak ez a hülye amnézia... :S
Neli 2011 máj. 31. - 15:19:55
(7247/22495)
ja és amit nem tudok: az igazi apa tudja-e, hogy Andres a fia? és a nevelõapa, hogy nem?
Neli 2011 máj. 31. - 15:13:38
(7246/22495)
oks, elküldöm :)
köszi :)

Dzsanna, én is az öf-t, hát nem semmi ismét... :O :P érdekes... már az elején mennyi minden történik... :O vajon mi van Lola apjával? titokzatos nekem ez a sztori az anyjával... :O :S
Neli 2011 máj. 31. - 15:12:00
(7245/22495)
na igen... mondjuk sztem nem néz ki 40-nek, max. 35... bár a kor vmennyire látszik azért, de akkor is meglepett, hogy õ az apa...
meg amúgy nekem az volt fura, mikor Andres anyja meglátta Loláéknál és nem árulta el a pasi elõször semmivel, hogy ismeri, aztán nekem minden elõzmény nélkül elkezdte mesélni Lola anyjának, hogy anno mi is volt a nõvel... csak én maradtam le az elõzményérõl, vagy ez hogy volt? mert minden átmenet nélkül csak nem kezd el az ember ilyet, ha nem kérdeznek rá... és nekem úgy tûnt, hogy Lola anyjának nem tûnt fel a dolog, Andres anyjának reakcióját nem kötötte össze ezzel (mert abba mást is bele lehet magyarázni)... vagy igen?
Neli 2011 máj. 31. - 15:08:14
(7244/22495)
:S :S a nyavalya törje ki, korán örültem :S :S :S
a fene :S :S
irtó nagy kár... :S :S úgy élvezném duplán apucit :P :D hupsz, ez kicsit 18 lett, sorry :D :P
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 06:22:05 10/10
(7243/22495)
20 éves meg pláne :) Inkább Andrés nagynénijének a kora lepett meg :)
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 06:21:00 10/10
(7242/22495)
MI ♥ INSISTE - AVANCE del cap 007
http://www.youtube.com/watch?v=W7y0422-3EI

Szóval, miután Andrés elveszítette az emlékezõtehetségét, Lola Cabela nagynénije meghalt, a Devoradora kirúgatta a munkahelyérõl, ott állt a tehetetlen depresziós, munkanélküli anyjával, és nem maradt más választása, mint elfogadni a gazdag vénség házassági ajánlatát...
offtopic
handi99 2011 máj. 31. - 06:14:12 Előzmény Neli
(7241/22495)
:)
Azt hiszem Carlos Torres "az igazi apa" már betöltötte a 40-t, így lehet huszonéves fia.
offtopic
handi99 2011 máj. 31. - 06:05:15 Előzmény Neli
(7240/22495)
Na, megint elfelejthetjük az Ojo por ojot. Az elõzõ hírrel ellentétben, úgy néz ki, hogy valami Flor Salvaje következik a LHDM után. A fõszereplõje Mónica Spear.
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 04:43:33 10/10
(7239/22495)
ENTRADA de MI CORAZON INSISTE
http://www.youtube.com/watch?v=PmMisEBzByo
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 03:33:29 10/10
(7238/22495)
Gyorsan elkészítettem egy tablót Andrésünkrõl a 6. részbõl
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 03:09:11 10/10
(7237/22495)
Akkor az egész egyben - párbeszédek nélkül, aminek nagy mestere Ildy :)

2011 05 30 MI CORAZON INSISTE cap 006

A devoradora gyilkosnak nevezte Lolát, mert minden rossz miata van, miatta hagyta el õt Andrés, és különben is miatta ment el NY-ba, és még tán a repülõ is miatta zuhant le :) Lola nem bírta tovább, úgy pofán vágta a csajt, hogy csak úgy nyekkent...

Lola nem érez fájdalmat, álljtja, hogy Andrés nem halt meg. Hazaérve a trottyos doki virágcsokorral fogadja, és közli, hogy az élet megy tovább, szeretni muszáj, és az igazi pasi nincs is olyan messze tõle, mint gondolná... Lola a fenébe küldi rögvest.

