Keret 2011 máj. 06. - 11:57:43
(3/3)
Nyilván... Júdás végülis az egyik legfontosabb, (nem merem kimondani, de majdnem fõszereplõ). Ugyanakkor nekem pont, hogy Jézus nem jött át. Ekkora kappanhanggal nem tudom hogy engedhették oda ennyi éven keresztül a Palit. Viszont Mária Magdolna énekét ilyen szép feldolgozásban és fordításban még nem hallottam. :) Jó volt, de el nem ájultam.
KAG 2011 ápr. 30. - 07:08:34 Előzmény DobciBarbi
(2/3)
Sajnos egyet kell értenem az elõttem szólóval. Most csütörtökön láttam a darabot Vári-Kovács Péterrel Júdás szerepében. Igazán nem mondhatom, hogy rosszul játszott egyszerûen csak kevésnek érzõdött erre a szerepre szerintem például Péter szerepét tökéletesen hozta volna.
Ahogy Vári-Kovács Júdás szerepében kevésnek érzõdött, úgy Kertész Marcella Mária Magdolna szerepében egyes pillanatokban kicsit soknak, azt hiszem ebben a szerepben a kevesebb több. Felteszem ezek a gyengeségek fel sem tûntek volna, ha nem egy kiváló elõadást látok ahol például Dolhai Attila úgy játszott és énekelt, a hideg futkosott a hátamon sõt férfi létemre könnyes lett a szemem. Az esendõ Jézus megformálása, akinek Júdáshoz hasonlóan szintén el kell fogadnia sorsát és az elkerülhetetlent számomra közelebb hozta Õ-t, mint eddig bármikor és ezt szívbõl köszönöm. Ezek után nem meglepõ, hogy a darabot jó szívvel ajánlom mindenkinek, sõt ha tehetem én is megnézem majd újra akár ebben akár a másik szereposztásban.
DobciBarbi 2011 ápr. 18. - 10:07:05
(1/3)
Szombaton volt szerencsénk a párommal az elõadást megnézni. A rendezés remek, a szereplõk szintén. Rég nem láttam ilyen színvonalas elõadást. A Júdást alakító színész kivételével mindenkivel meg voltunk elégedve. A közönség állva tapsolt az elõadás végén. Ez szerintem mindent elárul...
Köszönjük!