Andrés mostohája kirúgja a házból a nagynénit, aki a képébe vágja, hogy a ház az õ családjáé, és azért megy, el, mert nem bírja nézni a sógor pofáját tovább, aki élvezi, hogy megözvegyült. A hirtelen özvegy beront a felesége szobájába, és felfedez egy duplafenekû fiókot, aminek a mélyében rálel az asszony végrendeletére...

Andrés édes apucikája közben búcsút mond Soledádnak, mert a munkája miatt egy hónapra el kell utaznia, de nagyon szeretné, ha az mosolyogva visszavárná..

Chavela a második infarktust kapja mindjárt...

Az özvegy olvassa a végrendeletet, és keresi a folytatást, a sok vagyont, és azt, hogy hol szerepel õ benne... hehehehe SEHOL!

A nagynéni búcsúzik a szobalánytól... de a sógor azt mondja, sehová nem megy, amíg meg nem magyarázza, hogy mit jelent ez a végrendelet... A képébevágja, hogy te biztosan tudtad, hogy az a szemét nõvéred a vagyon nagy részét Andrésra rád hagyta... ezt meghaallja a te csillagszemû gonoszod... és elhûl...

Andrés öccse elolvassa végrendeletet, és kiakad, hogy õ is a fia volt az anyjának. hogy tehette ezt vele?

Soledad és apuci (itt Andrésé) egy ártatlan pusszancsot kezdeményeznek... Soledad megigéri, hogy amint a rendõr bácsi visszatér, rögtön elmeséli neki a sztoriját...

Lolát kirugja a fõnöke a bárból... A fõnöke kárörvendõen röhög rajta, hogy azt hitted, lefekszel egy gazdag pasival, és többé nem kell dolgoznod? Lola behúz neki egyet... a pasi kidobja...

Lola motorra pattan, és azt mondja a húgának, hogy Debora rúgatta ki a munkahelyérõl... (A Débora megigérte temetésen, hogy Lola minden egyes napját megmérgezi, amig él)

Débora egy kocsiban Lesi Lola távozását...

Andrés öccse átkozódik az anyjára, és Andrést okolja, amiért elrabolta az anyja szeretetét. Szétveri apróra az anyja szobáját... Dühöng...

Rodrigo rendõrünk hazavitte Soledadot, aki bûnösnek érzi magát, amiért magára hagyta a lányát. Rodrigo megkéri, hogy kisérje ki a repülõtérre... és azt mondja, hogy a Bika jegyében született :) Búcsúpusszancs

Rodrigo elmegy Don Pepéhez, és ott keresi Lolát, de nincs... Pepe felhívja õt, és Lola belép...

Rodrigo kikérdezi... Ha tudnál sírni, jobban éreznéd magad, mondja Lolának... Lola megmagyarázza, hogy nem érzi a halált...
A rendõrbácsi elmondja, hogy rávette Soledadot, hogy kikisérje a reptérre, és hogy várja meg...

Reptér, Soledad és apuci ... Rodrigo megkéri egy kollegáját, hogy vigyázzon rá. A kolléga elmondja, hogy amióta meghalt a felesége, még sosem látta ilyennek.

Lola az edzõteremben, és a fõnöke örömmel közli, hogy új ügyfele van... a háta mögül DEVORADORA vigyorog rá...

A kolléga otthagyja Soledadot valahol, és megkéri, hogy várjon rá... megérkezik egy fekete autó, és Soledad elszörnyedve néz oda... valakit felismerhetett...

Valaki kilépett a kocsiból, és Soledad világgá szaladt, majd felszállt egy autóbuszra, mert két testõr üldözni kezdte... közben visszaemlékezett, hogy rohant az újszülöttjével (Lola) annak idején, amikor ezek üldözték... Mire a kolléga megérkezett az autóval érte, már csak a jûlt helyét talála..

Lola és Débora az edzõteremben... Lola helyreteszi a csajt azzal, hogy mindketten elveszitették Andrést... és azt tesz amit csak akar, õ már nem érez semmit... ezzel otthagyja...

Taxival hazaérkezik Soledad... és remeg a félelemtõl... egyszercsak egy babasírást hall a hálószobából, de kiderl, hogy csak emlék... de mégsem az, csak ábren álmodik

Lola a templomban... a pap megszólitja... Azt mondja, nem tudja, miért is van ott. Azt mondja a pap, hogy szükségét érezte Istennek, mire Lola visszavág, hogy õ csak egy embert szeretett életében, akit ez az isten elrabolt tõle... Felelõsségre vonja Istent: Miért tetted ezt velem?

NYC - A nagynéni telefonon tárgyal valakivel egy autóban, amikor meglátja Andrést... azt mondja: ez lehetetlen! Álljon meg! - mondja a sofõrnek.

Andrés természetesen futni kezdett, a nagynéni hába ugrott ki a kocsiból, egy bezárt kerítésen keresztül kiabálta a nevét, de az nem fordult meg, az õr pedig közölte, hogy nem nyithatja ki a kaput. A nagynéni visszaugrott a taxiba...

Andrés öcsikéjét az apja biztositja a boldog és fényes jövõrõl... közli, hogy õk igazi Santacruzok... és dolgozzon az családi végnél...

Andrés megérkezik egy graffitis falhoz, és azt mondja, nagyon jók... és azt hiszi, hogy õ is tud festeni... kap egy sprayt és egy falat...

SALAMANDRAT fest rá.... biztos kézzel... nem emlékszik még a nevére sem.... A nagynéni a az orvost vonja felelõsségre, és börtönnel fenyegeti, aki Andrést nyilvánitotta halottnak valaki más helyett, és azt temették el...

Lola és Don Pepe beszélgetnek, Pepe azt mondja, nagyon ijedtnek látta Soledadot... Lola hazamegy és keresni kezdi... de az meghülyült... rászól, hogy maradjon csendben, mert a gyerek alszik, és ha sirni kezd, akkor elkapják az üldözõi... Chavelat kéri, hogy segitsen, de hiába szólongatja... fülig érõ mosollyal az arcán, MEGHALT...

vége

Az elõzetesben Santacruz apuci telefonon beszél valakivel, és közli, hogy a felesége és a fia meghaltak, és senkinek a világon nem engedi, hogy felnyissák a sírjukat.
10/10
dzsanna3 2011 máj. 31. - 03:03:57 10/10
(7236/22495)
Andrés természetesen futni kezdett, a nagynéni hába ugrott ki a kocsiból, egy bezárt kerítésen keresztül kiabálta a nevét, de az nem fordult meg, az õr pedig közölte, hogy nem nyithatja ki a kaput. A nagynéni visszaugrott a taxiba...

Andrés öcsikéjét az apja biztositja a boldog és fényes jövõrõl... közli, hogy õk igazi Santacruzok... és dolgozzon az családi végnél...

Andrés megérkezik egy graffitis falhoz, és azt mondja, nagyon jók... és azt hiszi, hogy õ is tud festeni... kap egy sprayt és egy falat...

SALAMANDRAT fest rá.... biztos kézzel... nem emlékszik még a nevére sem.... A nagynéni a az orvost vonja felelõsségre, és börtönnel fenyegeti, aki Andrést nyilvánitotta halottnak valaki más helyett, és azt temették el...

Lola és Don Pepe beszélgetnek, Pepe azt mondja, nagyon ijedtnek látta Soledadot... Lola hazamegy és keresni kezdi... de az meghülyült... rászól, hogy maradjon csendben, mert a gyerek alszik, és ha sirni kezd, akkor elkapják az üldözõi... Chavelat kéri, hogy segitsen, de hiába szólongatja... fülig érõ mosollyal az arcán, MEGHALT...

vége

Az elõzetesben Santacruz apuci telefonon beszél valakivel, és közli, hogy a felesége és a fia meghaltak, és senkinek a világon nem engedi, hogy felnyissák a sírjukat.